Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W.Sneijder
K.Asamoah - B.N'Diaye

Bu tarz bir orta saha nasıl olurdu acaba, düz bir ön libero olmadan. Orta sahadaki iki tempolu adam ile etkili bir futbol oynayabiliriz gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım savunması olayını oturttuğumuz takdirde muazzam olurdu diye düşünüyorum , ancak ileriye bir Elmander farz.

DA5Rc-9XoAAMmq0.jpg

Tabi %99 olmayacak bu da ama gelse bu ikili çok şeyler katardı Galatasaray'a

Şimdi Sneijder kadroda kalmasından yanayız üstüne birde Gomis gelecek büyük ihtimal ile

Bunlardan başka oyuncuların hep 18-25 yaş arası olmasından yanayım ben hem genç dinamik bir kadro olsun hemde Sneijder-Gomis 1-2 yıl sonra gittiğinde diğer parçalar oturmuş olsun

Şimdi Sneijder kadroda kalmasından yanayız üstüne birde Gomis gelecek büyük ihtimal ile

Bunlardan başka oyuncuların hep 18-25 yaş arası olmasından yanayım ben hem genç dinamik bir kadro olsun hemde Sneijder-Gomis 1-2 yıl sonra gittiğinde diğer parçalar oturmuş olsun

Wimmer-Chiriches nasıl olur?

Yönetim, Carlos Bacca’ya yaptığı transfer teklifinin cevabını bekliyor. Milan, 7.5M€ bonserviste indirim yaparsa imzalar atılacak.

Forumdaki Ndiaye sevgisine çok anlam veremiyorum. Kesinlikle büyük takım orta sahası olamaz.

Sa renktaşlar bugün kimleri alıyoruz?

Fernando Muslera
Sébastien Corchia-Serdar Aziz-Davide Astori-Stefan Radu
Danilo Barbosa-Godfred Donsah
Garry Rodrigues-Wesley Sneijder-Armindo Bruma
Carlos Bacca​

Son düzenleme:
Tabi %100 yine gündemi değiştirmek için ortaya atılan bir iddiadır ama Carlos Bacca nın gelmesi bayağı şeyler değiştirir Galatasaray'da ...

İyi bir Sneijder'in önünde Bacca şu ligde 20-25 den aşağı atmaz hayatta

Milan tarafında çok sorun yaşıyor sanırım Bacca Fifa formlarında bile taraftar sövüyor gitmesini istiyor(neden bilmiyorum ama) onlarda ciddi bir revizyona gidecek kadroda

Hani Dursun yönetiminden bağımsız olarak düşündüğümüzde gerçekten doğru olabilir Bacca haberleri ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt