Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonraki satıştan paya niye güveniyor bu salaklar. Belki adam sözleşme uzatmayacak boşa çıkacak. Belkide Leipzig bizim Sportinge yaptığımız gibi bişey yapacak. Veya Atıyorum 40 milyona satacak işe yaramaz bi oyuncusunu oraya yollayacak o oyuncunun satışını 40 milyon gösterecek Brumayada komik bi rakama göndermiş gibi yapacak.
Baktilar iyi oynuyor devre arasi 12 milyona salzburga satarlar kiralik devam eder sezon sonu dk sonrasi fahis satis gerceklesir. Muazzam hulle

Bruma transferini de Ahmet Bulut yapıyormuş ...

Bizim yönetimi soyup soğana çevirir bu herif 12 milyondan bayağı yüklüce bir komisyon alır ...

Bruma transferini de Ahmet Bulut yapıyormuş ...

Bizim yönetimi soyup soğana çevirir bu herif 12 milyondan bayağı yüklüce bir komisyon alır ...
Yav ben dedim buyuk ihtimal 15tir o. 3 milyonu menajerlik komisyonu olarak mehmet-ahmet ve brumanin ac gozlu menajeri balde arasinda bolusulur.

Bi insanın zekası suratına yansırmı hakkaten Dursunda tam yansımış.Ulan gerizekalı embesil kapıyı adamlar 9 dan mı açtı sende 20 den açacaksın.Mal gibi 15 ten açarsan arada 12 de buluşursun böle işte.Yok abi bu adam ciddi gerizekalı.Bu yaşa kadar nasıl gelmiş iş adamı olmuş bilim adamları tarafından incelenmeli.

Ajaxlı Younes'i 10 milyon € 'ya bırakırlar mı sizce?
Çok beğeniyorum o çocuğu Bruma'dan bile üstün özellikleri var bana göre..

Futbol çok değişti orta kesen kanat oyuncusu kalmadı piyasada.. eskiden liberolar varmış mesela biz yetişemedik

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12+3e sattıysak Bruma'yı sportinge verilecek paydan kaçmışız anlamına gelir bu güzel...ayrıca gelecek sezon gelecek 3m euro da yeni yönetime katkı olur bari

Geçen hafta Dursunun maksimum 13 e satacagını söylemiştim Brumayı.O gerizekalıda 18 falan satacak zeka yok kimse ümitlenmesin.Artı sonraki satıştan payıda koyduramaz.

Başımızdakiler adam olmayınca, Bruma denen adam ve menajeri şerefsiz olunca işte klübü bu hale getiriyorlar.

Kime kızacaksınki başkanından Brumasına, teknik adamına kadar alayının Allah belasını versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt