Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence biz alanada cüzi bir bonservis bedeli odeceyegiz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bilal8429 hanginiz? Akıllı olsun. Ersin kardeşimizin yanındayız.

20190106_223318.webp

Eren Serdar Sinan üstüne kaç veririz

eren,serdar,sinanı kabul etcekler mi, yada onlar kasımpaşaya gitcekler mi,diyelimki 5 milyon verdik fazlasını veremeyiz çünkü adamlar ikisini 15 civarına arap yada çin takımlarına okuturlar bizim çöpleri niye alsınlar? (diagne için 10 milyon euro teklif edildi haberleri vardı zaten daha fazla istiyomuş kasımpaşa) bunların hepsini geçtim ikiside bizim seviyemizde değil buda benim fikrim..

fotospor nedir Allah askına

eren,serdar,sinanı kabul etcekler mi, yada onlar kasımpaşaya gitcekler mi,diyelimki 5 milyon verdik fazlasını veremeyiz çünkü adamlar ikisini 15 civarına arap yada çin takımlarına okuturlar bizim çöpleri niye alsınlar? (diagne için 10 milyon euro teklif edildi haberleri vardı zaten daha fazla istiyomuş kasımpaşa) bunların hepsini geçtim ikiside bizim seviyemizde değil buda benim fikrim..
Mustafa Denizli ölüp bitiyor erenle Sinan a Serdar ida havada kapar

Onuachu ve Skov en fazla edecegiz 6-7 milyon euro. Al ikisini bak isine.

Hahaha sacmalik
Mukhtarı da ekle yanlarına garryden gelen parayı olduğu gibi buraya aktar 3 canavar yetenek, birinden biri tutar diğerleri de şimdikinden kötü olmaz en azından kazançtır yine

Mukhtarı da ekle yanlarına garryden gelen parayı olduğu gibi buraya aktar 3 canavar yetenek, birinden biri tutar diğerleri de şimdikinden kötü olmaz en azından kazançtır yine
Munktari begenmiyorum yav ben
Ama su dedigimin ikisini alirsan net 10 milyon euro daha kazanirsin 2-3 yil sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt