Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezegueti istemeyenler adı Podolski olsa tapardı muht
onlar hazır futbolcu isteyenler bu adamı eleştirenler yok tecrübesiz şöyle böyle diyorlar zaten bu adam onların dediği gibi olsa fiyatı 20 den yüksek olurdu üstelik 23 yaşında zaten mesele bu oyuncuları bu zamanda alıp parlatıp satmak artık mecburi oldu aksi takdirde işimiz zor

Trezegueti istemeyenler adı Podolski olsa tapardı muht
Sizin şu kendi kendinize gelin güvey olmanıza bitiyorum. Yav herkes sizin gibi hayatı uçlarda yaşamıyor, neden şunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz bu kadar?

Orada beleşe Bernard dururken, sen daha 1 ay önce bonservisini 2M'a almış ve sana 5M'a çakmaya çalışan K. Paşa'nın oyuncusu Trezeguet ile uğraşıyorsun. Hem de rotasyon topçusundan öte olur mu olmaz mı belli bile değilken.
Millet bunu eleştirirken, siz kendi kendinize triplere giriyorsunuz. Harbiden komedisiniz.
Gerçekten çok mantıklı, aşırı mantıklı hani, mantık fışkırıyor. Bravo cidden...

Belhanda'ya güvenip yeni sezona çıkılmaz. Türkiye liginde böyleyse Avrupa'da Belhanda'yı top diye oynarlar.

Sizin şu kendi kendinize gelin güvey olmanıza bitiyorum. Yav herkes sizin gibi hayatı uçlarda yaşamıyor, neden şunu anlamakta zorluk çekiyorsunuz bu kadar?

Orada beleşe Bernard dururken, sen daha 1 ay önce bonservisini 2M'a almış ve sana 5M'a çakmaya çalışan K. Paşa'nın oyuncusu Trezeguet ile uğraşıyorsun. Hem de rotasyon topçusundan öte olur mu olmaz mı belli bile değilken.
Millet bunu eleştirirken, siz kendi kendinize triplere giriyorsunuz. Harbiden komedisiniz.
Niye gelin güvey oluyor basın çarşaf çarşaf yazıyor nurdan Mısır'a kadar sen gerçekten bernant i getireceğini sanıyorsun galiba

Ona bakarsan fernandoyu parçalayacak ti Göztepe maçında bomboş Gary e veremediği pas için

Fernandonun klasinimi tartisalim simdi?

Takima verdigi katki yaptigi hatalari örtüyor hatta dörde katliyor.

Belhanda ne yazik ki öyle degil.

Bilmiyorum bazen ‚Sneijdere çok Mu Alistik acaba Bunca sene?‘ diyorum kendi kendime.

He FM ci kardeş bedava Bernard duruyor , Bonservisi elinde Milan,Liverpool herkes ilgileniyor ama sen çok büyük futbol bilginle onun bedava geleceğini düşünüyorsun ve buradan kendine basit bir çıkarım yapıyorsun , Trezeguet genç ve kaliteli bir oyuncu ama doğru ya süper ligden alınan oyuncular sizin gibi profları pek tatmin etmiyor Ndiaye 16 Milyona gidince size iyi cevap olmuştu aslında.Neyse sen çok bilmişliğe devam et ama hiçbirşey bilmediğini kanıtlıyorsun söylediklerinle

Niye gelin güvey oluyor basın çarşaf çarşaf yazıyor nurdan Mısır'a kadar sen gerçekten bernant i getireceğini sanıyorsun galiba
Ben haberlere yalan demiyorum, ilgi var işte belli. Büyük ihtimal de alacağız.
Ama yok ismi şu olsa tapardınız vs bunlar çok ama çok saçma argümanlar. Bunu belirtmeye çalışıyorum.
Senin o paraya alabileceğin daha mantıklı alternatifler var iken, rotasyon topçusundan öte olur mu olmaz mı belli olmayan adama 5M para gömüyorsun. Millet bunu eleştiriyor, sonra da birileri çıkıp isim delisiniz filan kendi kendine bir şeyler uyduruyor...

Belhanda yi savunmak icin Fernando yu kullanmak. Muazzam.

He FM ci kardeş bedava Bernard duruyor , Bonservisi elinde Milan,Liverpool herkes ilgileniyor ama sen çok büyük futbol bilginle onun bedava geleceğini düşünüyorsun ve buradan kendine basit bir çıkarım yapıyorsun , Trezeguet genç ve kaliteli bir oyuncu ama doğru ya süper ligden alınan oyuncular sizin gibi profları pek tatmin etmiyor Ndiaye 16 Milyona gidince size iyi cevap olmuştu aslında.Neyse sen çok bilmişliğe devam et ama hiçbirşey bilmediğini kanıtlıyorsun söylediklerinle
Hala kendi kendine uydurmaya devam ediyorsun, vallahi pes. Ne alakası var süper ligden oyuncu almakla deli mi ne ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt