Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ulan Şükrü.
dost acı söyler barısh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Şükrü.
Baktilar iyi oynuyor devre arasi 12 milyona salzburga satarlar kiralik devam eder sezon sonu dk sonrasi fahis satis gerceklesir. Muazzam hulleSonraki satıştan paya niye güveniyor bu salaklar. Belki adam sözleşme uzatmayacak boşa çıkacak. Belkide Leipzig bizim Sportinge yaptığımız gibi bişey yapacak. Veya Atıyorum 40 milyona satacak işe yaramaz bi oyuncusunu oraya yollayacak o oyuncunun satışını 40 milyon gösterecek Brumayada komik bi rakama göndermiş gibi yapacak.
Bilmiyom ki ilk defa duydum enes biliyordur diye attimYasine ayıp kim bebemi bu
dost acı söyler barısh
Yav ben dedim buyuk ihtimal 15tir o. 3 milyonu menajerlik komisyonu olarak mehmet-ahmet ve brumanin ac gozlu menajeri balde arasinda bolusulur.Bruma transferini de Ahmet Bulut yapıyormuş ...
Bizim yönetimi soyup soğana çevirir bu herif 12 milyondan bayağı yüklüce bir komisyon alır ...
Burak yilmaz transferi der giderim.komisyon satandan degil alandan alinir
Burak yilmaz transferi der giderim.
Burak yilmaz transferi der giderim.
Baktilar iyi oynuyor devre arasi 12 milyona salzburga satarlar kiralik devam eder sezon sonu dk sonrasi fahis satis gerceklesir. Muazzam hulle
Yav ben dedim buyuk ihtimal 15tir o. 3 milyonu menajerlik komisyonu olarak mehmet-ahmet ve brumanin ac gozlu menajeri balde arasinda bolusulur.
Geçen hafta Dursunun maksimum 13 e satacagını söylemiştim Brumayı.O gerizekalıda 18 falan satacak zeka yok kimse ümitlenmesin.Artı sonraki satıştan payıda koyduramaz.