Hulusi Arslan
Parçalı Üye
Gercekten inaniyormusunuz bu transfleri yonetim yapiyor? Yada daha transfer olmadi ama suan sezon basi gelen ve gidenler hepsi terimin istedikleri. Tabi zamaninda Hagi ve sneijderi istemeyen kisi
Ozan Korkut ve ekibi gelseydi gene böyle rezil olur muyduk transfer konusunda?
Bu adamla ilgili anlam veremedigim de bu zaten . Kulubun sponsorlarindan bir hastanede su adami neden yuruyebilecek sekilde sagligina kavusturmuyorlar
Senelerdir boyle , olene kadar yuruyemeyecek mi bu adam ? 2019 senesindeyiz , tip aldi yurudu yani
Bilinen simalardan yine kenan isik ve schumaer ile ilgili de ayni dusunuyorum
Adamlar 4 senedir yataga bagli . Imkanlari seferber et ne gerekiyorsa yap ameliyati normal hayatina dondur
Garry Yerine ömer diyorsun , şutları ile bizi mest edecektir , şüphesiz.Onlu arkali da oynatabiliriz sol bekte Emre daha defansif Omer daha hucumcu
eminim kimsenin aklına gelmemiştir bu hemen iletelim utkucan'a
Tabi ki . Bugun aysal ve ustunel ikilisi gelse yine durum degismez
Kurus kalmadi
Ustat neden dalga gecer gibi mesaj atiyorsun ? Doktorlarsa isleri bu , yapacaklar . Senden benden farklari o , yoksa ben de para verir tekerlekli sandalye alirim yani
Italyada resmen gogusten asagisi HIC OLMAYAN adamin beynini ya da kafasini baska bedene yerlestirmeyi dusunuyorlar , herhalde dunya uzerinde de su adami ayaga kaldiracak tibbi tedavi vardir
Fernando hocanin en onemli adami
Mesela anlamadığım Beşiktaş bizden kötü durumda verilerine bakınca. Onlar bile stoper ve forveti kampa yetiştirdi. Biz niye bunu yapamadık mesela?
Mesela anlamadığım Beşiktaş bizden kötü durumda verilerine bakınca. Onlar bile stoper ve forveti kampa yetiştirdi. Biz niye bunu yapamadık mesela?
Hadi bakalim fb 5-8 mio
Ustunel belese ne oyuncular getirirdi. Ustunel konusuna katilmiyorumTabi ki . Bugun aysal ve ustunel ikilisi gelse yine durum degismez
Kurus kalmadi