Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.405
- 3.125
- 2.118
Transferle ilgili ilk odaklanmamız gereken şey Selçuk'un gönderilmesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok luks kacar yedekte oturacak adama 2.2 milyon euro yillik veremeyiz vermemeliyizde 2.2yide kat ustune daha iyisini al getir sinan erenin verecegi katkiyi verir.Tudor Eren'i hiç düşünmüyor galiba gelecek sezon. Podolski kaç maçtır sahada yürüyor ama hala oynuyor. Eren'i çok çabuk gözden çıkarmamak lazım bence. Sene başını hatırlayın, takım iyi olunca bu adam golünü atıyor. Hem öyle ya da böyle 4 milyon ödendi, yararlanmaya çalışmak lazım. Gomis gibi bir forvetin arkasında iyi olur yedek olarak.
E gönderelim desen gönderemiyorsun. Nasıl olacak ?Gerek yok luks kacar yedekte oturacak adama 2.2 milyon euro yillik veremeyiz vermemeliyizde 2.2yide kat ustune daha iyisini al getir sinan erenin verecegi katkiyi verir.
Keza eren ayni sinan gibi dalgali performansli bir adam, cogu kisi gibi bende gelmesine olumlu bakiyordum ama 4 milyon bonservis 2 milyon yillik ile degil altinda ezildi malesef. 1 milyon euro alsa ve bu performansi gosterse kimse bisey demez ama degil iste talibi varsa hic dusunmeden gondermeli. Atletik adam lazim bize bu ligin bugu olan atletik adamlar keza yillik 2.2 verdikten sonra kiralayabilecegin bir suru oyuncu varken eren lukstur.
Istenmedigi yerde durma karakteri olan bir oyuncuda degil iyi bir teklife bakar.E gönderelim desen gönderemiyorsun. Nasıl olacak ?
carole'un performansı kötü kabul ediyorum ama her düşüşe geçeni satalım mantığı çok çocukça geliyor. Adam parlayınca satmayalım diyorsunuz bir süre düşüşe geçince hemen satalım diyorsunuz sonra da "vay efendim niye ucuza gitti?" carole a sabredilirse daha iyi olacağına inanıyorum. sneijderden indirim isteyecekler büyük ihtimalle, de jong gidecek, eren konusunda adamı oyuna almaya korkuyorlar koşarken sakatlanıyor, muhtemelen almanyada veya isviçrede bi takıma gönderilecek. çok ciddi bir revizyon yapılmazsa gelecek yıl da çöp olacak. hayırlısı
En azindan 1 tane Türk adam olsun kadroda dedim ??Herseye eyvallah da tolga-asamoah ne alaka onu anlayamadimorta sahan top yapamayip ileriye top tasiyamadiktan sonra ozellikle kapanan rakiplere karsi ilerde suarez messi olsa ne farkeder
Satabileceksen eyvallah, yok satamıyorsan yararlanmaya bakacaksın. Kesinlikle kötü topçu değil çünkü.Istenmedigi yerde durma karakteri olan bir oyuncuda degil iyi bir teklife bakar.
Basel'in ilgisi varmis 1,7 gibi bir maas verirler. Ha 29 yasinda satmadin kiraladin basele 300 bininide biz odeyecegiz dedin o da olumlu en azindan piyasa yapar zarar etmeden satariz.
Sabri gitsin artık bu sene ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sene alipta hic oynatamayacagimiz oyuncu kim olacak acaba cok merak ediyorum
Bu sene alipta hic oynatamayacagimiz oyuncu kim olacak acaba cok merak ediyorum
daha iyi olana kadar daha kaç gol yedirecek renktaş
biz sabredilmesi gereken sol bekimizi zaten sattık
Yok yav gomisi alamayiz biz.Gomis olacak galiba. Adamin kalbinde sorun mu ne varmis aliriz yatar![]()