Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Bence atladığın bişey var, oda Bruma alındığında bu takımın hedefler başkaydı. Eğer tepetaklak olmayıp o hedefleri yürütebilseydik, Bruma belkide süper ligden 20 milyon civarı paraya giden ilk oyuncu olurdu.Sporting'i pay uzerinden mi elestiriyorum Can oruc beynine vurmus galiba, diyorum ki neden 18 yasinda bir oyuncu icin 10m oduyorsun ustelik bir sonraki satistan 25% pay'i kabul ediyorsun
Telles transferi mesala, 6.5milyona aldik, onu 8'e 9'a satsan az da olsa kar edersin
Ama bruma mevzusu baska, burda yapilan yorumlara bakiyorum da bruma'yi neden 30'a falan satmiyoruz diyorlar, 10 kere anlattim hala anlamiyorlar ya da anlamak istemiyorlar, bruma bizde bu sezon gosterdigi performansi benfica veya sporting'de gosterseydi ozaman kabul en az 30-40milyona satilirdi ana burda degil, benim demek istedigim neden 18 yasinda bir oyuncuya 10m odeyip yatirim yaptim diyorsun, sanki 30-40 milyona satacaksin. Biz bir ajax veya anderlecht degiliz.
Bruma'nin sozlesmesi 2020'ye kadar olsaydi bile en fazla 15milyona satardik cunku kendini sadece super lig'de gosterdi. Demek istedigimi umarim simdi anlamissindir.
Odedigimiz bonservisi kenara birakirsak bruma'yi iyi ki aldik da diyorum tabi ki, bana gore son yillarin en iyi kanat oyuncusu, kendisini izlemek buyuk bir zevk. Leipzig'de kendini gelistirip uzerine koyarsa leipzig bruma'yi en az 30milyona satar. Naby Keita'yi aldilar adam 1 iyi sezon gecirdi baya talibi var simdi liverpool gibi, 30dan asagi birakmazlar bence.
Bu Ateş üfleyerek sönmez