Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir şey yazmadım sen yazdin ben senin yazdıklarına yorum yaptım. Bu kadar celallenecek bir durum yok kardeş biz transfer işine dönelim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celallenen ben değilim ki, ben gayet sakin bir şekilde yorumumu yaptım Serdar olayı hakkında.

Düşüncem bu, bu kadar basit yani. Yönetim niye stoper almadı Serdar yerine diye kimse ağlamasın sonra şimdiden söyleyeyim burada.

sent via GSC

Galatasarayi Lucescu da Gerets de hamza da samp. Yapti. Hatta futbolcular feldkampi gonderip kendi baslarina da oldular. Tamam en basarilisi terim de habire de her olayda buna vurgu yapilmaz. Tudor kovulunca terim dersinki herkes dedi. Topcuyu sacma sekilde yolluyor lafina kupa sayisi ne alaka. 3 kere samp yaparken boyle keyfinin kahyasihareketler yapmiyordu. Ama 2. kez gelip batirdiginda yapiyordu. Ayriyetten lider olsak tamam da zaten ligde sakat durumdayiz bir de kadroyu bosaltiyor yerine kimi alacagi bilinmeden. Oturup inan mi edecegiz hocaya. Insallah 2. donemi degil de sonrakiler gibi olur
Etmeyeceksin tabiki lakin takıma oyunca alınmıyorsa adres belli ilk maçta bütün stad yönetim istifa diye bağırır zaten fazlada kalamazlar koltuklarında çekip giderler. Yoksa yönetim Terim e al sana 2 santrafor 2 stoper dedi de Terim mi hayır istemiyorum dedi. Eleştirmeye önce yönetimden başlarsın yıl biter başarısız olursan da Terim i eleştirirsin. Yoksa kıçı kırık daha 2 yıl önce gelmiş bir şark kurnazı topçu için eleştirmezsin.

Camiadan gelen duyumlar transfer harekatının durma noktasına geldiği yönde.

Rodrigues'den gelen 4m dolar acil ödemelerde kullanılmış , serdar'ın serbest kalmaması için maaşı ödendi mi belli değil.Eren'in ki belli ödenmeyecek ve eren serbest kalacak.Kasada şu an 2-3 m euro falan varmış , hala parası ödenmeyen dolu topçu var.
Demekki sampiyonlugumuz icin gerekli sartlar olustu. Yönetimi kutlarim.

SA dransfer sevdalısı reisler Michy Batshuayi hala gelmedi mi ?

Albayrak yakın zamanda filosuna katacak renkdaşım

logo.png

Celallenen ben değilim ki, ben gayet sakin bir şekilde yorumumu yaptım Serdar olayı hakkında.

Düşüncem bu, bu kadar basit yani. Yönetim niye stoper almadı Serdar yerine diye kimse ağlamasın sonra şimdiden söyleyeyim burada.

sent via GSC
Niye ağlamasın? serdar gitmese de alınması lazım demiyor muyduk burada. Şimdi serdar 'ın yerine ozan oynayacak yedek maicon ahmet mis gibi stoper kurgun olacak.

mevlüt erdinç yaşıyor mu. Gidişat ona gidiyor da

Buradaki terimsporluları Palu ailesine benzetiyorum. Onlarda da tuncere karşı koşulsuz itaat var. Hiçbir fark yok yani

Niye ağlamasın? serdar gitmese de alınması lazım demiyor muyduk burada. Şimdi serdar 'ın yerine ozan oynayacak yedek maicon ahmet mis gibi stoper kurgun olacak.

Evet Serdar varken de stoper lazımdı şimdi en az 2 tane stoper lazım mantıken çünkü Ahmeti adamdan saymıyorum ve Maiconu yollamak için can atıyorlar.

Donku stoperde falan düşünüyorlarsa eğer bunlar boş işler.

sent via GSC

Camiadan gelen duyumlar transfer harekatının durma noktasına geldiği yönde.

Rodrigues'den gelen 4m dolar acil ödemelerde kullanılmış , serdar'ın serbest kalmaması için maaşı ödendi mi belli değil.Eren'in ki belli ödenmeyecek ve eren serbest kalacak.Kasada şu an 2-3 m euro falan varmış , hala parası ödenmeyen dolu topçu var.
lütfen yangına benzin dökmeyelim doktor bey şimdi birileri görüp ciddiye alacak, yine gerilecek ortam.

Şu Braga 'da oynayan bir stoper vardı Raul Silva diye geçen sene 9 gol 8 asist ile tamamlamıştı sezonu ondan önceki sezon da 7 gol atmış herif

Bari şu adamı alın forvete Maicon 'u Donk 'u forvet oynatacağımıza şu herifi santrafor 'a atarız :unsure::confused:

Evet Serdar varken de stoper lazımdı şimdi en az 2 tane stoper lazım mantıken çünkü Ahmeti adamdan saymıyorum ve Maiconu yollamak için can atıyorlar.

Donku stoperde falan düşünüyorlarsa eğer bunlar boş işler.

sent via GSC
Maicon giderse evet 2 tane yok gitmezse 1 tane yeter.

Gidişat Emre Kılınç'a doğru gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt