Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG’ye bile geçiren UEFA bizi nasıl korudu anlamadım. Derin GS show yapmış anlaşılan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerli kaleci 0,5 m
Denayer 4 m
Nagatomo 2,5 m
Ndiaye kiralık 1 m
Nuri kiralık 1 m
Emre mor kiralık 1.5 m
Akbaba 3.5 m
Niasse kiralık 1.5 m
Çolak kiralık 0.5 m

Nuri'nin 1 yillik sozlesmesi var, kiralamazlar kira sonunda serbest kalacagindan. Emre Akbaba'ya 5m fiyat bicildi, bjk fb medipol vermeye hazir. Emre Colak 1m'ye serbest kaliyor.

Emre Çolak denen herifi alacağımıza Atalay, Mustafa gibi gençlerimizi oynatalım derim. Emre aynı Abilerinin yolundan gidiyor ben Esenlerde yaşıyorum 5 sene öncesine kadar samimiydi. Sıcakkanlıydı ne zaman ki biraz ismi Avrupayla ismi anıldı bi yerleri kalktı. Hiç böyle isimlere gerek yok.

SM-J701F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Östersunds'a elenince kahkaha paylaşımı yapan Çolaq denen karaktersiz haysiyetsizin adının geçmesi dahi kabul edilemez.

Podolski, Sneijder, Semih, Kewell, Mondragon vs. şampiyonluk paylaşımı yapıyor karaktersizde tık yok.

Sen kimsin ulan it. Şampiyonluğu müsait bi yerine soktuk mu, abinle pazarlanmış kişi gibi kahkaha atın şimdi.
@hamza

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

¿TL'ye niye ceviriyon? Galatasaray'da rotasyon oyuncusunun 1-1.5m almasi normaldir.

Artık olmamalı eskide ki yönetimler parayı saçıp durdu devam etmek zorunda değiliz.

Tsl'de tüm ödemeler primler, havuz gelirleri, stad gelirleri, stote gelirleri vs lira olarak geldiği için çevirdim asıl saçma olan euroyla yerlilere para ödemek halaaa.

Ben buradayim. Basindan beri "ozur dilerse" diyorum. Basindan beri inatla bunu gormezden geliyorsunuz.

Emre ozur dilerse, Fatih hoca da gelsin derse bu transferde bir sikinti yoktur.

Türk basını transfer dönemi geldiği için çok mesut.

Kanatlara takviye isteyen Fatih Terim, Yasin ile sözleşme uzatılmaması sonrası Shaqiri ve Welbeck'i istedi. (AMK)

Fatih Terim, Gomis'in arkasına 3'lü bir ofans istedi. Terim bu ofans hattı için Welbeck, Shaqiri ve Garry Rodrigues'i düşünüyor. Feghouli ise bu 3'lüye derinlik kazandıracak. [AMK]

Yav he he Feg - Rodrigues satilmadan Welbeck - Shaqiri alinacak

Ayrica Welbeck agir coptur, Yasin daha iyi

yabancı sayımız çok olduğu için(naga ve denayer de alınabilirse tabi) akbaba,çolak,nuri ve serdar gürler hamlelerine itiraz edemiyorum.

yabancı sayımız çok olduğu için(naga ve denayer de alınabilirse tabi) akbaba,çolak,nuri ve serdar gürler hamlelerine itiraz edemiyorum.
serdar gürleri ayrı bir yere koyuyorum ben kuluplerin yabancı hakkı fazla oldugu için yerliler yeterince kazanamıyor gibi iğrenç bir cümle kurmuşluğu var zamanında, bu mantalitede bir adamı takımda görmek istemem şahsen ,adam kendini geliştirmeyi düşünmüyor nasıl haketmediğim parayı kazanabilirim derdinde...

Carole falan kalamaz bu arada kontenjanımız yok
Muslera - Mariano - Linnes - Nagatomo - Maicon - Denayer/XXXXX - Fernando - Donk - XXXXX - Belhanda - Feghouli - Garry/XXXXX - Gomis - XXXXX(Forvet)

Ben buradayim. Basindan beri "ozur dilerse" diyorum. Basindan beri inatla bunu gormezden geliyorsunuz.

Emre ozur dilerse, Fatih hoca da gelsin derse bu transferde bir sikinti yoktur.

Bu alt yapıdan çıkan omurgasızlar özür dilese ne olur dilemese ne olur yav karaktersizlikleri dışa vurmuş, Galatasaray'a nefret kusuyor şerefsizler.

Bu alt yapıdan çıkan omurgasızlar özür dilese ne olur dilemese ne olur yav karaktersizlikleri dışa vurmuş, Galatasaray'a nefret kusuyor şerefsizler.

Bazilari ozur dilenecek noktayi coktan gecti evet (Arda, Emre B.) ama Colak icin gercekten o kadar gec degil. Bir tweet, bir senelik sogukluk, 1 yil Arda'yla yakinlikla olacak is degil.

Tarafini hocadan secerse is cozulur. Geri donusu olmayan bir gunah islemis degil. Ayrica gidisine yakin surec cirkindi. Insan psikolojisini anlamak lazim.

S.a

bombalari patlatiyoruz ins

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S.A

DYgl35QX0AACkWw

önceden geceleri bile konusurduk.şimdi havaların dengesizliginden erkenden uykum geliyo.bi bu gece durdum az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt