Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Hasan Ali gelsin ben hayır demem. Carole felaketinden sonra evra etkisi yapar.

Hasan ali iyi topcu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belhanda iyi bir futbolcu değil. Konoplyanka, Ben Arfa'nin yarı seviyesinde bile değil. Cidden vasat bir oyuncu.

H.Ali'ye, Carole'yi 3-5'e bakmadan satıp bir sol bek daha almak kaydıyla karşı çıkmam.

Bye bye sneijder o vakit. İkili mücadelerde korkak olan sneijderi tudorun düşüncesinde olmadığı supriz değil.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

İkili mücadele Sneijder'in zorıunluluğu değil, öncelikle Leşçuk gibi Semih gibi kazmaların işidir. Sneijder'in ikili mücadeleleri bunalrdan da iyidir.

Jesus hasan ali
036a6129ef7345c69eff237bfbf5159f.jpg

????GALATASARAY????

Belhanda 8 oynarsa rezil oluruz bütün maçlarda yanında Selçukla. Sol kanat belki. 10 numara içinde Sneijder bu sene kalacak

Belhanda iyi bir futbolcu değil. Konoplyanka, Ben Arfa'nin yarı seviyesinde bile değil. Cidden vasat bir oyuncu.

H.Ali'ye, Carole'yi 3-5'e bakmadan satıp bir sol bek daha almak kaydıyla karşı çıkmam.
Adam montpellier gibi sıradan takımın şampionluğunda baş rolldeydi. Fransa 2012 şampionu bu yani bilemedim artık.

İkili mücadele Sneijder'in zorıunluluğu değil, öncelikle Leşçuk gibi Semih gibi kazmaların işidir. Sneijder'in ikili mücadeleleri bunalrdan da iyidir.
Sürekli korkarak çekiyor ayağını sneijder.
O saydığın iki kişide kötü bu konuda evet ama onlar korkmuyor. Onların seviyesi bu :)

Sürekli korkarak çekiyor ayağını sneijder.
O saydığın iki kişide kötü bu konuda evet ama onlar korkmuyor. Onların seviyesi bu :)

Leşçuk gelmiş geçmiş en korkak en sünepe orta saha bozuntusudur. Rakibin yanında refakatçi olarak koşar. Semih zaten futbolcu değil korkmasa ne olacak. Beyin yok ki.

Öyle de arkasında Leşçuk gibi rüzgardan düşen bacımız, De Jong gibi işsizler varken ne yapsa olmaz. Ama Belhanda ile iyi ikili olabilirler.
Iste demek istedigim o takim olarak baski yapilir zaten, tek oyuncuyla baski olmaz veya bir adam eksik ile baski yapilmaz. Belhanda bu konuda iyi olacagani dusunmuyorum sahsen, benim bildigim kadar pek disiplinli futbolcu degil topsuz alanlarda gotunu kaldiracak futbolcu degil Belhanda.

+Bin sayfalık f.terim konusunda f.terime bok atmak için Bruma transferine bok atıyordun, ödenen bonservisi, Turkiyede yetenek gelişmiyor diye Bruma kötü transferdi falan filan. Bunu diyen dansöz sendin.

Şimdi de yatırım filan diyorsun. Allahın dansözü seni.

Hahaha hala dansöz diyor, gerizekaliligini yine yansittigin icin tesekkür ederim. Ben asla Bruma ya kötü transfer veya kötü futbolcu demedim hayatta, hatta gecen yaz burada 3-5'e bakilmadan satilsin denirken kalsin diyenlerin basinda geliyordum.

Ben cok iyi hatirliyorum ne yazip ne yazmadigimi bana birsey anlatmana gerek yok. Yine Terimi koruma mekanizman ortaya cikmis.

Benim Bruma konusunda tek elestirdigim sey, genc oyunculara yönelik bir ortam kurulmadan kulübü buna göre düzenlemden aniden 12 Milyon verip bir genc almamizdi bu paralara. Daha yüzme bilmeden okyanusa dalmak gibi.

Amrabat icin herkes Aysala kiziyordu, Terim cok istedi diye almisti. Ben de Bruma da o zaman Terim'in kazigidir, cocugu istedi aldi simdi Aysal'in kazigi diyorsunuz demistim millet burada Bruma ya kazik gözüyle bakarken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt