Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'dan gelen parayi ilk once hem yatirim olarak hemde direk faydali olabilecek su genclere yatirirdim:

# Landry Nany Dimata

# Chadrac Akolo

# Henry Onyekuru

Dimata 14 gol
Akolo 18 gol
Onyekuru 24 gol

ortalama gol sayisi; 18,7

Dimata 34 mac
Akolo 39 mac
Onyekuru 41 mac

ortalama mac sayilari; 38

Dimata 19 yasinda
Akolo 22 yasinda
Onyekuru 20 yasinda

yas ortalamasi; 20,3

Burda bosuna yaziyorsunuz, dangalak yonetim alacagi kaziklar STSL'de futbol oyniyor.

Serdari alirlar, bruma'yi satarlar.

Bide birileri cikmis gomisi begenmiyor, allah sizi iflah etsin, Benzema'yi getirecek Dursun siz bekleyin Gomis'i begenmeyin.

Bide birileri cikmis gomisi begenmiyor, allah sizi iflah etsin, Benzema'yi getirecek Dursun siz bekleyin Gomis'i begenmeyin.
ceza yemissin renkdas

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Mehmet Ocak[/TD]
[TD="class: alt1"]30.05.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]10 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]09.06.2017, 20:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]10 Gün, 0 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Üyeye hakaret, uyarılara rağmen aynı tavırları sergilemek.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kusura bakmayın taraftar olarakda vizyonsusuz biz bruma kumarına 2 3 ml içinmi giriyoruz
Böyle bir oyuncuyu bir daha ne zaman gelir
Ribery için de aynı şeyleri düşünüyordum
Bruma ike psv işi olmadığında sözleşme uzatacaktık gittik de jong 'la 65 ml kotasını doldurduk
Şimdi elimiz çok güçlü olurdu

Hala bruma ile niye uzatmiyorlar diyen var, bruma'yi 30'dan asagi satmam diyenler var, bizim ulkede oynayan oyunculara o paralari kimse vermez, belcika ve hollanda'da oynayan ve kendilerini ispatlayan genc yeteneklere bile kulupler 20milyon civari veriyor + bruma gitmek istiyor, 15milyona satsak bile iyidir

Adam u18 ile dunya kupasinda gol krali oldu hatirladigim kadariyla, turnuvanin en iyi oyuncular arasinda yer aldi, o zamanin takim arkadaslari joao mario inter'de, andre gomes barcelona'da, joao cancelo valencia'da

Bruma iyi oyuncu, yetenekli oyuncu, bu sene kendini baya gelistirdi, kendini artik bir ust seviyede gostermek istiyor, dogal hakki tabi.

Leipzig'de basarili olacagini dusunuyorum, leipzig'in genc bir hucum hatti var, sampiyonlar liginde oynayacaklar, eger bruma'ya ciddi bir sans verirlerse bence bruma'yi 2-3 yil sonra en az 30milyona satarlar.

Hala bruma ile niye uzatmiyorlar diyen var, bruma'yi 30'dan asagi satmam diyenler var, bizim ulkede oynayan oyunculara o paralari kimse vermez, belcika ve hollanda'da oynayan ve kendilerini ispatlayan genc yeteneklere bile kulupler 20milyon civari veriyor + bruma gitmek istiyor, 15milyona satsak bile iyidir

Adam u18 ile dunya kupasinda gol krali oldu hatirladigim kadariyla, turnuvanin en iyi oyuncular arasinda yer aldi, o zamanin takim arkadaslari joao mario inter'de, andre gomes barcelona'da, joao cancelo valencia'da

Bruma iyi oyuncu, yetenekli oyuncu, bu sene kendini baya gelistirdi, kendini artik bir ust seviyede gostermek istiyor, dogal hakki tabi.

Leipzig'de basarili olacagini dusunuyorum, leipzig'in genc bir hucum hatti var, sampiyonlar liginde oynayacaklar, eger bruma'ya ciddi bir sans verirlerse bence bruma'yi 2-3 yil sonra en az 30milyona satarlar.

Vermiyorlarsa niye gidip o kumara girdin komik olmayın

images

sevilla jovetici almıyormuş

kiralayalım sonra ölücülükle alırız belki

Bruma'nın gitmesine sevinmiyoruz yanlışınız var evet yönetim büyük ihtimal yerini dolduramayacak ama ben seneye bedavaya kaybedip kahrolmaktansa bunu tercih ederim

@asmarcatr
Galatasaray, Vitesse'nin yıldız kanat oyuncusu Milot Rashica için €4,5M teklif etti.

35 Maç, 4 Gol, 14 Asist

RASKOLNİKOV
@Levent_ozdmr
Bafetimbi Gomis
Galatasaray'a hayırlı olsun
Bonservis 5 ML €
Yıllık ücret 3 ML € + bonuslar
5000 € Puan başı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt