Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatirim nedir anlamayanlar var aramizda.

30+ yasindaki heriflere milyonlar baglayacagimiza Bruma gibilere baglayalim iste görüyorsun her türlü elinden cikarabiliyorsun.

Bizim sorunumuz basimizda Dursun gibi bir gerizekalinin olmasi. 1 senedir burada bas bas bagiriyordum Bruma isinin sonu böyle olacak diye. Gecen yaz parayi cocugun önüne koyup kontrati uzatacaktin, cünkü gün gectikce senin elin gücsüzlesirken Bruma'nin eli güclendi. Gece yaz kimse istemiyordu bu cocugu hatirlatmak isterim, tam kontrat uzatmak icin muhtesem bir ortam vardi ama yok sonra bakariz yok kisin uzatiriz yok devre arasi hallederiz sezon sonuna bakariz falan filan derken al iste geldigimiz durum ortada.

Emegi gecen herkesin Allah belasini versin.

Son düzenleme:
Yav Bruma'nin kontrati 2018 de bitiyor ne 6 ayi. Gerizekali herif daha bunu bile bilmeden önüne gelen talimatlara göre haber yapiyor iste, parali kalem sonucta.
Ocak 2018 den itibaren istediği kulübe imzalaya bilir demek istedi herhalde

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Yaw he he

18 yasindaki bir oyuncu icin 10m odemek ne kadar dogru sen onu bir dusun istersen

Yatirim yapiyormus, nereye yatirim yapiyorsun, ben bunu gecen de soyledim, bizim ulkede oynayan oyunculara 30-40m anca ruyanizda verirler, arda bile 13milyona gitti, hemde sonraki satistan 25% koyduruyor sozlesmeye, bunu dursun rodrigues de yapti diye hepimiz elestirdik, aysal yapinca sessiniz cikmiyor

Unal aysal sevgisi gozunuzu karartmis vah vah

1-Gelecegi parlaksa 10 da verirsin 20 de
2-ukrayna,rusya v.s boktan ligler de oynayan adamlar 30-40 milyon'a satilabiliyo.
3.kumasi saglamsa,pazarlama becerin varsa satabiliyosun gecin ligimiz boktan islerini o senin baskaninin malligi.
4. Senin sevgili baskanin adamin sozlesmesini uzatmadi hic paraya yolladi.

O transferlerin alayında usulsüzlük var.Fener Sow'u 17'ye satar 1 sene sonra beleşe kiralar.Bjk Demba Ba'yı 13'e satar beleşe kiralar.Atınç'ı satar kiralar.Adam o kadar para vermiş,mal mı niye kiralıyor?Bunlar bir yerden para buluyor,oyuncu sattık ayağına kasalarına koyuyorlar.Aklıbaşında hiçbir kulüp Sow'a 17 vermemesini geç,1 sene sonra niye aldığı kulübe beleşe kiralasın?
Az zaman gecsin fifa bu ise parmak sokacak buyuk ihtimal. Dunya uzerinde cin ve arap ulkelerinin sadece bir transferinde usulsuzlugu ortaya ciksa gerisi gelecek.
Satip 1 sene sonra bedelsiz kiralayan kamiller yanacak.
Sonra aykut cikar radar bize tutuldu der yine

Muslera, Ahmet, Serdar, Linnes, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Rodrigues, Sinan ve Eren disinda kalmasini istediginiz oyuncu var mi? Carole belki bir ihtimal bunlara eklenebilir ama onun da Fransa'ya kitlenmesi gerekiyor.

O kadar çok çöp varki, onların yanında bunlar eskilerin deyimiyle ehven_i şer kalıyor.

Bana kalsa yuksek ucret alan, verimi düşmüş Selçuk ve Sneijderi de yollarım.

Sneijder in kontratı seneye bitiyor. Bonservis olarak ne gelse kardır. Mancini Zenit'e istiyor diye yazmıştı. Insallah olur.
Selçuk malum.. Katar, Çin vesaire isteyen varsa hemen yollanmalı.

Beni asıl üzen Bruma'yı kaybetmekten ziyade Sinan Gümüş gibi pırlantayı 3-5'e kaptırmamız abartmıyorum Bruma'dan daha yetenekli..

Yaw he he

18 yasindaki bir oyuncu icin 10m odemek ne kadar dogru sen onu bir dusun istersen

Yatirim yapiyormus, nereye yatirim yapiyorsun, ben bunu gecen de soyledim, bizim ulkede oynayan oyunculara 30-40m anca ruyanizda verirler, arda bile 13milyona gitti, hemde sonraki satistan 25% koyduruyor sozlesmeye, bunu dursun rodrigues de yapti diye hepimiz elestirdik, aysal yapinca sessiniz cikmiyor

Unal aysal sevgisi gozunuzu karartmis vah vah

2-ukrayna,rusya v.s boktan ligler de oynayan adamlar 30-40 milyon'a satilabiliyo.
3.kumasi saglamsa,pazarlama becerin varsa satabiliyosun gecin ligimiz boktan islerini o senin baskaninin malligi.

Edit: 26 yasina gelmis topa vurmayi bilmeyen bi arkadas'a senin dursun baskanin gibi bi mal 3.5 milyon euro verir.
Tolga'yi solemiyorum bile

Dursun Özbek: "Ben makina mühendisiyim. Mühendisler sorunlara çözüm üretebilen insanlardır. Burada yaptığımız da bir nevi mühendislik."

Yıl 2015 :D

Adam sanırsın Rudolf Diesel

4. Senin sevgil baskanin adamin sozlesmesini uzatmadi hic paraya yolladi.

Tmm

Az zaman gecsin fifa bu ise parmak sokacak buyuk ihtimal. Dunya uzerinde cin ve arap ulkelerinin sadece bir transferinde usulsuzlugu ortaya ciksa gerisi gelecek.
Satip 1 sene sonra bedelsiz kiralayan kamiller yanacak.
Sonra aykut cikar radar bize tutuldu der yine

Umarım el atar da şu vay anasını adamlar nasıl oyuncu satıyor saçmalığı biter.Çok belli ortada bir katakulli olduğu çünkü.

Sportif Direktör Yardımcısı olacağı söylenen Necati Ateş: "Sabri ile sözleşme uzatılacağını düşünüyorum. Sabri takımda kalmalı." (beIN)

Unal basgani'ni elestirince zoruna mi gitti yoksa

:D

Mantik cercevesinde elestir canimi ye. Kontrata konulan pay üzerinden elestirmek yersiz ve sacma.

Son yillarda kulüpler bunu hep yapiyor genc bir yetenegi satarken sonraki satistan pay koyduruyorlar kontrata, özellikle de Portekiz kulüpleri yapiyor bunu.

Bu yüzden cok yersiz bu konu üzerinden elestirmen. Bruma bir yatirimdi, sanssizligimiz 1 senesini sakatligi yüzünden kaybetmesiydi bu sürecte. Gece yaz cogu taraftar 3-5 veren varsa satilsin diyordu burada, simdi birden muhasebeci kesildi herkes yok 20 yok 30 diye. Bruma ya bu kadar güveniyordunuz da gecen yaz neredeydiniz o zaman diye sormazlar mi adama?

Yukarida da yazmistim yasi gecmis "eski" yildizlara paralari gömecegimize böyle Bruma gibi oyunculara yatirsaydik paralarimizi bugünkü durumumuzda olmazdik. Böyle oyunculari her türlü elinden cikartirsin, cikarmasan bile genc ve yetenekli olduklari icin yillarca kendin kullanip parasini cikartabilirsin.

Diger yandan son kullanma tarihi belli olan adamlari aliyorsun, örnegin adi gecen Gomis gibi mesela.

Sportif Direktör Yardımcısı olacağı söylenen Necati Ateş: "Sabri ile sözleşme uzatılacağını düşünüyorum. Sabri takımda kalmalı." (beIN)

Yav Necati gelme ulan bu kulübe. Sevdigim nadir adamlardan birisisin, sacmasapan seyler yüzünden sen de nefret ettireceksin kendinden.

Git ulan uzaktan sevelim seni. Ne cekiyorsak bu "yerli dayanisma" muhbirlerinden cekiyoruz.

Ne Sabriymiş arkadaş, ne kokuşmuş bir sektör, hep bir birlerini yalıyorlar, oysa bir birinin arkasını oyan adamlar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Mantik cercevesinde elestir canimi ye. Kontrata konulan pay üzerinden elestirmek yersiz ve sacma.

Son yillarda kulüpler bunu hep yapiyor genc bir yetenegi satarken sonraki satistan pay koyduruyorlar kontrata, özellikle de Portekiz kulüpleri yapiyor bunu.

Bu yüzden cok yersiz bu konu üzerinden elestirmen. Bruma bir yatirimdi, sanssizligimiz 1 senesini sakatligi yüzünden kaybetmesiydi bu sürecte. Gece yaz cogu taraftar 3-5 veren varsa satilsin diyordu burada, simdi birden muhasebeci kesildi herkes yok 20 yok 30 diye. Bruma ya bu kadar güveniyordunuz da gecen yaz neredeydiniz o zaman diye sormazlar mi adama?

Yukarida da yazmistim yasi gecmis "eski" yildizlara paralari gömecegimize böyle Bruma gibi oyunculara yatirsaydik paralarimizi bugünkü durumumuzda olmazdik. Böyle oyunculari her türlü elinden cikartirsin, cikarmasan bile genc ve yetenekli olduklari icin yillarca kendin kullanip parasini cikartabilirsin.

Diger yandan son kullanma tarihi belli olan adamlari aliyorsun, örnegin adi gecen Gomis gibi mesela.

Mantık çerçevesinde eleştiriyorum hep ama canını yedirmiyorsun ona da kızıyorsun.

Edit: 26 yasina gelmis topa vurmayi bilmeyen bi arkadas'a senin dursun baskanin gibi bi mal 3.5 milyon euro verir.
Tolga'yi solemiyorum bile
Hangi takım, hangi oyuncusunu yirmi milyonun üzerine satabilmiş bu ligde? Hani Şampiyonları liginde devamlı çeyrek final, yarı final oynayan bir ülke olsak, her dünya ve Avrupa kupasına katılsak anlarım da, yok, ligimiz boktan bu bir gerçek, bu gerçek satılan oyuncuların bonservisine etki ediyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt