- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Pastore ve Ben Arfa bize gelirse Uefa Psg den sonra bize ceza vermeyi gündemine alabilir renktaş.
Pastoreyi Melo tarifesi gibi alabilsek manyak bisey olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pastore ve Ben Arfa bize gelirse Uefa Psg den sonra bize ceza vermeyi gündemine alabilir renktaş.
Yerli kaleci 0,5 m
Denayer 4 m
Nagatomo 2,5 m
Ndiaye kiralık 1 m
Nuri kiralık 1 m
Emre mor kiralık 1.5 m
Akbaba 3.5 m
Niasse kiralık 1.5 m
Çolak kiralık 0.5 m
@hamzaÖstersunds'a elenince kahkaha paylaşımı yapan Çolaq denen karaktersiz haysiyetsizin adının geçmesi dahi kabul edilemez.
Podolski, Sneijder, Semih, Kewell, Mondragon vs. şampiyonluk paylaşımı yapıyor karaktersizde tık yok.
Sen kimsin ulan it. Şampiyonluğu müsait bi yerine soktuk mu, abinle pazarlanmış kişi gibi kahkaha atın şimdi.
¿TL'ye niye ceviriyon? Galatasaray'da rotasyon oyuncusunun 1-1.5m almasi normaldir.
Artık olmamalı eskide ki yönetimler parayı saçıp durdu devam etmek zorunda değiliz.
Tsl'de tüm ödemeler primler, havuz gelirleri, stad gelirleri, stote gelirleri vs lira olarak geldiği için çevirdim asıl saçma olan euroyla yerlilere para ödemek halaaa.
Hep fantezi pesindesin
serdar gürleri ayrı bir yere koyuyorum ben kuluplerin yabancı hakkı fazla oldugu için yerliler yeterince kazanamıyor gibi iğrenç bir cümle kurmuşluğu var zamanında, bu mantalitede bir adamı takımda görmek istemem şahsen ,adam kendini geliştirmeyi düşünmüyor nasıl haketmediğim parayı kazanabilirim derdinde...yabancı sayımız çok olduğu için(naga ve denayer de alınabilirse tabi) akbaba,çolak,nuri ve serdar gürler hamlelerine itiraz edemiyorum.
Ben buradayim. Basindan beri "ozur dilerse" diyorum. Basindan beri inatla bunu gormezden geliyorsunuz.
Emre ozur dilerse, Fatih hoca da gelsin derse bu transferde bir sikinti yoktur.
Bu alt yapıdan çıkan omurgasızlar özür dilese ne olur dilemese ne olur yav karaktersizlikleri dışa vurmuş, Galatasaray'a nefret kusuyor şerefsizler.