Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın gideceği sezon başında bile belliydi niye bu kadar gaza geldiniz anlayamadım. Menajeri...... Biri uzatmayacakları belliydi ve gittiği yerde yıllık 6 milyon euro verilecekmiş(haber doğruysa). Bence 18 ise rakam çok mantıklı iş çünkü bedavata elimizden kaçırma ihtimalimiz yükselti, kaldı ki son maç hariç çok bencilce oynuyordu ve yüksek ihtimal gittiği takımda da ayrılmadan önce böyle sıkıntılar yaşayacaktır.

Muslera

Sabri semih ? Ugur ciftci

Selcuk mehmet guven

Omer Ali sneijder yasin

Gomis

Gomis 5 milyon, Omer Ali 4 milyon, mehmet guven 3 milyon,ugur ciftci 2 milyon para bitti

15 üstü rakama sırtında Almanya ya götürürler boşuna tribe girmeyin. Seneye bedava giderse oturup aglarsiniz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın gideceği sezon başında bile belliydi niye bu kadar gaza geldiniz anlayamadım. Menajeri...... Biri uzatmayacakları belliydi ve gittiği yerde yıllık 6 milyon euro verilecekmiş(haber doğruysa). Bence 18 ise rakam çok mantıklı iş çünkü bedavata elimizden kaçırma ihtimalimiz yükselti, kaldı ki son maç hariç çok bencilce oynuyordu ve yüksek ihtimal gittiği takımda da ayrılmadan önce böyle sıkıntılar yaşayacaktır.

Topu ayağına alan Bruma'ya atıyor bir şeyler yapsın diye bekliyor o da kendince deniyor bir şeyler napsın bencil olmayıp da? Kendisini bu hale getiren yine bizim oyuncular. Bütün takım Bruma'nın ayaklarına bakıyor. Başarılı olduğu pozisyonlarda da hiç ses çıkmıyor bi çalım atmaya çalışıp kaybedince ya da olmadık yerde şut çekince bencil oluyor. En azından sorumluluk alıp yeri gelince bu yaşta takımı sırtlıyor. Napsın Selçuk gibi bütün maç yan pas geri pas yapıp hayalet gibi dolaşsın mı sahada? Öyle daha mı iyi olur?

Bruma'nın sözleşme konusunda arıza çıkarma ihtimali var ama ben Dursun'un şimdi gelecek 10-15m sıcak paradan ötürü bilerek sözleşme uzatmadığını düşünüyorum.

Son düzenleme:
bruma nın yerine bunlar en fazla serdar gürleri alır 2 soru var merak ettigim

brumadan gelen paradan yaglı surat nekadar cebine atacak

ve brumayı bulan kimdi bizim kulüpte ?

Sunu da artik anlamamiz lazim gelecek vaaden adamlara verilen paralar bosa gitmiyor.bruma ve telles i gencken alip para kazanarak sattik.duzgunce arastirilip alinan adamlardan zarar etmeyecegimiz ortada keske boyle transferlere devam edebilsek.kazandigimiz paralar buyuk rakam degil orasi ayri bir mevzu fakat alinan onlarca oyuncuyu bedava yada ustune para vererek yolladigimizi dusunursek oyuncu basina 3 4m euro kazanmakta fena degil.
Düzgün genç almak vizyon, araştırma ve biraz da şans işi. Senin takımının eğitici , izleyici kadrosunda is yoksa aldığın 20 adamdan biri iyi çıkar ancak. Bruma genç ama çok büyük bedel ile yapılmış bir yatırım. Bu değil Scout transferi. Carole maliyetine alırsın ama Evra olur klupte. Carole gibi alırsan işte çöp olur takımda

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Riyad Mahrez, Leicester'dan ayrılmak istediğini yöneticilere iletti. (Sky Sports)

Hani Bruma için konuşulan 18 milyon euro filan gerçekten iyi para bişey diyemem başımızda adam akıllı bir yönetim olsa desteklerdim de bu transferi ama bir durun düşünün başımızda Dursun var la !

Bruma gidip yerine Thomas Lemar-Gerard Deulofeu yu filan alacak zannediyorsunuz di mi ?

Bruma gidecek 18'e yerine 3-4 tane Tolga-Eren ayarında adam gelecek bilmiyor musunuz ?

O yüzden Dursun yönetiminde bruma'nın satılmalı salaklıktan başka bişey değildir ...

BİLGİ | Sergio Conceiçao Porto'ya gitmek istediğini @FCNantes yönetimine bildirdi. Nantes Porto'dan 15M€ istiyor başarılı teknik adam için. #Ligue1

dembele, delaney, johansen ve brumadan oluşan bir takım acaba neler yapardı kim bilir.
şuraya harcanacak para oysa ki 6 milyon euro gibi bir rakamdı. Ama tolga daha cazip geldi düşününce insan kafayı yiyor bak.

Scout ekibi aslında iyi ama bu transferleri yapamayan kimse başlığına girip küfür edeceğim birazdan tam bir yavşak kendisi

18 milyon... Bunun 1,7 si sportinge gitti.
Kaldı 16,3.
4 sene de maaş olarak 4 milyon kazandı artı imza parası 1 milyon.
11.3.milyon.
Bonservisine de 11 verdik toplamında galiba...

300 bin euro kazanc elde ettik. Ohhh oda zaten komisyoncu grubumuza gider herhalde. Bu ticar başarı değil ticari rezaletir.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

6 vergisiz. 6 değil 6'nın %40 civarı vergi düşmüş halini kazanacak 3.7 falan

Ne çok satılması meraklıları var.Yazın 7.5 verip umarım Sociedad alır daha fazlaya olmaz bundan diyenler şimdi en fazla 18e satılır diyor.

Ukrayna,rusya ligleri bildigin koy ligi ama adamlar yuksek ucretlere oyuncu satabiliyo . onemli olan pazarlama becerisidir . brumanin dezavantaji milli takimda olmamasi yok lig kotu bu ligdeki adamlara para vermezler gecin o isleri.(dedigim ulke takimlari avrupada oynuyo flan demeyin o kadarini bizde oynuyoz.)

Burayı Premier Lig mi zannediyorsunuz. Sene başında 9m için iyi para dediğimiz adamı zor ikna ettik kalmaya. Şimdi bir senesi kalmış adamı 15 üstüne satmak başarı mı bilemem ama asla başarısızlık değil Türkiye gibi bir ligten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt