Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvette yaşlı oyuncu sırıtmaz.Orta saha,kanatlar,bekler dinamik olsun yeter.Takımı yaşlı huzur evine çevirmemeliyiz.
Bir takımda 30+ ustu 1 veya 2 futbolcu olmalı.
Biz zaten yaşlı bir takımız, gençleştirme hedef olmalı, ama bakıyorum Gomis ve Clincy gibi 30+ oyunculara talip oluyoruz hala..((
Manu son senelerde rezil durumda evet ama illaki toparlayacaklar ve genele baktigin zaman PSG´ye göre daha köklü bir kulüp bu konuda.Neye göre daha idealı mesela manu ?
Psg devamlı şampion olan ve şampionlar ligi kupasını hedefleyen takım son yılarda. Manudan daha idealı durumunda son yılara göre. Para desen af edersin su gibi akıyor zaten.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Forvette yaşlı oyuncu sırıtmaz.Orta saha,kanatlar,bekler dinamik olsun yeter.
En yakın örnek Gomez. 30 yaşında geldi arkasındaki çoğu adam genç olduğu için çoştu.Tersini dusunuyorum. Kaleci ve stoperlerden biri hariç diğer oyuncuların genç olması tercih edilmeli..
Öylede futbolda dün yoktur. Psg ve city takımlarıda artık elit kategorisine yaza biliriz. İki kulüpde er yada geç şampionlar ligini kazanır. Uzun vaadeli mali güçleri var bunların. Leipzig de yeni nesil elit takım olabilir ilerde. Red bull yönetimi ciddi yatırım yapmakta futbola zaten.Manu son senelerde rezil durumda evet ama illaki toparlayacaklar ve genele baktigin zaman PSG´ye göre daha köklü bir kulüp bu konuda.
Mbiwa bir aralar pek popülerdi noldu ki sonra
Yalnız sabahtan beri x şöyleydi, y böyleydi diye anlatıyorum ha resmen avrupa futbolunda 4 sene falan geride kalmışım
En yakın örnek Gomez. 30 yaşında geldi arkasındaki çoğu adam genç olduğu için çoştu.
Mbiwa'yı da kitleyecekler bize galiba Gomis ile aynı menajere sahiplermiş....