Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray böyle büyük maaşlar verecekse Nasri'yi zorlasın bence yönetim. Hatta bonservisini de alabilir bence Galatasaray.

Son düzenleme:
Kirişiş malın teki yaw gelmeyeydi iyiydi.

Abi ben herşeye rağmen takımda kaliteli 2-3 yerli olması gerektiğini ve dünyadaki her takımda da böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Belli ki bu isimlerden birisi stoperde olacak Ahmet ya da Serdar. Diğer 2 yerli için kimi alsak? Ben Cengiz diyorum Bruma yerine. 5 milyon artı takaslarla bu iş biter bence. Ne dersin?

Cengiz zor artık, mevcut mali durumda lüks kalır, 5 milyona da vermezler ki takasa kimi vereceksin de adamlar paraya sayacak?. Bizim takas olsun diye umduğumuz adamlardan kurtulmamız için üste para vermemiz gerekiyor ve bunu da Dünya Alem biliyor ne yazık ki!:red:...

Ne zamandır Tomas Rincon'u düşünüyodum bugun adı bizle geçmiş. Juve bu adamı devre arası 8'e aldı ama oynatmıyo sanırım, Genoa'da canavar bi adamdı. Gelse dinamomuz olur ayağı da ön liberoya göre temiz keşke alabilsek.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brumayı alırken faiş fiyata aldığımızı düşünüyorsun öyleyse bizim gibi takımlar o fiyatlara genç almamalı mı sence? satarsak 15-20 yi göremediğimiz için.

Aldığımız paradan öte yeterince geliştiremedik sorun orada. Adam 3 seneyi daha Sporting'de geçirse şu an 25-30 ederdi net. Oyuncuya hiç birşey katamıyoruz.

Ben her takımda o ülkede doğma büyüme 2-3 adam olması gerektiğini düşünürüm. Galatasaray'da da en iyi Türk oyuncular oynamalı. Mesela bu 17 yaş altı takımdan da en az 1 kişi sürekli ilk 18'de olmalı bence.

Gomis ile Vlad Sampiyonluk getiremez. Belhanda ve köpek gibi bir Box to box gelmeden ilk 3e zor gireriz.

Cengiz zor artık, mevcut mali durumda lüks kalır, 5 milyona da vermezler ki takasa kimi vereceksin de adamlar paraya sayacak?. Bizim takas olsun diye umduğumuz adamlardan kurtulmamız için üste para vermemiz gerekiyor ve bunu da Dünya Alem biliyor ne yazık ki!:red:...

Semih, Carole ve Yasin ilk aklıma gelenler.

Maicon ismi geçiyor,muazzam olur. Serdar Aziz ile beraber kapatabilirler açıkları. Tabi Serdar sağlam kalabilirse. Ama Maicon-Kirikeş'te olabilir. Orta sahaya M'vila-N'diaye orta sahasıda muazzam olur arkadaşın yazdığı gibi. Forvete Remy yada Bacca,Kanatlara Ben Arfa veya Carillo. Tabi sol açığa da kaliteli biri alınmalı. Cengiz cuk oturur. Sol bekede Clichy. İşte bu kadroya kombine alınır.

Ne zamandır Tomas Rincon'u düşünüyodum bugun adı bizle geçmiş. Juve bu adamı devre arası 8'e aldı ama oynatmıyo sanırım, Genoa'da canavar bi adamdı. Gelse dinamomuz olur ayağı da ön liberoya göre temiz keşke alabilsek.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo gibi kiralayabiliriz

M'vila o kadar teklifler varken parayı seçip Kazan'da kaldı 5m maaş istiyor geçiniz....bizm için en iyi tercih Vainqueur

Fb Valbuena için 4m bonservis 3m'den 3 yıl sözleşme yapmış çok büyük paralar 33 yaşında adam için sanki...adam iyi kontrat yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt