Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 yaşında bir Sneijder'den bonservis alınarak satılabilir ise gerçekten iyi amma Dursun bu bonservisi hiç edeceği için yine istemem Bruma transferi gibi bunu da

Bak kardeş sen ya hagi yi seyretmedin ya da sneijder in top oynadığını filan sanıyon. Biri komple topcuydu diğeri tek pas atabilen adam geçme özelliği olmayan biri. 2 sini kıyaslamak futbola küfür etmek demek. Hagi 34 yaşında ayağına top geldiğinde bile adamın içinden geçebilecek takati vardı sneijder 2 adım atamiyor topla çünkü bıtik çünkü çalışmıyor.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben hagi ile wesi kıyaslamadım ikisiminde aynı yaşta ve özel oyuncular olduğunu söyledim. Bu tarz oyuncularla büyük başarılar kazanırsın. Neye göre hangisinin iyi ve kötü olduğunu düşündün. Ona bakarsan kazandığı başarılar wes daha iyi ama yetenek açısından hagi.
Sana şunu söyleyeyim uefa alamasaydık hagiyi nasıl hatırlayacaktın bunu bana samimi bi şekilde itiraf et. Kırmızı kart sonrası hagi hain olacaktı dimi

Son düzenleme:
Ertan Süzgün @ertansuzgun
İSTİHBARAT: İnandığım bir kişiden inandığım bir haber. Sneijder, yeni sezonda Galatasaray'da yok. Wesley Sneijder, Amerika yolcusu...

Ben hagi ile wesi kıyaslamadım ikisiminde aynı yaşta ve özel oyuncular olduğunu söyledim. Bu tarz oyuncularla büyük başarılar kazanırsın. Neye göre hangisinin iyi ve kötü olduğunu düşündün. Ona bakarsan kazandığı başarılara bakarsan wes daha iyi ama yetenek açısından hagi.
Sana şunu söyleyeyim uefa alamasaydık hagiyi nasıl hatırlayacaktın bunu bana samimi bi şekilde itiraz et. Kırmızı kart sonrası hagi hain olacaktı dimi
Istedigin gibi ceviriyorsun Hagi 31 yaşında geldi iyi oynayamiyacagini anlayınca bıraktı. Sneijder 1.5 yıldır yatıyor sen yaş oyunu yapiyorsun neymiş oda 32 imiş 32 degil 33 ve adam günümüz futbolunu kaldıracak gücü yok.

Dediğim gibi Tudor 3-4-2-1 oynatmak derdinde öndeki ikili Belhanda gibi adamlar ile olur bu düzende kanat oynayabilecek 10 numaralar ile

Solda Belhanda sağa'da Belhanda'nın solak versiyonu bir topçu ile 3-4-2-1 oynanır

Ben hagi ile wesi kıyaslamadım ikisiminde aynı yaşta ve özel oyuncular olduğunu söyledim. Bu tarz oyuncularla büyük başarılar kazanırsın. Neye göre hangisinin iyi ve kötü olduğunu düşündün. Ona bakarsan kazandığı başarılar wes daha iyi ama yetenek açısından hagi.
Sana şunu söyleyeyim uefa alamasaydık hagiyi nasıl hatırlayacaktın bunu bana samimi bi şekilde itiraf et. Kırmızı kart sonrası hagi hain olacaktı dimi
Se sa larla konusmayalim realite adam uefa kupasinda pay sahibi. Biri top oynuyordu liderdi digeri eli belinde dolasiyor lider ligin l si bole yok.

Verdim işte sen diyorsun sneijder 32 ama değil 33 hagi 31 de geldi yani 2 yaş genç geldi kardeş.Ayni yaşta gelmedi daha anlatayım mı??

Yaş kıyaslaması yapma. Bi daha oku o zaman. Sana yaş oyunu yapayım mı 40 yaşındaki Totti ile 31 yaşındaki selçuku top diye oynar mı? Oynar sen wes kafayı takmayı bırak gomisin transferini konuş verilen bonservise maaşa bak. Selçuk'un her yıl artan maaşına bak Elindeki adamla da uzlaşmaya git.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderin ceresindeki gerizekali kaplumbagalarla haginin dinamolarini kiyaslayin bence hagi ile sneijderi degil.

32 yaşında Gomis'in maaliyeti 15.5 milyon euro

22 yaşında Brum'yı 12.5 milyon euro'ya sattık yemin ediyorum Dursun için bile fazla vizyonsuzluk kokuyor

15-16 Gomis'e vereceğine ondan çok daha iyi ofvet alınabilir o paraya bedava Balotelli var tottenhan'ın elinden çıkarabileceği V.Janssen var Bacca var kiralayabileceğin zilyon tane forvet var

o maliyetler ile Gomis transferine sonuna kadar karşıyım

Yaş kıyaslaması yapma. Bi daha oku o zaman. Sana yaş oyunu yapayım mı 40 yaşındaki Totti ile 31 yaşındaki selçuku top diye oynar mı? Oynar sen wes kafayı takmayı bırak gomisin transferini konuş verilen bonservise maaşa bak. Selçuk'un her yıl artan maaşına bak Elindeki adamla da uzlaşmaya git.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak ersin kardeş farazi şeyleri konuşmayı seviyorsun anladim.
1. Gomis e 5 milyon bonservis veren gerizekalidir.
2. Sneijder ı bedava bile yollamayan aptaldır.
3. S... Selçuk u totti ile aynı cümlede kullanman futbola küfür
4.Eger iyi oyunsa kriter sen kıyaslamada kullanmışsın, evet sneijder BITIK artık kabul et

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aaaa olur mu S10-S8-S55 'li veteran takıma 35lik Gomis yakışır. Brumanın maaliyetini direkt yatıralım.

Yav iftar yemeğine gittim Süperlig playoff maçını izledim 90+uzatma+penaltı ve hâlâ Sneijderi konuşuyorsunuz şurada. Pes yav pes.

sent via GSC

Bak ersin kardeş farazi şeyleri konuşmayı seviyorsun anladim.
1. Gomis e 5 milyon bonservis veren gerizekalidir.
2. Sneijder ı bedava bile yollamayan aptaldır.
3. S... Selçuk u totti ile aynı cümlede kullanman futbola küfür
4.Eger iyi oyunsa kriter sen kıyaslamada kullanmışsın, evet sneijder BITIK artık kabul et

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitik Sneijder takimi tasiyor. Birde bitik olmasa neler olurdu

Hagi ile Sneijder'i kıyaslamak saçma oğlu saçma.Hagi gibi biri dünya üzerine gelmemiştir.Ama ikisi de bizim için birer değerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt