Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.278
- 4.843
Bunu da mı beğenmedin. istediğin özel bi forvet varsa söyle onu alalımBu batshuayi abuk subuk goller kaçıran Belçikalı değilmi
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu da mı beğenmedin. istediğin özel bi forvet varsa söyle onu alalımBu batshuayi abuk subuk goller kaçıran Belçikalı değilmi
Burda beğenmedim diye bir ifade varmıBunu da mı beğenmedin. istediğin özel bi forvet varsa söyle onu alalım
Futbolda değişik fantazi denemek diye buna derim işte. Kendinin olmayan futbolcuları başkalarına pazarlamak beyin çürütür cinstenValencia, bonservisi Chelsea'de olan Michy Batshuayi'ye karşılık, Galatasaray'dan bonservisi Everton'da olan Henry Onyekuru'yu istedi.Kiralık.. (Fotospor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim
eren,serdar,sinanı kabul etcekler mi, yada onlar kasımpaşaya gitcekler mi,diyelimki 5 milyon verdik fazlasını veremeyiz çünkü adamlar ikisini 15 civarına arap yada çin takımlarına okuturlar bizim çöpleri niye alsınlar? (diagne için 10 milyon euro teklif edildi haberleri vardı zaten daha fazla istiyomuş kasımpaşa) bunların hepsini geçtim ikiside bizim seviyemizde değil buda benim fikrim..Eren Serdar Sinan üstüne kaç veririz
Fesih edin alalım diye
Mustafa Denizli ölüp bitiyor erenle Sinan a Serdar ida havada kapareren,serdar,sinanı kabul etcekler mi, yada onlar kasımpaşaya gitcekler mi,diyelimki 5 milyon verdik fazlasını veremeyiz çünkü adamlar ikisini 15 civarına arap yada çin takımlarına okuturlar bizim çöpleri niye alsınlar? (diagne için 10 milyon euro teklif edildi haberleri vardı zaten daha fazla istiyomuş kasımpaşa) bunların hepsini geçtim ikiside bizim seviyemizde değil buda benim fikrim..
Mukhtarı da ekle yanlarına garryden gelen parayı olduğu gibi buraya aktar 3 canavar yetenek, birinden biri tutar diğerleri de şimdikinden kötü olmaz en azından kazançtır yineOnuachu ve Skov en fazla edecegiz 6-7 milyon euro. Al ikisini bak isine.
Hahaha sacmalik
Var hemen edin biz anlaştık diyebilirizAdamlar edecekse zaten eder etmeyeceksede yüzde 1 ihtimal bile yok. Bizim onlarla görüşmemizi gerektirecek bir durum yok yani
Yok muBurda beğenmedim diye bir ifade varmı
Benim
Dostum Ercan ha.. Hayal kırıklığı yaşıyorum.. Püüü.. Yıkıl karşımdan

Munktari begenmiyorum yav benMukhtarı da ekle yanlarına garryden gelen parayı olduğu gibi buraya aktar 3 canavar yetenek, birinden biri tutar diğerleri de şimdikinden kötü olmaz en azından kazançtır yine
Hayır yok sadece aklımda kalan şeyi sordum beğenmiyorum diye bir ifade çıkmadıYok mu
Var hemen edin biz anlaştık diyebiliriz