Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole burada bir kac ay önce ne kadar çok övülüyordu be, manyaklıktı cidden

Bu sezon bir sürü maçta kritik hata yaparak gol yedirdi. Osmanlı maçı, 2 Fb maçı, Basak maçı say say bitmiyor

Satılırsa pek fark etmez, Pinto veya Behiç en az Carole kadar oynar

LB: ilk11de oynayacak bek + yedek (Pinto/Behiç/x)

Tudor Eren'i hiç düşünmüyor galiba gelecek sezon. Podolski kaç maçtır sahada yürüyor ama hala oynuyor. Eren'i çok çabuk gözden çıkarmamak lazım bence. Sene başını hatırlayın, takım iyi olunca bu adam golünü atıyor. Hem öyle ya da böyle 4 milyon ödendi, yararlanmaya çalışmak lazım. Gomis gibi bir forvetin arkasında iyi olur yedek olarak.
Gerek yok luks kacar yedekte oturacak adama 2.2 milyon euro yillik veremeyiz vermemeliyizde 2.2yide kat ustune daha iyisini al getir sinan erenin verecegi katkiyi verir.
Keza eren ayni sinan gibi dalgali performansli bir adam, cogu kisi gibi bende gelmesine olumlu bakiyordum ama 4 milyon bonservis 2 milyon yillik ile degil altinda ezildi malesef. 1 milyon euro alsa ve bu performansi gosterse kimse bisey demez ama degil iste talibi varsa hic dusunmeden gondermeli. Atletik adam lazim bize bu ligin bugu olan atletik adamlar keza yillik 2.2 verdikten sonra kiralayabilecegin bir suru oyuncu varken eren lukstur.

Sabri gitsin artık bu sene ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

carole'un performansı kötü kabul ediyorum ama her düşüşe geçeni satalım mantığı çok çocukça geliyor. Adam parlayınca satmayalım diyorsunuz bir süre düşüşe geçince hemen satalım diyorsunuz sonra da "vay efendim niye ucuza gitti?" carole a sabredilirse daha iyi olacağına inanıyorum. sneijderden indirim isteyecekler büyük ihtimalle, de jong gidecek, eren konusunda adamı oyuna almaya korkuyorlar koşarken sakatlanıyor, muhtemelen almanyada veya isviçrede bi takıma gönderilecek. çok ciddi bir revizyon yapılmazsa gelecek yıl da çöp olacak. hayırlısı

Gerek yok luks kacar yedekte oturacak adama 2.2 milyon euro yillik veremeyiz vermemeliyizde 2.2yide kat ustune daha iyisini al getir sinan erenin verecegi katkiyi verir.
Keza eren ayni sinan gibi dalgali performansli bir adam, cogu kisi gibi bende gelmesine olumlu bakiyordum ama 4 milyon bonservis 2 milyon yillik ile degil altinda ezildi malesef. 1 milyon euro alsa ve bu performansi gosterse kimse bisey demez ama degil iste talibi varsa hic dusunmeden gondermeli. Atletik adam lazim bize bu ligin bugu olan atletik adamlar keza yillik 2.2 verdikten sonra kiralayabilecegin bir suru oyuncu varken eren lukstur.
E gönderelim desen gönderemiyorsun. Nasıl olacak ?

E gönderelim desen gönderemiyorsun. Nasıl olacak ?
Istenmedigi yerde durma karakteri olan bir oyuncuda degil iyi bir teklife bakar.
Basel'in ilgisi varmis 1,7 gibi bir maas verirler. Ha 29 yasinda satmadin kiraladin basele 300 bininide biz odeyecegiz dedin o da olumlu en azindan piyasa yapar zarar etmeden satariz.

Kadrolarda Ahmet'in ismide yazılıyor ya valla pes:) Yahu Ahmet, Galatasaray'ın normal de paf takımında ancak oynar.

carole'un performansı kötü kabul ediyorum ama her düşüşe geçeni satalım mantığı çok çocukça geliyor. Adam parlayınca satmayalım diyorsunuz bir süre düşüşe geçince hemen satalım diyorsunuz sonra da "vay efendim niye ucuza gitti?" carole a sabredilirse daha iyi olacağına inanıyorum. sneijderden indirim isteyecekler büyük ihtimalle, de jong gidecek, eren konusunda adamı oyuna almaya korkuyorlar koşarken sakatlanıyor, muhtemelen almanyada veya isviçrede bi takıma gönderilecek. çok ciddi bir revizyon yapılmazsa gelecek yıl da çöp olacak. hayırlısı

daha iyi olana kadar daha kaç gol yedirecek renktaş

biz sabredilmesi gereken sol bekimizi zaten sattık

Semih kadar kötü, rezil bir stoper gördüğümü hatırlamıyorum.

Bu kadar rezil performansa ragmen bu adamı ısrarla oynatmanın mantığını da anlamıyorum.

U17 de dikkat ceken Ozan oynasa bundan kötü oynamaz. En azından tecrube kazanır. Tudor Efendi duy sesimizi..

Istenmedigi yerde durma karakteri olan bir oyuncuda degil iyi bir teklife bakar.
Basel'in ilgisi varmis 1,7 gibi bir maas verirler. Ha 29 yasinda satmadin kiraladin basele 300 bininide biz odeyecegiz dedin o da olumlu en azindan piyasa yapar zarar etmeden satariz.
Satabileceksen eyvallah, yok satamıyorsan yararlanmaya bakacaksın. Kesinlikle kötü topçu değil çünkü.

Sabri gitsin artık bu sene ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcuk - Sabri - Semih - Hakan gitsin ya vallahi sise acacam.

Takimi Dingo nun ahirina ceviren, cok yavas ve hic bir katkilari yoktur. Hakan Balta zaten 2008 den beri ölü, yil olmus 17 hala burda ya. Sabri desen futbolcu degil, hala burda. Semih her mac illa hata yapma pesinde, hala burda. Selcuk da 2013 beri futbol oynadigi yok, sezon bitimine yaklasir ve biraz oynar maksimum. Attigi da tek penalti goller. Onu Bilal da yapardi.

Bu sene alipta hic oynatamayacagimiz oyuncu kim olacak acaba cok merak ediyorum

daha iyi olana kadar daha kaç gol yedirecek renktaş

biz sabredilmesi gereken sol bekimizi zaten sattık

Renktaş biz böyle çok oyuncu harcıyoruz. Carole mükemmel oynuyor demiyorum ama bu stoperler varken karşı bekte sabri varken adama çok yüklenmek doğru gelmiyor bana. Örnek vereyim sabri ve balta o kadar çok ofsayt bozuyor ki öne çıkanlara küfür etmekten maç izleyemiyorum. Bence takım sekiztaş gibi oyunu yıkarak oynarsa sakatlanmadan ereni bile 5-6 milyona satabiliriz. Mevzu sisteme oyuncunun uyması. Kadromuz Tudorun sistemine uyanlar Sneijder bruma gümüş tolga josue ahmet rodrigues Linnes. Diğerlerinin parlaması için başka sistem olmalı.

Gomis olacak galiba. Adamin kalbinde sorun mu ne varmis aliriz yatar :D
Yok yav gomisi alamayiz biz.

Yine bir avrupali olur bu sefer favori mevkim sol taraf bek veya acik fark etmez oraya bir transfer bekliyorum.

Yav aklima geldi yillik 250 bin dolar verip hic oynatmadigimiz 3. kalecimiz var bizim akliniz alabiliyor mu yahu 3.yedek kaleci 250 bin euro melonun kalede daha fazla guven verdigi bir kaleci. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt