Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gercekten inaniyormusunuz bu transfleri yonetim yapiyor? Yada daha transfer olmadi ama suan sezon basi gelen ve gidenler hepsi terimin istedikleri. Tabi zamaninda Hagi ve sneijderi istemeyen kisi

Emre Tasdemir iyidir gelsin, sakatliklar olmasaydi belki de simdi 3 buyuklerde oynuyor olurdu, maliyeti de fazla degildir, sure buldugunda iyi performans gosterirse sezon sonu Omer'i sutlariz.

Bu adamla ilgili anlam veremedigim de bu zaten . Kulubun sponsorlarindan bir hastanede su adami neden yuruyebilecek sekilde sagligina kavusturmuyorlar

Senelerdir boyle , olene kadar yuruyemeyecek mi bu adam ? 2019 senesindeyiz , tip aldi yurudu yani

Bilinen simalardan yine kenan isik ve schumaer ile ilgili de ayni dusunuyorum

Adamlar 4 senedir yataga bagli . Imkanlari seferber et ne gerekiyorsa yap ameliyati normal hayatina dondur

herhalde adam olene kadar yuruyemiyecek. Ama benim dedigim o degil.

Bu Emre Utkucan denilen adam, sosyal medyada ''askla gec kalinmaz'' gibi dangallak gibi populist konusuyor. Bu adam 2012 den beri kac genc onerdi? kac tane yuksek potansiyel adam bulabildi?

6 senenin icinde buldugu adam sayisi kac? bizim scout ekipimize komple kovup yenilemek lazim, 5 ayin icinde 1-2-3 tane genc forvet bulamadiysan ne yapiyorsun her gun orada?

eminim kimsenin aklına gelmemiştir bu hemen iletelim utkucan'a

Ustat neden dalga gecer gibi mesaj atiyorsun ? Doktorlarsa isleri bu , yapacaklar . Senden benden farklari o , yoksa ben de para verir tekerlekli sandalye alirim yani

Italyada resmen gogusten asagisi HIC OLMAYAN adamin beynini ya da kafasini baska bedene yerlestirmeyi dusunuyorlar , herhalde dunya uzerinde de su adami ayaga kaldiracak tibbi tedavi vardir

Ustat neden dalga gecer gibi mesaj atiyorsun ? Doktorlarsa isleri bu , yapacaklar . Senden benden farklari o , yoksa ben de para verir tekerlekli sandalye alirim yani

Italyada resmen gogusten asagisi HIC OLMAYAN adamin beynini ya da kafasini baska bedene yerlestirmeyi dusunuyorlar , herhalde dunya uzerinde de su adami ayaga kaldiracak tibbi tedavi vardir

inanamıyorum okuduklarıma

DwPt-acWsAI0Ql-
DwPt51fWwAEFT0v
DwPtwHzXgAAfHqw
Fernando hocanin en onemli adami

Mesela anlamadığım Beşiktaş bizden kötü durumda verilerine bakınca. Onlar bile stoper ve forveti kampa yetiştirdi. Biz niye bunu yapamadık mesela?

Onlar da baya adam bosalttilar , taliscasi pepesi marcelolari

Zaten diger yildizlari da kiralikti ve gittiler

Ustelik takimda kalan q7 sanirim tarik kadar aliyor

Bulduklari adamlar da gecmiste tuttu ama son donemde patliyor , larin ve love gibi

Ulan forvetden once 2. Sol bek Yedegi geliyor

Hadi bakalim fb 5-8 mio

Mesela anlamadığım Beşiktaş bizden kötü durumda verilerine bakınca. Onlar bile stoper ve forveti kampa yetiştirdi. Biz niye bunu yapamadık mesela?

Cunku bestasin transfer komitesi, bizimkinden kat kat daha iyi. Umut guner gayet iyi isler yapiyor, ve asil transfer sihirbazi onlarda erdal torunogullaridir, fabri, gomez, talisca getirmistir. torunogullari, fikoyla kavgali oldugu icin sutladilar adami.

bizde sadece az iyi olan sukru hanedar var, gerisi fos. Ondan yillardir soyluyorum, bu kulube sirf transferlerle ugrasacak 2-3 adam lazim. sportif direktor lazim.

Umut Meraş'ı burda defalarca yazdım almadılar, şimdi yürürken sakatlanan adam alacağız

Transfer işleri nasıl yürüyor gerçekten bilmiyorum. Şimdi biz Brezilya'dan falan transfer yapmak istesek Abdurrahim Brezilya'ya mı gidecek: )) Bence bu adamlar fazla uğraşmayalım diye yurtiçinden transfer yapmaya bakıyorlar sürekli. Yoksa böyle ileri derecede gerizekalılığı başka şekilde açıklayamıyorum. Utkucan'a da fazla kızamıyorum, adam mesela Uruguay'dan Güney Amerika'nın farklı yerlerinden topçu buldu diyelim. Hepsiyle tek tek gidip kim görüşecek ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt