- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Meneceri persembe veya Cuma netlesir demisti zaten.
Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9 saat önce atmış zaten artık bir karara varmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meneceri persembe veya Cuma netlesir demisti zaten.
Samsung S8+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ironinin ironisiJese ve Dursun?
Marsilya da 2.5 civarı önermiş sanırım.Yıllık 3.3 milyon euro yu şu aşamada bizden başkası vermez Gomise.Neyin karar aşamasındaysa.2 gün içinde biter bu transfer.
Marsilya da 2.5 civarı önermiş sanırım.
Zaten biz aynı parayı versek Fransa da kalır.Sonuçta cebinde 20-30 milyon euro olan adam belki parayı seçmez diye düşünüyorum.Oradaki vergide bize göre fazla.2 mizin verdiği kemiksiz fark 1 milyonu geçer.Bu şartlarda 100 de 90 bizde Gomis.
Zaten biz aynı parayı versek Fransa da kalır.Sonuçta cebinde 20-30 milyon euro olan adam belki parayı seçmez diye düşünüyorum.
Umarım gelir ben beğeniyorum bu adamı.Tr liginde iş yapar her türlü.Dursun bundan fazlasını alamaz.2+1 olsun ama sözleşme 3 yıl çok.Marsilya 3 yıllık bir anlaşmada sunmaz.Bu şartlarda baya bi para kaybı olur.5 6 milyon euro gibi.Bunu gözden çıkarırmı zor.
Dogru degilnegredoyu alsaydık keşke gomisten daha iyi
Mesela?Negredo ve Gomis dışında başka bir isim alınsa keşke.
Dogru degil
~tap
Umarım gelir ben beğeniyorum bu adamı.Tr liginde iş yapar her türlü.Dursun bundan fazlasını alamaz.2+1 olsun ama sözleşme 3 yıl çok.
O adamın günahı yok gibi geliyor bana nedense.Bende severim Gomisi baya.Gomez etkisi gösterir burada.Dursunluk bir transfer değil zaten bu.Keltoş cenk tatil yaparken teklifi sundu heralde.:asd22: