Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting'i pay uzerinden mi elestiriyorum Can oruc beynine vurmus galiba, diyorum ki neden 18 yasinda bir oyuncu icin 10m oduyorsun ustelik bir sonraki satistan 25% pay'i kabul ediyorsun

Telles transferi mesala, 6.5milyona aldik, onu 8'e 9'a satsan az da olsa kar edersin

Ama bruma mevzusu baska, burda yapilan yorumlara bakiyorum da bruma'yi neden 30'a falan satmiyoruz diyorlar, 10 kere anlattim hala anlamiyorlar ya da anlamak istemiyorlar, bruma bizde bu sezon gosterdigi performansi benfica veya sporting'de gosterseydi ozaman kabul en az 30-40milyona satilirdi ana burda degil, benim demek istedigim neden 18 yasinda bir oyuncuya 10m odeyip yatirim yaptim diyorsun, sanki 30-40 milyona satacaksin. Biz bir ajax veya anderlecht degiliz.

Bruma'nin sozlesmesi 2020'ye kadar olsaydi bile en fazla 15milyona satardik cunku kendini sadece super lig'de gosterdi. Demek istedigimi umarim simdi anlamissindir.

Odedigimiz bonservisi kenara birakirsak bruma'yi iyi ki aldik da diyorum tabi ki, bana gore son yillarin en iyi kanat oyuncusu, kendisini izlemek buyuk bir zevk. Leipzig'de kendini gelistirip uzerine koyarsa leipzig bruma'yi en az 30milyona satar. Naby Keita'yi aldilar adam 1 iyi sezon gecirdi baya talibi var simdi liverpool gibi, 30dan asagi birakmazlar bence.
Bence atladığın bişey var, oda Bruma alındığında bu takımın hedefler başkaydı. Eğer tepetaklak olmayıp o hedefleri yürütebilseydik, Bruma belkide süper ligden 20 milyon civarı paraya giden ilk oyuncu olurdu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Hangi takım, hangi oyuncusunu yirmi milyonun üzerine satabilmiş bu ligde? Hani Şampiyonları liginde devamlı çeyrek final, yarı final oynayan bir ülke olsak, her dünya ve Avrupa kupasına katılsak anlarım da, yok, ligimiz boktan bu bir gerçek, bu gerçek satılan oyuncuların bonservisine etki ediyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ligimiz iskocya kadar da dandik degil celtic o dandik ligde cok rahat sampiyon oluyo. Yuksek meblaglara oyuncu satabiliyo. Adamlar da scout var vietnam liginden bile oyuncu bulabiliyo kaliteli olan adamlari iyi bi ucretle aliyolar. Ornek hulk japonya 2.liginden 19 milyon euro'ya transfer oldu. + avrupa kupa olayina katiliyorum. Ligimiz bi isp,ing,italya,alm. Degil ama iskocya,ukrayna,yunanistan, v.s kotu de degil

Brumanin ederi 25 milyondur.

Türkiye'den bir oyuncuya bu paraları vermezlerse de satma diren. Transfer sezonu açılmadan niye satiyon
Brumanın brüt ederi o olabilir ama oynadığı ligi, oynadığı takımda Avrupa'da pek bir başarısı olmadığını, milli takımda olmadığını, satan başkanın dursun olduğunu, bütün bunları düşeceksin. Bunun dışında direnmenin bir işe yarayacağını düşünmüyorum, bu adam gitmeyi kafasına koymuş, Ocak ayında istediği takıma imza atabilirdi. Hadi onu geçelim direndik diyelim, transfer sezonunun sonuna kadar nerede parlatıp biraz daha fazlasına satacaksın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Benfica ile sinan carillo takası yapalım

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer sezonu açılmadan en iyi oyuncumuzu sattık. Ulan acsaniza kapıyı 30 dan. Sürsün pazarlıklar. 12 ye alıp level atlayan adamı 12 ye sattık.

Abv dursun çokluğundan çocuğundan çıksın.

Seneye sözleşmesi biticek adama 30 istemen için onun adının Mandzukic falan olması lazım :D

Ligimiz iskocya kadar da dandik degil celtic o dandik ligde cok rahat sampiyon oluyo. Yuksek meblaglara oyuncu satabiliyo. Adamlar da scout var vietnam liginden bile oyuncu bulabiliyo kaliteli olan adamlari iyi bi ucretle aliyolar. Ornek hulk japonya 2.liginden 19 milyon euro'ya transfer oldu. + avrupa kupa olayina katiliyorum. Ligimiz bi isp,ing,italya,alm. Degil ama iskocya,ukrayna,yunanistan, v.s kotu de degil
bizim ligimiz gerçekten çok dandik bir lig ama senin dediklerinde bir yerde doğru. Lakin şöyle bir fark var, bizim kulüpleri yöneten adamlar futboldan zerre anlamıyorlar. Misal bizim Scout ekibi iyi yada kötü çalışıyordur diyemem, çünkü adamlar arka planda, adamlara gerekli yetkiler veriliyor mu acaba? Verilmiyor gibi duruyor çünkü gidip birazcık isim yapmış otuzlu yaşlarda oyuncular alınıyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Transfer sezonu açılmadan en iyi oyuncumuzu sattık. Ulan acsaniza kapıyı 30 dan. Sürsün pazarlıklar. 12 ye alıp level atlayan adamı 12 ye sattık.

Abv dursun çokluğundan çocuğundan çıksın.
sana göre, bana göre Level atladı ama nerde bizim ligimiz de ama bizim ligimizde bile wauvvv dedirtecek istatistiği yok. Bunun tek sorumlusu Bruma değil, takım cidden çok kötü ve daha hala şu oyuncu alınırsa tek başına şampiyon yapar yolundan gitmeye çalışıyoruz. Ek olarak Kulübün suçu, adamın reklamını, futbolun vitrinin de, şampiyonlar liginde iyi yapamadık ki. Misal Mustafa Hulk örneğini verdi, Japonya ikinci liginden ama yanlış hatırlamıyorsam adam bayağa sükse yapmıştı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Sportinge para vermiycezde bu kadar erken satmanın alemi ne?Belki 1 ay sonra 20 veren olacak ne bu acele?

Para yok tabi brumadan gelen parayla 2-3 isimli adam alacaklar paçayı kurtarmak için...

Kimse dursun 8-10 verip brumanin yerine kaliteli birini alacak diye beklemesin. Serdar,tunay,omer ali'ye hazirlikli olun sonra hayal kirikligina ugramayin.

Konyaspor, Nordsjaelland ile sözleşmesi bitecek olan İsveçli kaleci Patrick Carlgren'e 3 yıllık sözleşme teklif etti. (via @Jumanjiyo)

a513d6a116795aab938019fab4cc8fb4.jpg

Barcelona, kadroda düşünmediği Arda Turan ve Jeremy Mathieu'yu mümkün olan en kısa sürede elden çıkarmak istiyor. (AS)

Tudor istiyorda kimi getirecekler o önemli. Genç yetenek diye Uğur Çiftçi alınırsa bi anlamı olmaz

Uçmayalım Bruma 25-30 m € edecek bir şey oynamadı bizde.

Ve bu transfer pazarlığında 30 m € çeksek Leipzig yöneticileri hass çekerdi bizimkilere çünkü sözleşmesinin son senesi olması onlar için koz

Bruma zaten sene başından beri gitmek istiyordu hep istatistik kasmaya çalışıyordu bu yüzden. Menajeri de imza atmamak için türlü çakallıklar yapmıştır eminim bize gelişi bile sıkıntılıydı Bruma'nın.

Bruma avrupa kupalarında kendini kanıtladı mı ki 25 m € etsin?

Ha Bruma Leipzig'de iyi bir kadroda kendini Bundesliga ve Avrupa kupalarında kanıtlarsa minimum 30 eder o zaman

Ama bizde böyle bir şey olmadı ki hiç 25-30 m € bekliyoruz. Bence hatalı bir beklenti.

Bence anlaşma normal ama ben olsam 2,5 bonus yerine sonraki satıştan pay yüzdesi isterdim tek hata burada.

Ve en kötüsü bu parayı iyi kullanamayacaklarını bilmek.

İyi kullanabilseler o paraya iki tane iyi kalitede oyuncu alınır.

Son düzenleme:
Yann Karamoh : "Seneye oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum. Saint Etienne bu imkanı verebilir, @AS_Monaco verebilir mi bilmiyorum."

Karamoh : "Açıkcası @AS_Monaco Allan Saint-Maximin'de olduğu gibi transfer sonrası başka takıma kiralamak istiyorlarsa ilgimi çekmiyor." #Ligue1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt