Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa'dan kastettiğin eğer kupa almaksa...

Unutsun onu

Alır veya alamaz bunu bilemem ama Denizli UEFA'ya büyük önem verecektir.Hatta ligden daha fazla önem verecektir çünkü ligin gittiğini en iyi kendisi biliyor.Bakma sen açıklamalarına.Kayseri maçından sonra yüzüne bakan herkes lig için havluyu attığını anlar.

Alır veya alamaz bunu bilemem ama Denizli UEFA'ya büyük önem verecektir.Hatta ligden daha fazla önem verecektir çünkü ligin gittiğini en iyi kendisi biliyor.Bakma sen açıklamalarına.Kayseri maçından sonra yüzüne bakan herkes lig için havluyu attığını anlar.

Baslarim Denizli'nin Avrupa macerasina adam daha Turkiye liginde adam gibi top oynatamiyor Avrupa'da mi oynatacak. Saka mi bu?

Chedjou ovenler önce bombos pozisyonda rize macinda vuramadigi kafayi yine benfica maçında gectigi iskaya baksın iki pozisyonda gol oldu
Afrika li oyuncularin buyuk mental sorunlari oluyor faslilarda dahil

selcugu verip o herifi alirsak sol corabimizi verip bahamalari almisiz gibi bisey olur

İyi oturup bitti diye mızlayalım bizde

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sende anlama sorunu var herhalde. Kim otur agla dedi. Yapilacak en buyuk gorev bu serefsiz yonetimi istifa ettirmektir. Bunlarin yapacagi her sozlesme Galatasaray'imizin gelecegini daha kara gunlere surukleyecektir.

Baslarim Denizli'nin Avrupa macerasina adam daha Turkiye liginde adam gibi top oynatamiyor Avrupa'da mi oynatacak. Saka mi bu?

Bu sene Avrupa'da ilerleyeceğimizi zannetmiyorum ama bakış açın doğru değil.Denizli ile 1988-1989'da Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynamamıza rağmen ligde Fb'den 24 puan fark yiyip 3.olmuştuk.

Lig ayrı Avrupa ayrı.

aydin varken: edmilson zu galatasaray. aydin yokken: edmilson hakkinda sessizlik. Yoksa....

mbia şukela olur inşallah trabzon kıllık yapmaz takasta tarık emre ç falan ne varsa verin birde ekiciyi alırsak yedeğe nefis

ched ve selçuk'a kıyıp yıkıp yerin dibine sokunca ne kazanıyoruz bilmiyorum..
bu takımda muslera-sneijder dışında herkesi eleştirelim ama bu ikiliden sonra gelen iki kişi selçuk ve chedjou dur(bence).
podo-%50 bile oynamıyor,bu bile çoğu maçı çevirdi fiziksel olarak performans düşük.
yasin-top kaptırma kralı oldu
semih-aşırı hata yapıyor
sabri-berbat ötesiydi
bilal-ofansif olarak iyiydi, ama defansif olarak çok yetersizdi
burak-göbek delen,bymiss
umut-forrest gump da koşuyor,ne koşuymuş arkadaş
emre.ç-yeteneğe yazık
jem-antrenman temposunu çok arttırmış belli paso kas sakatlığı:
balta-gayretli ama bireysel hatalar yine çoktu(ona rağmen takımın en iyilerinden sayılır)
muslera-adama acıyorum bu defans yüzünden sürekli karşı karşıya
tarık-b............. olmaz
vs...
yeni yıla yorum yazarak girecektim neredeyse...

Mbiayı alalım Donku almayalım Kasımpaşayı ekelim,Carrilloyu alalım Tannaneyi almayalım Heraclesi ekelim,Wieli alalım Rhijni almayalım Ajaxı ekelim,Tabi ekme olayı işin süsü kadromuzu çok değiştirir bu transfer tercihleri.

1383869_Galatasaray_SK.jpg
şinonun yoklugunda böyle birşey olabilir ilerdeki 3 lü hiç geri gelmese de olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt