Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis'in transfer sürecine şaşırıyorum, yani ilk kez bir futbolcunun kendisini isteyen takımlarla ilgili sürekli sosyal medyadan bişeyler paylaşıp şuna mı gitsem buna mı gitsem, şurda Galatasaray burda Marsilya iki seçeneğim var falan demesi garip geliyor, daha fazla para için galiba..

Yıllık 3.3 milyon euro yu şu aşamada bizden başkası vermez Gomise.Neyin karar aşamasındaysa.2 gün içinde biter bu transfer.

Başakşehir Yalçın Ayhan ile yollarını ayırdı. İşte kulüpten yapılan açıklama:

“Şirketimiz ile 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncumuz Yalçın Ayhan’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisine vermiş olduğu hizmet ve emeklerden dolayı teşekkür ederiz.”

Başakşehir kısa süre önce Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Chedjou’yu kadrosuna katmıştı.

Oradaki vergide bize göre fazla.2 mizin verdiği kemiksiz fark 1 milyonu geçer.Bu şartlarda 100 de 90 bizde Gomis.
Zaten biz aynı parayı versek Fransa da kalır.Sonuçta cebinde 20-30 milyon euro olan adam belki parayı seçmez diye düşünüyorum.

Marsilya 3 yıllık bir anlaşmada sunmaz.Bu şartlarda baya bi para kaybı olur.5 6 milyon euro gibi.Bunu gözden çıkarırmı zor.
Umarım gelir ben beğeniyorum bu adamı.Tr liginde iş yapar her türlü.Dursun bundan fazlasını alamaz.2+1 olsun ama sözleşme 3 yıl çok.

Umarım gelir ben beğeniyorum bu adamı.Tr liginde iş yapar her türlü.Dursun bundan fazlasını alamaz.2+1 olsun ama sözleşme 3 yıl çok.

Bende severim Gomisi baya.Gomez etkisi gösterir burada.Dursunluk bir transfer değil zaten bu.Keltoş cenk tatil yaparken teklifi sundu heralde.:asd22:

TRANSFER | Yeni Malatyaspor Strasbourg forması giyen Fas Milli Takım oyuncusu Khalid Boutaib ile 2 yıllık anlaşma sağladı. #Ligue1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt