Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özledik başkanım.
Gel ve destan yazmaya devam et :red:

444397.webp

Bu kulüp acilen teknik kapasitesi vasat olan, pas oyununu beceremeyen ve güzel futbola engel olan futbolcuları göndermeli. Ama o oyuncu sayısı maalesef çok yüksek.

Eray, Sabri, Cavanda, Semih, Yasin bu kulüpte forma giyecek kapasitede değiller. Bunun yanı sıra Selçuk, Eren gibi oyuncular kulübeye çekilip Nigel ve Hakan Balta ile yollar ayırılmalı.

Temizlik yapıyorsan bunları gönder, takviye yapmadan seviye atlarız takım oyunu anlamında.

Rıdvan Dilmen: "Duyduğuma göre Sneijder'in gitme ihtimali çok yüksek, Rodrigues'in de gönderilmesi düşünülüyor"

Rıdvan Dilmen: "Duyduğuma göre Sneijder'in gitme ihtimali çok yüksek, Rodrigues'in de gönderilmesi düşünülüyor"
Amaç sanırım full yerli bir kadro ile Galatasarayı küme dusurmek

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Medyanın isteği zaten bu. Sürekli Sneijder gitsin diye uğraşıyorlar ama amaçlarına ulaşamayacaklar.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Valbuena, bu hafta içinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. (NTV Spor)

Hay şu çomar lafını çıkartanın ben taa .....
Nerde ezik tip var hepsinin ağzına sakız oldu

Tudor'u mu övdüm o cümlede. Bu kadroyu dünya üzerinde transfersiz hiç bir TD şampiyon yapamaz ayrıca

Sneijder'i Tudor kullanamadı denildi bende ona cevap verdim. Göbek şov yapıyor adam sezon devam ederken hala Galatasaray'ı takmayan oyuncuya değilde TD'ye eleştiri getiriliyor bu kadar saçma bir şey daha olamaz.

Çomar lafı gediğine oturmuş ki kıllandın.
Neymiş sneijder galatasarayı takmamışmış. Ona sahiplenmek denir. senin ananın babanın seni sahiplendiği gibi. Sanırım sevgiden yoksun büyüdün ki boş yapıyorsun.

Sen ön libero bulamadığında transferin son gününde de jongu bu adam getirdi. Çünkü senin yönetimin beceriksiz.

Bu arada Volkan Demireli bir saha bir sola yatırdığında orgasm olmadın mı?
80. Dakika da Juveye karşı attığı depar sonrası attığı gol unuttun mu yoksa. Belki lisede olduğun için maçı izleyemiş olabilirsin. Çünkü maçımız öğlen saatiydi dimi?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çomar lafı gediğine oturmuş ki kıllandın.
Neymiş sneijder galatasarayı takmamışmış. Ona sahiplenmek denir. senin ananın babanın seni sahiplendiği gibi. Sanırım sevgiden yoksun büyüdün ki boş yapıyorsun.

Sen ön libero bulamadığında transferin son gününde de jongu bu adam getirdi. Çünkü senin yönetimin beceriksiz.

Bu arada Volkan Demireli bir saha bir sola yatırdığında orgasm olmadın mı?
80. Dakika da Juveye karşı attığı depar sonrası attığı gol unuttun mu yoksa. Belki lisede olduğun için maçı izleyemiş olabilirsin. Çünkü maçımız öğlen saatiydi dimi?

O nasıl sahiplenmek la göbek bağlayınca sahiplenme manasına mı geliyormuş:asd22:

Hala geçmişten bahsediyorsun bi uza ya

Bizdeki döneminde özellikle bu seneyi kastederek diyorum benim oyuncunun geçmiş kariyeriyle hiç işim olmaz bizdeki durumu ilgilendirir beni.

Galatasaray'da 5 m € alıyor, futbol onun işi ve sezon devam ederken g.t göbek bağlıyorsa tabii ki işine ve Galatasaray'a saygısı yok demektir.

Kişisel bir kinim niye olsun? Ben Sneijder ve Selçuk'un gitmesini ve yerlerine kaliteli dinamik oyuncuların gelmesini istiyorum. Durum bundan ibaret.
Asdfghjk ulan sonunda dayanamayıp şelçuk u da işin içine soktun. İzlandaya attığı gol deme sakın. Fatih hocayı da nasıl yediğini biliyoruz yavşağın. Öz evlat oldu sana üvey evlat.

Asdfghjk ulan sonunda dayanamayıp şelçuk u da işin içine soktun. İzlandaya attığı gol deme sakın. Fatih hocayı da nasıl yediğini biliyoruz yavşağın. Öz evlat oldu sana üvey evlat.

Selçuk gitsin diyorum okuma özürlü müsün? 2-3 senedir gitmesini istiyorum hatta.

Bence Muslera hariç herkes gidebilir. Linnes Ahmet Tolga gibiler kalsın hep yeni bi kadro oluşturulsun isterim
Ama Selçuk'un gitmesi zor ne yazık ki. Maaşı yüksek ve kontratı çok uzun hala 2 senesi var hatırladığım kadarıyla

Aysal'ın en büyük hatalarından biri Selçukla sözleşmeyi o şartlarda yenilemek.

Tolga sırf maaşı yüzünden bile kalsın istemem. Çok saçma bir transfer o şartlara

Son düzenleme:
Açıklamayı en nefret ettiğimiz adam söylüyor. Hesap edin klübün işin içinde kimler var. Wesley bilinen bişeydi de Garry sürpriz oldu abv dursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt