- 6 Eylül 2014
- 94.403
- 65.145
- 4.608
westham ilgilenmiyor mu hayretShaqiri ile Tottenham de ilgileniyormus sanirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
westham ilgilenmiyor mu hayretShaqiri ile Tottenham de ilgileniyormus sanirim.
nagatomo olabilir bilmiyorum ama, belki feghouli
daha iyi iste dinlensinler. seneye maceramiz var. fit olsunlarYok.
Nagatomo var iste. Eren cagrilmadi (hakli olarak), diger milli oyuncularimizin takimlari dünya kupasinda yer almiyor.
Yok.
Nagatomo var iste. Eren cagrilmadi (hakli olarak), diger milli oyuncularimizin takimlari dünya kupasinda yer almiyor.
quaresma gencler macı sonrası bi foto attıydı ya
![]()
şu şurda bi dursun.sene sonu görüşelim.semihin kendi kalesine attıgı golden sonra da dans ediyodu.sonra kazıgın büyüğünü yediler totoya.fotograftaki topçunun fernando olması da ayrı güzel.yavsak apaçi bugunun yarını da var.
10 nisan 2018
ricardo quaresma bunu yazmıştım. 10 nisanda.bazen hissediyorum bazı seylerı,burda fernandoyu kastetmem gibi.
bjk macı öncesi de fernandonun yüzünü gülerken gördüm rüyamda,bütün takımla beraber yuvarlak olusturmuslardı,birbirilerine kollarını atarak.fatih hocanınn üzerinde istanbulun fethine dair bi tişört vardı.
fernando cok özel biri.
Sadece 1 maç onda da 19 dakika oynamış gözüküyor .Pokal kupasını kastettim...
Demekki Feghouli baştan yanlış bir transfer. Hemen katkı alınması gereken sezonda sakat adam niye transfer edilir, sağlık kontrolü niye yapılıyor ve farketmemişler mi durumunu?.
Bu sezon en büyük hayal kırıklığım Feghouli oldu. Belhanda ve Maicon için beklentim yüksek değildi ve endişelerimi de belirtmiştim ki maalesef haklı çıkardılar.
Önümüzdeki sezona tam hazır olabilecek mi acaba Feghouli?...
adam 1.dünya savaşına tanık olmuş büyük tecrube katılıyorum rdasYaya Toure gelsin hocam hem bedava hem dünya yıldızı hem dünya kupası tecrübesi var hem de yaşlı daha ne olsun...

Muslera ve belhanda dışında dk'da oynuyacak topçumuz var mı
21 yaşındaki versiyonu gibi oynasa anında 30 40m piyasasi olurIste bu yuzden Belhanda'nin degerini bilelim hido... Boufal ve Harit gibi oyuncular varken bile Kral banko oynuyor...
![]()
yok ,bazen 6.hissim calısıyo.heleki böyle quaresma gibi apaçiler bizim yenilmemize seviniyosa

2 maç izledim ben kupada 2sinde de sonradan oyuna girdi...Zaten onun dışında Bayern München II'de oynuyor...Sadece 1 maç onda da 19 dakika oynamış gözüküyor .
dursun otelinde asili koca GS bayragini indirmis![]()
gecen sene diyordum. bu paralara sokaktan birini getirsen o da alir bu transferleriSonra Cenk Ergün eleştirisi yapınca kızıyorlar. Sakız fiyatına alınmadı bunlar.
AS | Galatasaray, Emre Mor’un menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Fatih Terim’li Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Emre Mor’u tekrar parlatabileceğini düşünen Celta Vigo da bu transfere sıcak bakıyor. Futbol Arşiv® on Twitter
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi