Mehmet Ozturk
Parçalı Üye
- 16 Mart 2015
- 3.449
- 38
- 508
Galatasaray böyle büyük maaşlar verecekse Nasri'yi zorlasın bence yönetim. Hatta bonservisini de alabilir bence Galatasaray.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yollayacaklar daha geçen bonservisini aldılar Bayern den.Benatia'yi yollayacaklar. O kadar mac oynuyolar . adamlar 3'lu oynuyo en az 5 stoper'i kullanirlar.
Olmaz. 3 tane Cengiz alabiliriz o parayla.
Abi ben herşeye rağmen takımda kaliteli 2-3 yerli olması gerektiğini ve dünyadaki her takımda da böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Belli ki bu isimlerden birisi stoperde olacak Ahmet ya da Serdar. Diğer 2 yerli için kimi alsak? Ben Cengiz diyorum Bruma yerine. 5 milyon artı takaslarla bu iş biter bence. Ne dersin?
...Tam orta sahamızda eksik olan agresifliği örtecek adam.Luis gustova bizim için müthiş olurdu. Favre bey güzel işler peşinde.
Zor değil hakkaten değil Ndiaye ve Asamoah kolay alınabilir iyi planlama ile Mvilla da gelir ama nerde o yönetimböyle bir ortasaha kuracaksak lige başlamanın hiçbir anlamı kalmaz direk 3 kupayıda versinler.
brumayı alırken faiş fiyata aldığımızı düşünüyorsun öyleyse bizim gibi takımlar o fiyatlara genç almamalı mı sence? satarsak 15-20 yi göremediğimiz için.
Cengiz zor artık, mevcut mali durumda lüks kalır, 5 milyona da vermezler ki takasa kimi vereceksin de adamlar paraya sayacak?. Bizim takas olsun diye umduğumuz adamlardan kurtulmamız için üste para vermemiz gerekiyor ve bunu da Dünya Alem biliyor ne yazık ki!...
Ne zamandır Tomas Rincon'u düşünüyodum bugun adı bizle geçmiş. Juve bu adamı devre arası 8'e aldı ama oynatmıyo sanırım, Genoa'da canavar bi adamdı. Gelse dinamomuz olur ayağı da ön liberoya göre temiz keşke alabilsek.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomis ile Vlad Sampiyonluk getiremez. Belhanda ve köpek gibi bir Box to box gelmeden ilk 3e zor gireriz.
Zor değil hakkaten değil Ndiaye ve Asamoah kolay alınabilir iyi planlama ile Mvilla da gelir ama nerde o yönetim
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kirişiş malın teki yaw gelmeyeydi iyiydi.
Olabilir. Bana kalırsa her sene her sene aynı bölgeye ucuz ucuz alıp karavana yapacağına Rincon'u alır en az 4-5 sene o mevkiyi kapatırım.Melo gibi kiralayabiliriz