Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim insanimiz biraz geri zekali demek hakaret degil tespittir. Senin yaptigin ise hakarete girer.
Sneijder konusunda kinin gozlerini oyle kor etmis ki alaka kuramayacak kadar sacmaliyorsun.
He 2010 icin tapiyoz tas..klarini yalayacagiz hatta ben hala madrid maclarini acar surekli izlerim.

Mubarek ayi bos gecirme dile yaradandan belki yarari olur
Birde sagdan sagdan yol al 2 lafindan biri sneijder yater buraya haber okumaya geliyoruz dakika basi sneijder oyle sneijder gitsin demelerini okumak icin degil.
Yeter yani 1 oldu tama? 2-3-100 oldu yine tamam ama yeter yani
Fikrimi yazıyorum düşüncelerimi yazmak için başkalarına mı sormam gerekiyor?
Kadroda değişim lazım haliyle gitmesi gerekenlerde var düşüncemi yazıyorum. İstersem 1000 kere yazarım engelle yazdıklarımı görmek istiyorsan, bu kadar basit

Benim de katılmadığım bir sürü yorum oluyor ama ben ne kimseye çomar diyorum ne de geri zekalı

Çok net adı Sneijder değil başka bişey olsa sen ve diğer Sneijder'i savunanlar en çok eleştirenler olurdu eminim

Sneijder'i eleştirmem de ücreti ve bu sezonki bana göre yetersiz olan performansı önemli yer tutuyor

Maaş bazında 5 m € paraya iki tane iyi kalitede oyuncu oynatırsın.

5 m € verdiğin oyuncunun maç alması lazım.Hele bizim lig gibi dandik bir ligde.
Büyük maçlarda ipleri eline alması lazım. Bu sene yaptı mı bunları peki?

Evet, genel konuştuğunu söyleyebiliriz. Tarz olarak beğeniyormuş. Gerçi tam "genel" de diyemeyiz 2 isim verdiği için.
Jose Mourinho: 'Wesley Sneijder and Deco were better at number 10 than Eden Hazard' - Telegraph

"10 numara benim için top rakipteyken 8.5 numara, top bizdeyken 9.5 numara gibi oynayan oyuncudur"
"Mükemmel 10 numara? Deco ve Sneijder. Çünkü hem defans yapabilen, hem de ceza sahasına girip gol atabilen oyuncular." demiş.

Açıkçası Mourinho'nun Inter'ini çok seyredemedim. O yüzden Sneijder'ı daha çok nasıl kullandı bilmiyorum ama tahminen bizdeki gibi sola yapışık oynatmamıştır. Sneijder'dan alamadığımız verimde hocalar da suçlu bana kalırsa en az kendisi kadar.

Gitmeli mi? Gitmeli. Ama yerine en az onun kadar oynayıp daha az para alacak biri gelmeyecekse gitmesinin bi anlamı da yok.
Bro boşver anlamaz bu adam kafayı yemiş göbekle

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum gündemine göre söylemek gerekirse:

1. Hasan Ali'nin adının bile geçiyor olması taraftarın nefretini körükler sadece. Yönetim 2018i düşünüyorsa böyle saçma isimleri servis bile ettirmemeli

2. Belhanda Sneijderin yerine düşünülüyorsa son derece yanlış transfer olur. Vasat ve lider özellikleri olmayan bir oyuncu.

3. Sneijder eğer kanat ve süratli oyun isteniyorsa mutlaka kadroda tutulmalı. Defans arkası yapılan tüm koşulara dünyada en iyi servis yapabilen oyunculardan biridir Sneijder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her şeyi geçtim 30 maçta 11 gol atıp 6 asist yapan genç kanat oyuncusunun Avrupa'daki minimum bonservisi zaten 15 milyon euro. Taraftar hiç bir zaman bu kadar gerizekalı yerine konulmamıştı. Sezon başından beri sözleşme uzatıcaz deyip çingene pazarlığı yaptılar. Tolga ve müzmin sakat Serdar 2 milyona oynarken Takımın yıldızı ve gol kralı 1.2 milyon euroya oynadı. 2.5 milyon euro verseler Bruma'nın kabul etmeme gibi bir durumu kesinlikle olmazdı. Millet en dandik oyuncusunu Çin'e iteler, bizimkisi gider Almanya'nın 10 numarasını 2.6 milyon euroya Japonya'ya satar sonrada kar ettik deyip pişkin pişkin sırıtır. Bütün bunların sorumlusu Dursun kadar onu ibra eden kongre üyeleridir. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi o zaman 2 yıl daha üst düzey oynar.

renktaş oynar oynamasına da , wesley sneijder gibi katalizör bir oyuncunun etrafına tepkimeye girecek gerekli elemanlar yerleştirilmedikçe o üst düzey performansın sahaya yansımasını tam olarak görebilir miyiz sence

onun yerine daha düşük maaşlı ve doğaçlama oynama özelliği daha yüksek bir oyuncu tercih etmek ne kadar yanlış olur

Her şeyi geçtim 30 maçta 11 gol atıp 6 asist yapan genç kanat oyuncusunun Avrupa'daki minimum bonservisi zaten 15 milyon euro. Taraftar hiç bir zaman bu kadar gerizekalı yerine konulmamıştı. Sezon başından beri sözleşme uzatıcaz deyip çingene pazarlığı yaptılar. Tolga ve müzmin sakat Serdar 2 milyona oynarken Takımın yıldızı ve gol kralı 1.2 milyon euroya oynadı. 2.5 milyon euro verseler Bruma'nın kabul etmeme gibi bir durumu kesinlikle olmazdı. Millet en dandik oyuncusunu Çin'e iteler, bizimkisi gider Almanya'nın 10 numarasını 2.6 milyon euroya Japonya'ya satar sonrada kar ettik deyip pişkin pişkin sırıtır. Bütün bunların sorumlusu Dursun kadar onu ibra eden kongre üyeleridir. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:005:

Tamamen katılıyorum tebrikler Konyalım.

sent via GSC

Fikrimi yazıyorum düşüncelerimi yazmak için başkalarına mı sormam gerekiyor?
Kadroda değişim lazım haliyle gitmesi gerekenlerde var düşüncemi yazıyorum. İstersem 1000 kere yazarım engelle yazdıklarımı görmek istiyorsan, bu kadar basit

Benim de katılmadığım bir sürü yorum oluyor ama ben ne kimseye çomar diyorum ne de geri zekalı

Çok net adı Sneijder değil başka bişey olsa sen ve diğer Sneijder'i savunanlar en çok eleştirenler olurdu eminim

Sneijder'i eleştirmem de ücreti ve bu sezonki bana göre yetersiz olan performansı önemli yer tutuyor

Maaş bazında 5 m € paraya iki tane iyi kalitede oyuncu oynatırsın.

5 m € verdiğin oyuncunun maç alması lazım.Hele bizim lig gibi dandik bir ligde.
Büyük maçlarda ipleri eline alması lazım. Bu sene yaptı mı bunları peki?

Bizim şu kadromuza koyup tek başına büyük maç alacak oyuncu var mı dünyada? 5 değil 50 milyon euro ver istersen.

Çok saçma tartışmalar dönüyor yine.

sent via GSC

renktaş oynar oynamasına da , wesley sneijder gibi katalizör bir oyuncunun etrafına tepkimeye girecek gerekli elemanlar yerleştirilmedikçe o üst düzey performansın sahaya yansımasını tam olarak görebilir miyiz sence

onun yerine daha düşük maaşlı ve doğaçlama oynama özelliği daha yüksek bir oyuncu tercih etmek ne kadar yanlış olur
Renkdaş bende bu yüzden savunuyorum. Arkasında selcuk ve tolga gibi pas bağlantısı yapamayan iki tane kazma olunca olmuyor sonra sneijder orta sıralardaki takımlara istatistik kasıyo oluyo. Bazılarıda göbek göbek diyerek insanları kendine güldürüyor. Forumda wes in dillendirilmesinin sebebi öncelikle elimizdeki değerleri kaybetmemek olmalı. Bruma ve poldi bunlardan biridir. Bari wesi kaybetmeyelim demek istediğim bu

O zaman Adem Büyük H.O

Bizimle ismi gecen Gomis, Belhanda gibi adamlar acıkcası beni hiç mutlu etmiyor.

Bonservis, yuksek ucretler, yaş durumları vesaire..

Yarın bunlardan nasıl kurtulacagız diye dusunmeye baslarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt