Emrullah Akdemir
Cezalı
- 2 Haziran 2015
- 41
- 0
- 466
Cümlenin devamını yaz adamsan
kiss my ass
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cümlenin devamını yaz adamsan
Kadro böle olsun bence göbek atmalıyız.Bunların yapabilecekleri maksimum bu çünkü.
Muslera
Meunier chedjou Denayer Carole
Donk Selcuk
Tannane wes poldi
İmmobile.
İse yaramayacak adama verdiğin para ne pekiKanat oyuncusuna verilecek boşa para mi ? Yasinden memnunsunuz herhalde.
Bu takımın baba bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var.
@TurkeyS16908233 2 dk.2 dakika önce
S.M'Bia'yi menajeri önermis arkadaslar lakin kulüp Trabzon ile olan ihtilafi ve sürekli para sorunu cikarmasindan dolayi soğuk bakiyormus...
Hayrovic içinde çok dedim almayın diyeKanat oyuncu alinacaksa iyisi alınsın
Öyle teneke gibi overrated yeteneklere milyonlarca euro harcamak deliliktir
Onu burada öven 99% kişi YouTube'daki video üzere övüyor
Eminim ki aynı grup Hajroviçin gelmesini isteyen gruptu
ne diyosun ?fake diye suçlamayı bırakana kadar u mom
ne diyosun ?
u mom ne arkadas ingilizce'yi nerde ögrendinfake diye suçlamayı bırakana kadar u mom
aynen şu an için mucize olur bu kadro ama ben sanmıyorum Dursunun immobileyi alacak yeteneğinin olduğunu Meunier bile şüpheli.Tannaneyi bize Gareth Bale yapıp yağlayıp ballayıp kakalıcaklar.
kufur etmis istene diyosun ?
ayar vericek bi durum yok gereği yapılır olsa ama provokasyona gerek yok ortalığı karıştırıyosunuzbana ne diyosun diyeceğine görevini yap insanları fake diye suçlayıp sinir edip banlanmasına sebep olanlara ayar ver
mesajı az ya umurunda değil üyeliği bence yine açarım diyo bu sisteme çözüm bulmamız gerekiyo.kufur etmis iste
sağ bek Meunier gelirse forvete de Damiao yada immobile o zaman Tannane gelsin sıkıntı yok.Tannane konusunda benim de şüphelerim var.Hollanda liginden dolayı.Fakat çok güçlü oyuncu.G.törenin daha ağırı daha güçlüsü gibi.Şu kadarını net söylüyim Yasini katlar çoğaltır.Ama Cl de filan yeterli olurmu orasını görmek lazım.Daha çok genç.Forvet konusunda İmmobile hada Damiao diyorlar.İmmobile baya düşüşte şuan.Belki o yüzden bir şansımız olabilir.