Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni elmanderle ,ujfalusi bulmamız lazım

ujfalusimiz demichelis olur

ben bide kiesslingi isterdim elmandere benzetiyorum

Kiessling'i Hakan Süküre benzetiyorum :asd22:

Ama evet ne yapip Edip Demichelisi aldirmamiz lazim. TT calismasi fln yapsak iyi olur cünkü yönetimin bi b*kumdan haberi yoktur

şu aslanstatisticsden gına geldi yemin ediyorum bıktım her twitte bunlar var

manipülasyoncu şerefsiz bi hesap

yazın kapatmışlardı şerefsizin çocukları hesapları rahat etmiştik yine açmışlar

077f4f9b8ad38ceebf0f850b51e93462.jpg

ALIN SU ADAMI !!!

#Demichelis4Galatasaray

Kiessling'i Hakan Süküre benzetiyorum :asd22:

Ama evet ne yapip Edip Demichelisi aldirmamiz lazim. TT calismasi fln yapsak iyi olur cünkü yönetimin bi b*kumdan haberi yoktur

kimse elini sürmez,sonrada yhiaaa nie bu adamı almadık gibi ergen triplerine girer

yazın tt yaparken çoğu kişi elini bile sürmedi,herkes millet uğraşsın derdinde,bazen müstehak diyorum bu taraftara ne kadar sinirlensemde

işte vizyon farkı arkadaş

ali kemal gidip demichelisi alır

hamza gidip douglaoyu alır

Gökay Akpınar@gokayakpinar 30 Sek.vor 30 SekundenÜbersetzung anzeigen
ÖZEL HABER - Galatasaray U21 Takımı oyuncularından santrafor Volkan PALA ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı

umut falan gitse bu cocuk iki numara olsa. burak'da 3. numara olur, yerine bitane forvet lakabina uyugun olan birini alirlar umarim

Son düzenleme:
Kulübün en büyük sorunu bu zaaten. Sabah aksam Galatasaray'i düsünen insanlar degil... 'Galatasaray'i nasil soyabiliriz' diyen adamlar yönetiyor kulübü ne yazikki.

ünal aysalın ayakkabısını boyayacak adamlar onla aynı görevi alabiliyo,aynı tarığında sneijderinde futbolcu olması gibi

Her tweete inanmayın arkadaşlar...

Aspora hele hiç inanmayın...

Rıza Çalımbay bunu demiş , şu şunu demiş geçiniz...

Medyayı daha geçen Hocanın kupa maçı sonrası röportajını ne kadar değiştirdiğini gördük. Adam dört koldan saldırıyoruz dedi ama haberlerde 4 nokta atışı yapacaz denildi

İcraattan sonra konuşmak daha mantıklı...

Fernandao hâlâ abartılmış bir topçu gözümde. Bakambu başka, onu burada zaten herkes övüyor ve beğeniyordu ve sezon sonu gideceğini öngörüyordu. Bursa dan alınacak tek adam demiştim ben.

N'Diaye kötü demiyorum ki ben, ama 8 Milyon ne ya bu nasıl bir ticaret düşüncesi ben onu sorguluyorum.

Bu ligde 3 büyükler dışında oynayan hiç bir oyuncunun değeri taş çatlasa bile 3 Milyonu geçmez. Benim derdim böyle oyunculara o kadar para bayılana kadar niye kendimiz bulamıyoruz. Yabancı sınırı kalkmış git Carole,José,Denayer gibi adamları kirala veya ucuza getir.

Böyle adamlar sana birşey kaybettirmez, Amrabat gibi Dany gibi heriflere abuk zubuk paralar vermek işte seni kayıba uğratan adamlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Piyasa kızısır. N'Diaye'yi fb ile bjk'de ister.

Osmanlı 10 m euro'dan acar aşağı doğru iner. bu isler böyle..

N'Diaye hem atletik hemde teknik bir oyuncu, is yapar böle adamlar. Donk'ta iş yapacak, geldigi zaman daha ii göreceksiniz.

Selcuk'tan daha kötü oynayamaz deyip N'Diaye gelsin demiyorum. Selcuk'un 2-3 gömlek üstünde bir topcu oldugu icin artık böyle bir degisim lazım diyorum.

Yada N'Diaye'yi bir tarz kabul et. Donk-N'Diaye gibi dinamik, orta alanda her bölgeye basan, hem rakibi rahatsız eden hemde geriden takımı atağa kaldıran iki merkez çehremizi cok degistirir.

Burak-Çin-10 m euro
Selcuk-Çin-6 m euro
Chedjou-Çin-6 m euro
Semih-Çin-5 m euro

=27 m euro

Donk - 2 m euro
N'Diaye - 8 m euro
Remy - 10 m euro
Carillo - 4/5 m euro
Agger - 1 m euro

=26 m euro

Ched dışında bizim adamlar fazla para etmez. Badou için yazığın para çok uçuk, TR liginde başarılarından dolayı Amrabat, Burak hatta Tarık, Veysel illetlerini aldık o yüzden önyargılıyım Tr liginden alınan oyunculara. Donk fiyat uygun olduğundan mantıklı olabilir ama Milan'ın yollayacağı söylenen De Jong var benim aklımda. Agger çok sakatlanan bi oyuncu diye biliyorum. Remy de iyi topçu ama şahsen sevdiğim bi stilde değil. Ben daha çok pivot santraforcuyum. Takım da pivot santraforla hep daha iyi oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt