Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar değişim lafından sonra forvette Burak'la devam edilirse asıl değişimi bi taraftar olarak kendim yapar Digiturk'u iptal ederim, önümüzdeki sene de forma falan almam

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oussama Tannane diyorlar

D.Tarihi: 23.03.1994 (21)
Boy: 178 cm
Kilo: 80 kg
Pozisyon: Forvet
2015/2016 sezon istatistiği 13 maç 9 gol 3 asist
13 maçta toplam aldığı süre : 11 maçı ilk 11de olmak üzere toplam 1029 dk

Son düzenleme:
Ne hale getirdiler bizi.. gelenlerden daha çok gitmelerine sevineceğimiz ruhsuzlar yeteneksizler var...

Kimseyi almasınlar Burak-Umut-Tarık-Sabri-Yasin-Semih-Hamit bunları satsınlar Galatasarayım şaha kalkar..

Alt yapıdan bunların yerine oyuncu çıkartalım..

Ben bazı arkadaşlara rağmen Selçuk'un gitmesini istemem en azından birşeylerin farkında ( topun ağzında olduğunun )

Burak kadar abartılan burak kadar vurdumduymaz yatalak yeteneksiz bi forvet daha gelmez bize arasakta bulamayız..

umut a hiçbirşey diyemiyorum Allah onu öyle yaratmış.. yetenek yok adamda

Burak ve Selçuk dahil tüm yerlilerin hatta değerini bulmaları halinde ve yerine, gidenleri aratmayacak adamlar geleceğini bilsem herkes gönderilebilir derim.

Ancak bizim sorunumuz gol atmakta değil gol yemekte yani orta saha,defans ve kanatlarda

Ama Umut ve Burak satılıp yerlerine 2 sağlam santrfor ve genç bir yedek santrfor olsa tadından yenmez.

Selçuk şu anda yakımın en iyi yerli orta saha oyuncusudur, Bilal de iyidir ancak bu demek değildir ki Galatasaray'ımız için yeterlidir.

Selçuk oyunu çok yavaşlatıyor artık,ilk geldiği gibi asla değil takım atağa çıkana kadar ben tuvalete girip çıkıyorum , Bilal ise ancak yedek olabilir kaliteli ayakları var ama yaşlanmış artık.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Yarı dönem planlamamız şöyle olabilirdi(min. maliyetle)
Gidenler:
Sinan-Koray-Tarık-Rodriguez = kiralık
Olcan = 2m €
Sabri = 0m €
Yasin = 7m €
Umut = takas
Karacan = 0m€
Burak = 10m €
Selçuk= 6m €
Hamit= 1m €
-----------------
Toplam= 26m €

Gelenler:
Damiao= 1m € (imza)
Carillo= 5m € (imza+bonservis)
Cissako= 1m € (Carole etkisi olabilir)
Mbia= 0m €
Donk= Umut
Güray= 1m€ (yedek solbek)
Taarabt= 0m€ (Benfica serbest bırakacakmış, makul ücretle denenebilir.)
-----------------
Toplam= 8m €

18m € kazançlı çıkarız. FFP muhabbeti de ortadan kalkar. Yarım sezonluk ücretlerle birlikte en az 25m €

Bu listeye daha milyonlarca isim yazılabilir ama ben minimum maliyetli yazdım.

--------------------------------------------------Muslera(Cenk)------------------------------------------------------
Groskreutz(Cisakko)----------Chedjou(Semih)----------------Hakan(Denayer)--------------------Carole(Güray)
--------------------------------------Donk(Bilal)-----------------Mbia------------------------------------------------
-----------------------------------------------------Sneijder(Emre)---------------------------------------------------
Podolski----------------------------------------------Damiao-----------------------------------------Carillo(Taarabt)

Son düzenleme:
Yarı dönem planlamamız şöyle olabilirdi(min. maliyetle)
Gidenler:
Sinan-Koray-Tarık-Rodriguez = kiralık
Olcan = 2m €
Sabri = 0m €
Yasin = 7m €
Umut = takas
Karacan = 0m€
Burak = 10m €
Selçuk= 6m €
Hamit= 1m €
-----------------
Toplam= 26m €

Gelenler:
Damiao= 1m € (imza)
Carillo= 5m € (imza+bonservis)
Cissako= 1m € (Carole etkisi olabilir)
Mbia= 0m €
Donk= Umut
Güray= 1m€ (yedek solbek)
-----------------
Toplam= 8m €

18m € kazançlı çıkarız. FFP muhabbeti de ortadan kalkar. Yarım sezonluk ücretlerle birlikte en az 25m €

Bu listeye daha milyonlarca isim yazılabilir ama ben minimum maliyetli yazdım.

--------------------------------------------------Muslera(Cenk)------------------------------------------------------
Groskreutz(Cisakko)----------Chedjou(Semih)----------------Hakan(Denayer)--------------------Carole(Güray)
--------------------------------------Donk(Bilal)-----------------Mbia------------------------------------------------
-----------------------------------------------------Sneijder(Emre)---------------------------------------------------
Podolski----------------------------------------------Damiao-------------------------------------------------Carillo

Burak'a kim vercek 10
yasin ve yaşı ilerlemiş selçuk'a o paraları hangi takım verecek. Hamit için kimse bonservis vermes. bonservisi geç onun maaşını son yıllardaki perfprmanısını da göz önüne alırsak kimse karşılamak istemez.

Aslan eski aşkına gidiyor: Immobile... Sezon başında da gündeme gelmiş, İtalyan yıldız tercihini Sevilla'dan yana kullanmıştı. Ancak La Liga'da umduğunu bulamyan golcü, Cim Bom'a mesajını gönderdi: İstanbul'a gelmeye hazırım. | FANATİK
Aslan'a boğa gibi golcü: Adrian Lopez. Sportif A.Ş yöneticisi Mehmet Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün İspanya'da yıldız forvetle masaya oturdu. Lopez, "Arda bana Galatasaray'ı çok anlattı. Seve seve gelirim" dedi. | Açık Mert Korkusuz
Cim Bom, Calleri'yi 5 taksitte alacak. UEFA'nın gözetimi altındaki Galatasaray, Boca'yı ikna edebilirse Arjantinli golcü Calleri'nin bonservisini 5 yılda ödeyecek. | FOTOMAÇ

CXl_OCfW8AAod7Q.jpg

Belçika'ya giden Fatih İşbecer, St.Truiden'den Edmilson Junior için görüşmeler yaparken Mehmet Özbek transfer için İspanya'ya geçti. (Sabah)

Bursaspor Başkan Adayı Timur Noyan: Opel forma reklamını elden kaçırdık. Seneye bu reklamı Galatasaray kullanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt