Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.199
- 66.312
- 4.843
yok o doğu avrupalı at hırsızı. renkdaş gerçek avrupalılardan bahsetmiş zannımcaTudor avrupalı değil mi.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok o doğu avrupalı at hırsızı. renkdaş gerçek avrupalılardan bahsetmiş zannımcaTudor avrupalı değil mi.
sent via GSC
SA dransfer sevdalısı reisler Michy Batshuayi hala gelmedi mi ?
Celallenen ben değilim ki, ben gayet sakin bir şekilde yorumumu yaptım Serdar olayı hakkında.Öyle bir şey yazmadım sen yazdin ben senin yazdıklarına yorum yaptım. Bu kadar celallenecek bir durum yok kardeş biz transfer işine dönelim
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etmeyeceksin tabiki lakin takıma oyunca alınmıyorsa adres belli ilk maçta bütün stad yönetim istifa diye bağırır zaten fazlada kalamazlar koltuklarında çekip giderler. Yoksa yönetim Terim e al sana 2 santrafor 2 stoper dedi de Terim mi hayır istemiyorum dedi. Eleştirmeye önce yönetimden başlarsın yıl biter başarısız olursan da Terim i eleştirirsin. Yoksa kıçı kırık daha 2 yıl önce gelmiş bir şark kurnazı topçu için eleştirmezsin.Galatasarayi Lucescu da Gerets de hamza da samp. Yapti. Hatta futbolcular feldkampi gonderip kendi baslarina da oldular. Tamam en basarilisi terim de habire de her olayda buna vurgu yapilmaz. Tudor kovulunca terim dersinki herkes dedi. Topcuyu sacma sekilde yolluyor lafina kupa sayisi ne alaka. 3 kere samp yaparken boyle keyfinin kahyasihareketler yapmiyordu. Ama 2. kez gelip batirdiginda yapiyordu. Ayriyetten lider olsak tamam da zaten ligde sakat durumdayiz bir de kadroyu bosaltiyor yerine kimi alacagi bilinmeden. Oturup inan mi edecegiz hocaya. Insallah 2. donemi degil de sonrakiler gibi olur
Demekki sampiyonlugumuz icin gerekli sartlar olustu. Yönetimi kutlarim.Camiadan gelen duyumlar transfer harekatının durma noktasına geldiği yönde.
Rodrigues'den gelen 4m dolar acil ödemelerde kullanılmış , serdar'ın serbest kalmaması için maaşı ödendi mi belli değil.Eren'in ki belli ödenmeyecek ve eren serbest kalacak.Kasada şu an 2-3 m euro falan varmış , hala parası ödenmeyen dolu topçu var.
SA dransfer sevdalısı reisler Michy Batshuayi hala gelmedi mi ?
En azindan biseyler deniyorsun renkdas
Yönetimde o da yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamanla olayların ortaya çıkacağını düşünüyorum. Özellikle fenere imza atma durumu olursa netleşir.Nasil gorecegiz
İlk defa gordumBu kim lan iyiye benziyor
Niye ağlamasın? serdar gitmese de alınması lazım demiyor muyduk burada. Şimdi serdar 'ın yerine ozan oynayacak yedek maicon ahmet mis gibi stoper kurgun olacak.Celallenen ben değilim ki, ben gayet sakin bir şekilde yorumumu yaptım Serdar olayı hakkında.
Düşüncem bu, bu kadar basit yani. Yönetim niye stoper almadı Serdar yerine diye kimse ağlamasın sonra şimdiden söyleyeyim burada.
sent via GSC
Evet Serdar varken de stoper lazımdı şimdi en az 2 tane stoper lazım mantıken çünkü Ahmeti adamdan saymıyorum ve Maiconu yollamak için can atıyorlar.Niye ağlamasın? serdar gitmese de alınması lazım demiyor muyduk burada. Şimdi serdar 'ın yerine ozan oynayacak yedek maicon ahmet mis gibi stoper kurgun olacak.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lütfen yangına benzin dökmeyelim doktor bey şimdi birileri görüp ciddiye alacak, yine gerilecek ortam.Camiadan gelen duyumlar transfer harekatının durma noktasına geldiği yönde.
Rodrigues'den gelen 4m dolar acil ödemelerde kullanılmış , serdar'ın serbest kalmaması için maaşı ödendi mi belli değil.Eren'in ki belli ödenmeyecek ve eren serbest kalacak.Kasada şu an 2-3 m euro falan varmış , hala parası ödenmeyen dolu topçu var.

Maicon giderse evet 2 tane yok gitmezse 1 tane yeter.Evet Serdar varken de stoper lazımdı şimdi en az 2 tane stoper lazım mantıken çünkü Ahmeti adamdan saymıyorum ve Maiconu yollamak için can atıyorlar.
Donku stoperde falan düşünüyorlarsa eğer bunlar boş işler.
sent via GSC
Buradaki terimsporluları Palu ailesine benzetiyorum. Onlarda da tuncere karşı koşulsuz itaat var. Hiçbir fark yok yani

Bende Anti Terimcileri Atatürk Düşmanı Malum kitleye benzetiyorum.Buradaki terimsporluları Palu ailesine benzetiyorum. Onlarda da tuncere karşı koşulsuz itaat var. Hiçbir fark yok yani