Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası transfer döneminde çok büyük hamleler beklemiyorum.

Geçen sene kaynakların büyük bölümünü tükettik. Bundan sonra büyük maliyetler yerine düşük maliyetli işlerin peşine koşacağız gibi geliyor bana. UEFA'dan kısıtlama gelmesi ihtimalini de unutmayalım. Transferi bu kıstaslara göre düşünmek lazım. Aksi halde ben de ciddi değişikler isterim ama pek mümkün olacağını düşünmüyorum.

Şampiyonlar ligi için kadromuz kesinlikle yeterli değil ama bu noktada gerçekçi hareket etmeliyiz. Bu kadro CL üst turuna çıkamaz ama ille de çıkacak diye düşünmeye gerek yok. Sonuncu olmayalım yeter. Avrupa Ligi'ne kalırsak orada da güzel işler yapabiliriz. Bu oyuncu grubu orada çeyrek finali çıkarabilecek seviyede.

İlk bakışta sol bek ve merkez orta saha sorununu çözmemiz gerekiyor. Burada 2 ilk 11 oyuncusuna ihtiyaç var. Sonrasında rotasyona yönelik hamleler yapılabilir.

Eğer bazı oyuncularımıza yüksek teklif gelirse durumlar değişebilir elbette.

1) Hoca Maicon'u dinlendirdigi icin mi, begenmedigi icin mi oynatmadi bilmiyoruz. 60+ mac yapmis bir adam, hakkindaki aciklamalar da belli.
2) Stoper hizli olur diye bir sey yok. Birakin artik su cahilce dusunceyi. FIFA oynamiyoruz. Ujfalusi cok mu hizliydi?

4.torbadan katılıyoruz gruptan 0 puan alma ihtimalimiz bile var...
Yok tamamda Chiellini - Serdar olsa Ronaldoyu kesin durdururuz mu diyeceğiz ki , Oradaki seviye zaten uçmuş gitmiş ama takım olabilirsen Dany - Semihle bile Reale kök söktürebiliyorsun isimlere o kadar takılmamak lazım.

Maiconla ŞL oynanmaz fikrinin temelinde ne var , Yavaş olması her oyuncudan her saniye çalım yiyecek anlamına mı geliyor,Rakiplerin santraforlarının hepsi Griezmann mı o seviyedeki adamlar zaten Maicon değil Chielliniyi bile paspas edebilir
Griezmann olmasına gerek yok, bizim ligde ortalama forvetlere karşı bile aciz kalıyor adam. Karakter olarak sevdiğim bir futbolcu ama 'Hantal' maalesef...

Toure ismine bu kadar soğuk bakmamalısınız. 3 yaş daha büyük Emre'nin Başakşehir'e kattıkları ortada. Fernando da City'den geldiğinde çok şans bulamıyordu. Bjk'nin Pepe transferi gibi 2 yıllık bir mukaveleyle kadroya katılabilir.
aslinda gencleselim diyorumda
1) Hoca Maicon'u dinlendirdigi icin mi, begenmedigi icin mi oynatmadi bilmiyoruz. 60+ mac yapmis bir adam, hakkindaki aciklamalar da belli.
2) Stoper hizli olur diye bir sey yok. Birakin artik su cahilce dusunceyi. FIFA oynamiyoruz. Ujfalusi cok mu hizliydi?
haci adamin beli donmuyor. yavasligi gec ceviklik yok adamda. sampiyonlar liginde bunun icinden gecerler.

Maicon'un yavaşlığı CL den ziyade Süper lig de bizim canımızı sıkar, CL de bekler öyle kolay çıkıp tek bırakamazlar. Maicon genel de bekin pozisyonunu doldururken zorlanıyor, ilk geldiğinde güveniyordum halen güvenim taze. Tabii şuan 2 stoper var elde Serdar ve Maicon bu ikiliden iyi 1 stoper alırsak süper olur en kötü zorlayacak stoper şart.

Griezmann olmasına gerek yok, bizim ligde ortalama forvetlere karşı bile aciz kalıyor adam. Karakter olarak sevdiğim bir futbolcu ama 'Hantal' maalesef...

Hantal olduğuna katılıyorumda ligde hangi maçta Maicon bizi yaktı diyebiliriz ki ilk Başakşehir maçı haricinde,Onda da 3-5-2 oynadık adam açık alanda Elia ile kapışmaya çalıştı ,Ha bide Malatya maçında çok kötüydü onda da zaten Tudorun fişini çekmek için kasmadı falan dendi

haci adamin beli donmuyor. yavasligi gec ceviklik yok adamda. sampiyonlar liginde bunun icinden gecerler.

Adam CL'de (on elemeleri saymiyorum) 22 mac oynamis. Bilemiyorum tum bu agirlik meselesi cok abartiliyor sanki. Problemli performanslari Tudor'un takimla iletisiminin iyice koptugu doneme, maaslarin yatmadigi doneme, yahut sene sonuna tekabul ediyor.

Benim aklima agir oldugu icin batirdigimiz bir pozisyon gelmiyor.

Çok hızlıydı. Ligin başlarında sağbek oynatmıştı Hoca, deparları muazzamdı. Sonra stoperde daha çok ihtiyaç olunca orada değerlendirdi kendisini, solaçık denediği Eboue yi sağbeke çekerek. O sezonu iyi takip edememişsin sanki?!:)

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Benaccer Belhanda
Feghouli Gomis Rodrigues

Linnes,Denayer,Bastien,Selçuk,Emre Mor,Sinan,Eren,Yabancı Forvet

Adam satmayacaksak kabul edilebilir bir kadro olur
yedek kaleci?

yok bilmiom da ceviriye gore biri biznen real galatasaray diye, digeri de benficayla ayni kategoriye koyarak juveden altta oldugumuza atifta bulunarak thoussak gecmis
iyi koymusuz demekki şikecilere,daha yani fransızın teki övüyodu ama bizi.şampiyonlar ligi torbalarını görmüş.psg,juventus,tottenham,Galatasaray eski güzel günler falan demiş...ne de olsa biz de fransızız.kardeşlerimiz bize laf etmez

Bu forumda maicon'u lig maçları isteyen kaç kişi çıkar ki şampiyonlar ligini geçtim ben ligde bile oynamasın diyorum adam çok kötü öyle böyle değil yani ağırlığında bi haddi var bu çok aşırı ağır. Bence stoper en öncelikli bölgemiz.

Bir transfer sezonu düşünün ki sağ bek aramıyoruz :uiyy:

Adam CL'de (on elemeleri saymiyorum) 22 mac oynamis. Bilemiyorum tum bu agirlik meselesi cok abartiliyor sanki. Problemli performanslari Tudor'un takimla iletisiminin iyice koptugu doneme, maaslarin yatmadigi doneme, yahut sene sonuna tekabul ediyor.

Benim aklima agir oldugu icin batirdigimiz bir pozisyon gelmiyor.
fener maci var guilano topu kapti golu yiyorduk. akhisar maci var. kirmizi gordu. cok agir davraniyor. yavas olmasi benim icin sorun degil iyi yer tutmasi yeterli popescu gibi mesela.

bana guven vermiyor bilmiyorum. kotu topcu demem asla maicona ama iste futbol hizlandigi icin anlik hareketlere ceza kesiliyor

Nasıl olcak ya, hocam CL'yi çok istiyor. Belki de hayattaki tek ve en büyük hedefi bu şu an

Dd9d88AV4AA0kj0.jpg

Hayat... Neden olmasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt