Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khacheridi - D.Kiev
Mathieu - Valencia, Barcelona

Ustelik mathieu taninan bir oyuncu, scout ekibi ikisi arasinda tercihini mathieu'dan yana kullanir

Scout ekibinde beyni olan bir isim bile varsa Khacheridiyi seçer. Yaş , sakatlık geçmişi , ihtiyaç , maliyet göz önüne alındığında.

Mathieu'nun Balta'dan farkı yok şuan nerdeyse.

5 sene önce olsa asla reddemezsin.

YouTube

Barca geçmişli , Metz'de boşa çıkıyor bu sene. Aslında denenebilecek bir kumar.

Kadrodan : Cenk , Eray , Semih , Chedjou (Sözleşme Sonu) , Hakan , Koray (Kiralık) , Carole , Cavanda , Sabri (Sözleşme Sonu) , Nigel De Jong , Selçuk , Josue (Kiralama Sonu) Yasin , Podolski (Satıldı) , Berk Ünsal

Kiradan Dönen : Salih , Tarık , Donk , Umut , Oğuzhan , Volkan Pala

Bu isimlerin bu takımda işi yok , maliyetleri zaten tavana vurmuş durumda , 23-24 isim ile yola devam etmek yeterli.

Kalanlar : Muslera , Ozan Kabak*, Ahmet , Serdar Aziz , Linnes , (Birhan / Gökay) , Sneijder , Bruma , Garry Rodrigues , Sinan Gümüş , Eren Derdiyok , Emrah Başsan (Sezon Öncesi Değerlendirilebilir , Kulübe)

Mevcut şartlarda minimum bir yedek kaleci , iki stoper , bir sol bek , bir sağ bek , iki orta saha , bir sağ kanat , bir ofansif orta saha , iki forvet gerekli görünüyor.

Uygun isimler mevcut doğru hamleler yapılabilir , gel gör ki Dursun ...

İzledim. Kiev'in oturmuş bir defans hattı var ve daha da önemlisi takım savunması noktasında çok iyi bir noktadalar. Bunu da göz önüne alman gerekir. Gelsin bize açık alanda madara olur. Bu sezon genelinde gördüğümüz gibi savunmayı ileri çıkartamadığımız için rakipleri baskı altına almakta zorlandık, hatta alamadık. Peki neden çıkartamadık ? Çünkü savunmamız ağır oyunculardan kuruluydu. Galatasaray'ın gerektiğinde savunmayı öne çıkartacak, daha çabuk bir stopere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Hem dengeli , hem hızlı , hem pozisyon bilgisi olan stoper kaç milyon eurodan başlıyor acaba bide buna bakmak lazım.

Hız istiyorsan hemen geri getirelim üstad , adam CR7 ile omuz omuza koşup top aldı. :D

250011578.webp

Kadrodan : Cenk , Eray , Semih , Chedjou (Sözleşme Sonu) , Hakan , Koray (Kiralık) , Carole , Cavanda , Sabri (Sözleşme Sonu) , Nigel De Jong , Selçuk , Josue (Kiralama Sonu) Yasin , Podolski (Satıldı) , Berk Ünsal

Kiradan Dönen : Salih , Tarık , Donk , Umut , Oğuzhan , Volkan Pala

Bu isimlerin bu takımda işi yok , maliyetleri zaten tavana vurmuş durumda , 23-24 isim ile yola devam etmek yeterli.

Kalanlar : Muslera , Ozan Kabak*, Ahmet , Serdar Aziz , Linnes , (Birhan / Gökay) , Sneijder , Bruma , Garry Rodrigues , Sinan Gümüş , Eren Derdiyok , Emrah Başsan (Sezon Öncesi Değerlendirilebilir , Kulübe)

Mevcut şartlarda minimum bir yedek kaleci , iki stoper , bir sol bek , bir sağ bek , iki orta saha , bir sağ kanat , bir ofansif orta saha , iki forvet gerekli görünüyor.

Uygun isimler mevcut doğru hamleler yapılabilir , gel gör ki Dursun ...

Melikşah selam. Eren Derdiyok'unda biz de işi yok.

Her maç sakatlanıyor.

Bu fizikteki bir isim için bu narinlik yakışmıyor.

YouTube

Barca geçmişli , Metz'de boşa çıkıyor bu sene. Aslında denenebilecek bir kumar.

Hakikaten bedelsiz olduğu için denenecek kumar , video tabi ki kıstas değil ancak , teknik görünüyor , oyun kurma becerisi , soğukkanlılığı ;

Tutunamasa bile alacağı temel eğitimleri almış Barça altyapısında.

Forumda en abartılan topçular Badou ve Khacheridi.
Tebrikler. Aynen öyle.

Millet bizim stoperleri ve orta sahamızı baz aldığı için abartıyor da abartıyor bu herifleri. Stoperlerimiz stoper değil orta sahamız da orta saha değil.

Normal şartlarda ikisi de bizde yedek olacak adamlar. Badou göz önünde neyse de Kacheridi yi isteyenler kaç maçını izledi acaba. Lider stoper sananlar falan var. Ucuza gelecekse gelsin ama ilk çözüm olmamalı.

Badou ya gelince şöyle biraz hareketli zenci gördü mü bizim millet şaşıp kalıyor anında zaten. Badou fena topçu değil ama bizim orta sahaya Tolga etkisi yaratır bence ancak.

Osmanlı da kaplan kesilmek başka Galatsaray da oynamak başka.

sent via GSC

Melikşah selam. Eren Derdiyok'unda biz de işi yok.

Her maç sakatlanıyor.

Bu fizikteki bir isim için bu narinlik yakışmıyor.

Maliyeti benimde kafamı karıştırıyor , bonservis de kazanılabilir aslında ancak iki forvet alınacağına pek inanmıyorum ,

Alınırsa da dediğim gibi bir üçüncü forvet için çok maliyetli.

Dany reis ya :D Mangala, Sakho gibi isimler olabilir mesela. Benim aklımda bunlar var.

O isimlerde iyi hoş ancak zor olmasının yanı sıra denge , pozisyon alma gibi problemler muhakkak oluyor , bir ara forumda zenci stoper düşmanlığı vardı , hepimizi ırkçılıktan alacaklardı az daha :D

Velhasıl Khacheridi şu şartlarda gerçekten çok iyi bir transfer olur , üçlü oynatacaksa kiralasınlar Mangala'yı ortaya Khacheridi sağa da atsınlar genç Ozan'ı ben razıyım.

Hakikaten bedelsiz olduğu için denenecek kumar , video tabi ki kıstas değil ancak , teknik görünüyor , oyun kurma becerisi , soğukkanlılığı ;

Tutunamasa bile alacağı temel eğitimleri almış Barça altyapısında.

Bizim Linnes'de gelmeden önce böyleydi ama arkasından durmadıktan sonra , eldeki diğer stoperlerle boş.

Linnes yoksa bu adam kadar iyidir en az.

Ortalama 3 milyon eurodan 11 tane ilk 11
Ortalama 2 milyon eurodan 10 tane yedekleyebilecek. Ve kalan 7 hakkida alt yapidan ve avrupadan max 19 yasinda atletik genc oyuncular ile doldurmaliyiz.
Gidenlerin yerine para sacilarak degil igne oyasi gibi isleyerek hamleler yapilmali.
Bu ligin bugu hizli atletik afrikali forvetler kardesim. Az kafasi calisan iki kanat koydun mu arkasinda da eli ayagi duzgun bir toparlayici. Ver elini sampiyonluk bu kadar basit. Bakin rodellega 1.7 milyon euro gibi komik bir bedelle trabzona gitti kadromuzda olmus olsaydi biz hala potadaydik ilk is iki tane azman forvet almali niasse+gomis ikilisi bile olur.

Erene teklif var diyorlar sat kardesim, ederini veren ve gitmek isteyen herkes satilir ama futbol akli olan bir takimda bunlar gecerli. Bir stoper bir forvet alinir orta sahaya ikinci bir donk getirilir bi bakmissin bu sefer kanatlar yok olacagida o gorun bakin.

Tebrikler. Aynen öyle.

Millet bizim stoperleri ve orta sahamızı baz aldığı için abartıyor da abartıyor bu herifleri. Stoperlerimiz stoper değil orta sahamız da orta saha değil.

Normal şartlarda ikisi de bizde yedek olacak adamlar. Badou göz önünde neyse de Kacheridi yi isteyenler kaç maçını izledi acaba. Lider stoper sananlar falan var. Ucuza gelecekse gelsin ama ilk çözüm olmamalı.

Badou ya gelince şöyle biraz hareketli zenci gördü mü bizim millet şaşıp kalıyor anında zaten. Badou fena topçu değil ama bizim orta sahaya Tolga etkisi yaratır bence ancak.

Osmanlı da kaplan kesilmek başka Galatsaray da oynamak başka.

sent via GSC

Abi Khacheridi hakkında neden bu kadar önyargılı davranılıyor bende bunu anlamıyorum ,

Ben demiyorum ki Ukraynalı Puyol bilmem ne vs. şu şartlarda bedelsiz oluşu , oyun tarzı , hava hakimiyeti ve tecrübesi ile çok yeterli olacaktır.

Adam 1.98 , yavaş değil , hava toplarında zaten çok iyi , pozisyon bilgisi zaten bir stoper için tam yaşlarında , hemde bedelsiz ;

Dursun faktörü düşünülünce kimse ''İyi bir transfer değil'' diyemez bence.

Bizim Linnes'de gelmeden önce böyleydi ama arkasından durmadıktan sonra , eldeki diğer stoperlerle boş.

Linnes yoksa bu adam kadar iyidir en az.

Valla bilmiyorum , haklısın sende kendince , bir kör düğümdeyiz kim gelir çözer bilinmez ;

Galatasaraylıları umarım daha kötü günler beklemiyordur diye temenni ediyoruz.

Maliyeti benimde kafamı karıştırıyor , bonservis de kazanılabilir aslında ancak iki forvet alınacağına pek inanmıyorum ,

Alınırsa da dediğim gibi bir üçüncü forvet için çok maliyetli.

O isimlerde iyi hoş ancak zor olmasının yanı sıra denge , pozisyon alma gibi problemler muhakkak oluyor , bir ara forumda zenci stoper düşmanlığı vardı , hepimizi ırkçılıktan alacaklardı az daha :D

Velhasıl Khacheridi şu şartlarda gerçekten çok iyi bir transfer olur , üçlü oynatacaksa kiralasınlar Mangala'yı ortaya Khacheridi sağa da atsınlar genç Ozan'ı ben razıyım.
Valla renktaş anlaşamadık senle bu konuda, dediğim gibi ben Khacheridi'ye sıcak bakamıyorum. Ozan da solak yanılmıyorsam, sağda olmaz. :D

Yasin , Ahmet , Eren , Semih , De Jong , Donk , Cenk şu adamlara verdiğin yıllık ücretlere bak.

Şu 2000 jenerasyondan 5 adamı çıkar , onları da oynat. Yukarıda saydığım isimlerden kötü performans sergilesin daha futbol konuşmam.

Yazık günah verdiğin senelik paralara ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt