Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru: Gomis size uygun bir oyuncu mu?

Tudor: ''İyi oyuncular istiyoruz. Fransa Ligi’nde de 20 gol atmış oyuncu iyi oyuncudur.''
savunmaya 2-3 transfer yetmez. defans olduğu gibi değişmeli en az 4 transfer şart. sıra ne zaman savunmaya gelecek bakalım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

savunmaya 2-3 transfer yetmez. defans olduğu gibi değişmeli en az 4 transfer şart. sıra ne zaman savunmaya gelecek bakalım

bitane ujfalushi kalitesinde bir adam defansa siniv atlatir. linnes, carole, serdar ve ahmet kötü futbolcu degil. semih ve sabri leshlerin teki.

bitane ujfalushi kalitesinde bir adam defansa siniv atlatir. linnes, carole, serdar ve ahmet kötü futbolcu degil. semih ve sabri leshlerin teki.
serdar, ahmet ve lines dışında hepsini gönderecen. bunlarda ancak yedek olur. dört tane ilk 11 oyuncusu lazım savunmaya

Vukovic nasıl topçu,vukovic-kirikes yapi caz tandemi herhal

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim yerinde olsam Ben Arfa icin her türlü fedakarlıgı yapardım. Hem ligin dengesini degistirecek, hem de taraftarı tribüne çekecek bir oyuncu. Ama beceremezler. Ben Belhanda'yı da begenmiyorum da Belhanda icin buna da sükür demek gerek.

Galatasaray, sözleşmesi sona eren Birhan Vatansever ve Berk Ünsal ile yeni sözleşme imzalamayacak. (beIN SPORTS)

Takimi sneijder uzerine mi kurmuslar yani ha oldu o zaman biz furbol izleyiciligibi birakalim.
Bir oyuncu yildiz diye yanina gerizekalilari koymayla takimi onun uzerine kurma olmuyor malesef onemli olan o yildizin performansini artiracak potansiyelde oyuncular kurmak.

Aynen devam edin sabri kalsin semih kalsin selcuk kalsin ise yarayanlari gonderin amina koyun takimin boyle devam.

Galatasaray'da de Jong, Cavanda ve Endoğan Adili ile yollar ayrılacak. Gelen teklifler değerlendirilecek. (beIN SPORTS)

De jong gitmez bı yere. Alacakları verilip sözleşmesi feshedildi edilsin

birhan iyi oyuncuydu , selçuktan daha fazla sorumluluk alıyordu.Bu oyuncu saçma sapan takımlara gidince kaybolacak.

Galatasaray'da şans bulan genç oyuncuları çok kolay harcıyoruz , sonra başka takımlara yollayınca mental olarak kaldıramıyorlar ve bu eziklik psikolojisiyle asla kendilerini geliştiremiyorlar.

Birhan için üzüldüm , gerçekten iki yönlü oynayabilen bir orta saha oyuncusu ışığı vermişti bana.İstekli ve azimli toptan kaçmayan ve ayağına top yakışan bir futbolcuydu .

Galatasaray, Joel Campbell'ı kadrosuna katmak için 3 M €'yu gözden çıkardı. Tudor, transfere onay verdi. (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt