Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli basını Galatasaray'ın Vlad Chiriches için 2 milyon euro teklif ettiğini, Napoli'nin ise 5 milyon euro istediğini yazdı.

Bizimkiler napoli ile dalga geciyo galiba

Sabriyle semihle sinanla sozlesme uzatan zam yapan haindir. Coplerden kurtulalim bi zahmet

2 + 1 nedir yuh insan artık iğreniyor yemin ediyorum karaktersizler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fake haber beyler, itibar etmeyin.

Sabri ile sozlesme uzatirlar

Sol bek: carole - yabanci + yabanci bir sol bek daha alacaklar

Sag bek: bence linnes ve cavanda gider, sabri ile sozlesme uzatirlar, yabanci sag bek alinir alternatifi de sabri olur

zarbiynen mukavele yapan nonostur.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eger brumanın satıldıgı haberleri dogruysa bizi ancak bacca keser brumadan gelicek parayla alsınlar baccayı 3 sene sonra cine okuturuz hemde

BILD: RB Leipzig are edging closer to signing Galatasaray's Bruma, who could cost up to €15m.

Sabri'yi anca son günlerde açıklarlar tepki çekmemek için 1 yıl falan olur o da en fazla

Dursun Özbek İstifa

B1A GOSSIP • DIŞ BASIN | Barcelona TD'ü Valverde'nin kadroda düşünmediği Arda Turan, Galatasaray ile anlaşmaya yakın! (El Mundo Deportivo)

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

B1A GOSSIP • DIŞ BASIN | Barcelona TD'ü Valverde'nin kadroda düşünmediği Arda Turan, Galatasaray ile anlaşmaya yakın! (El Mundo Deportivo)

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

GSCimbom‏ GSCForum 4 uur4 uur geleden
El Mundo Deportivo, Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan Arda Turan için Galatasaray'ın da takipte olduğunu yazdı.

Biz daha hizliyiz ;)

Ardaya Hic gerek yok. Istemiyorum Iyi furbolcu Ama istemiyorum biktim ardadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt