Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 11'e rahat bi 6-7 yeni adam lazim.

Muslera, Sneijder diye saymaya basliyorsun gerisini getiremiyorsun.

DB3Ul4wUAAA03vu

@FCMetz İbrahima Niane (Génération Foot) ile 5 yıllık kontrat imzaladı.
GFoot'dan son olarak Mane, Sakho ve Sarr alınmıştı.

Bizim takimlarimiz biraz ornek alsin

En son Bruma içinde böyle diyorlardı
Dursun Özbek:"Sneijder bizim önemli bir oyuncumuz. Şu ana kadar hiçbir takımdan teklif gelmedi."

Bu herif böyle ne dese sattılar adamı Melo'da asla satmayacağız diyordu ...

gladbach kosar adim igrenc bi kulüp olmaya basliyor.

vestergaard gibi bi mala zibilyon yuro bayildilar, o gün bugündür hep lesh oyuncular aliyorlar

Ben musleradan sonra takılıyorum sonra saymaktan vazgeçiyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fit bir Sneijder her türlü bu ligi öttürür aga 33 de olsa 35 de olsa.

Hüner oyunculari fiziksel ve mental olarak fit tutmakta. Tudor'a oyunculari cok calistiriyor diyorlardi, umarim bu yaz kampinda hepsini ipe dizer de biraz su takim icindeki tatil köyü ortamindan kurtuluruz.

Bruma ve Yasin gibi zaten vücut yapilari geregiyle bir gram yagi olmayan herifler disinda hepsinin kilo sorunu var. Zaten mental olarak da dipte takim, hedefsiz kalmak iyi degil bizim gibi takimlar icin. Illa bir hedef koyacaksin ki oyunculari ona göre odaklayabilesin.

Yaya sanogo bosa cikti. 500 bin euro'dan 3 yillik sozlesmeyi kabul ediyosa gelsin.

Evren Göz:"Tudor, De Jong'u istemiyor. Ama De Jong'un ciddi bir sözleşmesi var. De Jong konusunda sürpriz gelişmeler olabilir."

De Jong:"Bana kimse kendine kulüp bul demedi.19 Haziran'da Florya'ya döneceğim ve antremanlara başlayacağım.Dedikodular umrumda değil"(HT)
:(

1.takımın gladbach yine gençleri topluyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet almadiklari sürece hic bir halt olmaz. Kruse'yi yollamayacaklardi ama 12 Milyon tatli geldi. Herif gecen sezon düstü denilen Bremen'e geldikten sonra takim 5 level birden atladi ve neredeyse Avrupa Ligine katilacakti.

Drmic denen öküz var, bizim Serdar'in forvet versiyonu üflesen sakatlaniyor. Herif bir seneden fazladir gol atamiyor bu adam forvet bir de yani.

La bu Gladbach leş gibi takımdı

Nerden nereye geldiler. İşte iyi yönetilmenin önemi.

Futbol aklı işi çok iyi kişiler olduktan sonra GS'da CL alacak potansiyel var ama nerde

Hala Mehmet Özbek denen dallama yönetiyor futbolu :D:D

5 yilda kulübü dipten zirveye tasidilar. 2010/11 de neredeyse düsüyordu Gladbach, playoff da zarzor pacayi kurtardi ondan sonraki sezon da 4.olup CL ye gidiyorduk neredeyse.

Yani bizim gibi 2010/11 gibi berbat sezon sonrasi silbastan yaptilar. Borc falan da kalmadi bu sürecte borcu kapattilar, stadin parasini tamamen ödediler. Onlarca yil sonra CL ye katildilar falan filan. Bayagi bir seyler degisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt