Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez oldu.

Deli Ibo bakalim kac gün sonra tekmeyi yiyecek.

Kritik anlarda herkesin eli ayağı titrerken bu adam piyasaya çıkıyorsa saygı duyacaklar

Türkiye'de ne dersen de attığı gollerle hatırlanır oyuncu

Bir 10 sene sonra Burak'ta oynadığı futbolla değil attığı gollerle hatırlanacak
İşte bence yanlış olanda bu,Burağı zaten en iyi döneminde bile attığı gollerle savundular ama adam geldiğinden beri baskı kurmayı unuttuk önde,Selçukun Astanaya attığı gol ise son derece normal o zaman bu mantıkla,Selçuk bu forumdaki bazılarının abarttığı kadar(Acaba kim) iyi değil artık,ama bazılarının yerdiği ve gömdüğü kadarda hiç değil bu ikisinin ortasıdır ve mevcut kadrodada güvenebileceğin 6-7 adamdandır ama yaşı ilerliyor ve yollayıp daha iyisini alırsakta hiç kimse itiraz etmez bu saatten sonra.

Tarih: 24 Aralık

Dursun: "Mustafa hocam açıkladı. Transferde çok ciddi çalışıyoruz. Mustafa hocam Galatasaray'ın bugünkü eksiklerini tespit etti sayılır. Hocam bize raporunu sunucak. Biz de bu bağlamda gereken tüm takviyeleri yapacağız. 1 hafta 10 gün içinde bunu göreceksiniz. Ocak ayında hepinizin özlediği takım ortaya çıkacak"

Bugün oldu 31 Aralık.

Tarih: 24 Aralık

Dursun: "Mustafa hocam açıkladı. Transferde çok ciddi çalışıyoruz. Mustafa hocam Galatasaray'ın bugünkü eksiklerini tespit etti sayılır. Hocam bize raporunu sunucak. Biz de bu bağlamda gereken tüm takviyeleri yapacağız. 1 hafta 10 gün içinde bunu göreceksiniz. Ocak ayında hepinizin özlediği takım ortaya çıkacak"

Bugün oldu 31 Aralık.

ben bunun kadar yalancı ne baskan gördüm ne yönetici zaten

8155f8ece266e40999caccfcabda1cdd.jpg

Savunmaya takviye arayışındaki Galatasaray, gündemindeki Caceres ve Ivanovic'ten yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçti. (********************* Spor)

SON DAKİKA - Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez oldu.
Yilmaz vuralin lafi uzerine hala bunlara hocalik yapmaya gidiyorlarsa harbi malmis bu piyasa.
Adam mukemmel konusmus 3 tane oyuncu birlik olup tum takim adi altinda gaz vermis koca hocayi kovdurmuslar.

Gerekceleri sogukta antrenman yapmakmis. Bu zihniyete hala hoca gidiyorsa daha bisey demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt