Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quaresma gencler macı sonrası bi foto attıydı ya

1523311129008-png.20237

şu şurda bi dursun.sene sonu görüşelim.semihin kendi kalesine attıgı golden sonra da dans ediyodu.sonra kazıgın büyüğünü yediler totoya.fotograftaki topçunun fernando olması da ayrı güzel.yavsak apaçi bugunun yarını da var.

10 nisan 2018

ricardo quaresma bunu yazmıştım. 10 nisanda.bazen hissediyorum bazı seylerı,burda fernandoyu kastetmem gibi.

bjk macı öncesi de fernandonun yüzünü gülerken gördüm rüyamda,bütün takımla beraber yuvarlak olusturmuslardı,birbirilerine kollarını atarak.fatih hocanınn üzerinde istanbulun fethine dair bi tişört vardı.

fernando cok özel biri.

4447incip1112055.jpg

Muslera 31
Mariano 32
Maicon 30
Serdar 27
Nagatomo 32
Fernando 31
Donk 32
Feghouli 27
Belhanda 27
Garry 27
Gomis 33

Takimin cogu 30+ hala 35 yaainda yaya istiyenker var

Demekki Feghouli baştan yanlış bir transfer. Hemen katkı alınması gereken sezonda sakat adam niye transfer edilir, sağlık kontrolü niye yapılıyor ve farketmemişler mi durumunu?.

Bu sezon en büyük hayal kırıklığım Feghouli oldu. Belhanda ve Maicon için beklentim yüksek değildi ve endişelerimi de belirtmiştim ki maalesef haklı çıkardılar.

Önümüzdeki sezona tam hazır olabilecek mi acaba Feghouli?...

Sonra Cenk Ergün eleştirisi yapınca kızıyorlar. Sakız fiyatına alınmadı bunlar.

AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor. Futbol Arşiv® on Twitter

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor
Emre Akbaba
Çağlar Akbaba

Bunları alak bari yerli olarak

AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor. Futbol Arşiv® on Twitter

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

AS degil de Marca girmis haberi

Celta: Emre Mor quiere jugar la próxima temporada en el Galatasaray - Marca.com

Kaynak olarak Fanatik'i gosteriyorlar :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt