- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Ya Hasan Ali gelsin ben hayır demem. Carole felaketinden sonra evra etkisi yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bye bye sneijder o vakit. İkili mücadelerde korkak olan sneijderi tudorun düşüncesinde olmadığı supriz değil.
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Sneijderin isi degil mi? -.-İkili mücadele Sneijder'in zorıunluluğu değil, öncelikle Leşçuk gibi Semih gibi kazmaların işidir. Sneijder'in ikili mücadeleleri bunalrdan da iyidir.
Sneijderin isi degil mi? -.-
Adam montpellier gibi sıradan takımın şampionluğunda baş rolldeydi. Fransa 2012 şampionu bu yani bilemedim artık.Belhanda iyi bir futbolcu değil. Konoplyanka, Ben Arfa'nin yarı seviyesinde bile değil. Cidden vasat bir oyuncu.
H.Ali'ye, Carole'yi 3-5'e bakmadan satıp bir sol bek daha almak kaydıyla karşı çıkmam.
Top bizdeyken Sneijderin isi degil, ama top rakipdeyken Sneijderin isi'de baski yapmak. Modern futbol anlayisi bu.İlk Sneijder'in işi değil yani defansif oyuncular varken.
Sürekli korkarak çekiyor ayağını sneijder.İkili mücadele Sneijder'in zorıunluluğu değil, öncelikle Leşçuk gibi Semih gibi kazmaların işidir. Sneijder'in ikili mücadeleleri bunalrdan da iyidir.
Top bizdeyken Sneijderin isi degil, ama top rakipdeyken Sneijderin isi'de baski yapmak. Modern futbol anlayisi bu.
Öyle de arkasında Leşçuk gibi rüzgardan düşen bacımız, De Jong gibi işsizler varken ne yapsa olmaz. Ama Belhanda ile iyi ikili olabilirler.
Bu Galatasaray ceza yedi seneyede avrupada yok falan diyodu
Sürekli korkarak çekiyor ayağını sneijder.
O saydığın iki kişide kötü bu konuda evet ama onlar korkmuyor. Onların seviyesi bu![]()
TT Ali Sami Yen ARENA !!!
Iste demek istedigim o takim olarak baski yapilir zaten, tek oyuncuyla baski olmaz veya bir adam eksik ile baski yapilmaz. Belhanda bu konuda iyi olacagani dusunmuyorum sahsen, benim bildigim kadar pek disiplinli futbolcu degil topsuz alanlarda gotunu kaldiracak futbolcu degil Belhanda.Öyle de arkasında Leşçuk gibi rüzgardan düşen bacımız, De Jong gibi işsizler varken ne yapsa olmaz. Ama Belhanda ile iyi ikili olabilirler.
+Bin sayfalık f.terim konusunda f.terime bok atmak için Bruma transferine bok atıyordun, ödenen bonservisi, Turkiyede yetenek gelişmiyor diye Bruma kötü transferdi falan filan. Bunu diyen dansöz sendin.
Şimdi de yatırım filan diyorsun. Allahın dansözü seni.