Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro böle olsun bence göbek atmalıyız.Bunların yapabilecekleri maksimum bu çünkü.

Muslera

Meunier chedjou Denayer Carole

Donk Selcuk

Tannane wes poldi

İmmobile.

aynen şu an için mucize olur bu kadro ama ben sanmıyorum Dursunun immobileyi alacak yeteneğinin olduğunu Meunier bile şüpheli.Tannaneyi bize Gareth Bale yapıp yağlayıp ballayıp kakalıcaklar.

Kanat oyuncusuna verilecek boşa para mi ? Yasinden memnunsunuz herhalde.
Bu takımın baba bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var.
İse yaramayacak adama verdiğin para ne peki
Ben bunu tannane için söylüyorum
Kanat oynacaksan 4 4 2 derim sisteme bizde 4 4 2 oynayacak yapı yok
Sağ bek sol bek i forveti yok bu takımın
Sneijderide düşünürsek 4 4 2 hayal
4 5 1 kalıyor geriye ordada ilerideki adamın muazzam olacak takımı oraya getirecek orda tutacak tekniğe ve güce sahip biri

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanat oyuncu alinacaksa iyisi alınsın

Öyle teneke gibi overrated yeteneklere milyonlarca euro harcamak deliliktir

Onu burada öven 99% kişi YouTube'daki video üzere övüyor

Eminim ki aynı grup Hajroviçin gelmesini isteyen gruptu
Hayrovic içinde çok dedim almayın diye
Sut çekiyor diye adami getirdiler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monaco Buragi istiyormus. Bakin oraya kosa kosa gider. Senin de elin kolaylasir. Oraya yollamaya calisabilirsin. Bundan ziyade cidden orada 1. forvet bile olur he :D Lacina habire sakat, el sharaawy hic iyi degilmis

aynen şu an için mucize olur bu kadro ama ben sanmıyorum Dursunun immobileyi alacak yeteneğinin olduğunu Meunier bile şüpheli.Tannaneyi bize Gareth Bale yapıp yağlayıp ballayıp kakalıcaklar.

Tannane konusunda benim de şüphelerim var.Hollanda liginden dolayı.Fakat çok güçlü oyuncu.G.törenin daha ağırı daha güçlüsü gibi.Şu kadarını net söylüyim Yasini katlar çoğaltır.Ama Cl de filan yeterli olurmu orasını görmek lazım.Daha çok genç.Forvet konusunda İmmobile hada Damiao diyorlar.İmmobile baya düşüşte şuan.Belki o yüzden bir şansımız olabilir.

bana ne diyosun diyeceğine görevini yap insanları fake diye suçlayıp sinir edip banlanmasına sebep olanlara ayar ver
ayar vericek bi durum yok gereği yapılır olsa ama provokasyona gerek yok ortalığı karıştırıyosunuz

Son düzenleme:
Tannane konusunda benim de şüphelerim var.Hollanda liginden dolayı.Fakat çok güçlü oyuncu.G.törenin daha ağırı daha güçlüsü gibi.Şu kadarını net söylüyim Yasini katlar çoğaltır.Ama Cl de filan yeterli olurmu orasını görmek lazım.Daha çok genç.Forvet konusunda İmmobile hada Damiao diyorlar.İmmobile baya düşüşte şuan.Belki o yüzden bir şansımız olabilir.
sağ bek Meunier gelirse forvete de Damiao yada immobile o zaman Tannane gelsin sıkıntı yok.

Donk icin 2 milyon bonservis mi verilir yahu

fft157mm4085884.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt