- 2 Temmuz 2011
- 140.087
- 60.177
- 5.628
21:ddsergenin yaşı kaç ribery 10 sene önce geldi
envoyé de mon sony z3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21:ddsergenin yaşı kaç ribery 10 sene önce geldi
envoyé de mon sony z3
piliç kazma kralı istediğini doğruladı ama teklif konusunda bilgi vermem söz konusu değil basına dedi
10 yaşında riberyi tanıyormuydun harbi ? Ben bize gelmeden önce Lyon A iki gol atmıştı o maçta izlemiştim başkada hatırlamıyorum
Sergen kulubumuze yararli olacak topculari bulur her daim ,tipe bakmaz riberyi onermis idi yillar once mesela
Damiao yerine Remy olursa güzel olur. 4 zenci iyidir.
Tarık'ı da iteleyin veya kiralık olarak Koray da olabilir.Paşa da 3 stoper varmış.
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 34 dk.34 dakika önce
Serdar Ali Çelikler: "Donk'un Galatasaray'a transferi %80 olur. Bu transfer için Umut'la birlikte 1 oyuncu daha verilecek."
Drogba,Selçuk'un en az 3 frikik golünü yedi diyorum renktaş?Ne dersin bu konu hakkında?
"Leandro Damiao, from Internacional de Porto Alegre. He's tall, strong, a very good goalscorer, a threat in the air and skilful with both feet. He'll play a big part in 2014."
Ronaldo, when asked to apply "the new Ronaldo" tag to one of the current Seleção crop by FIFA.com
Selcukun Sneijderin olasi frikik gollerini engelledigi tespitime ne dersin, aksini iddia etmiyorsundur umarimTam kestiremedim şimdi ama dediğine katılıyorum en az 3 diye düşünüyorum. 3'ten fazla da olabilir tabi.
Selcukun Sneijderin olasi frikik gollerini engelledigi tespitime ne dersin, aksini iddia etmiyorsundur umarim
transfer dönemi 1 ocakta mı başlıyor?
transfer dönemi 1 ocakta mı başlıyor?