Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün bombanin patlayacagi dünden belliydi zaten .. Emre h.o ! ilk olarak göbek yapmali .. bizde yerli beklerin göbek sevdasi olmazsa olmazdir !

emre geldigine göre ömer bayram ameins den teklif vardı gidiyormu acaba

omer bayrama amiense sutlayip tasdemir ve onun yilligi 400.000 tl olacaksa OK

Ömer Bayram transfer olamıyor Nagatomo yok diye 6 maç falan ondan alıyorlar Emreyi

Valla Serdari da , Ereni de sevmedigimden kendinize kulup bulun denmesi hosuma gitti.

Bu adamlari hemen transfer sezonu baslangicinda net bicimde yollamasinda yamuk bir durum gormuyorum.

Iceride neler yasadiklarini bilmiyoruz hicbirimiz. Bu operasyonu Terim degilde baskasi yapsa soru isareti olur, ama GS ın sampiyonluklarinin 3 te birine sahip adam yollayinca vardir bir bildigi demek lazim. Bir de saklasaydilar bu durumu takimda kalirlardi. Ben bunu buyuk ihtimal yonetime ve serdar ile erene baska secenek birakmamak icin aciklama yaptigina inaniyorum.

Serdar ve eren arkasindan aglayacak halimiz yok.
Iyi de bende onu diyorum niye Terim birşey yapınca vardır bir bildiği diye kestirip atıyorsunuz. O kadar şampiyonluk yaşaması yaptığı her şeyin doğru olduğu anlamını taşımaz(genel diyorum sadece Serdar olayı değil)

Yazmayayım diyorum da bunun malum siyasi görüşü paylaşıp herşeye tamam diyen kesimden ne farkı oluyor ki o zaman.

Terim de sonuçta bir insan ve hata yapabilir. Galatasaray taraftarı fikri hür vicdanı hürdür demiyor muyuz biz. Terim ne kadar başarılı olursa olsun yaptıkları ve yapacakları aman Terim yapıyorsa vardır bir bildiği ile geçiştirilmemeli.

Hocaya böyle anlamlar yükleyerek zarar veriyorsunuz aslında ama farkında değilsiniz.

Eren defolup gitsin ona birşey dediğim yok zaten, ben Serdarı sevmem ve beğenmem ama kadroda en fazla işe yarayan yerli oyuncu olduğunu da kesinlikle inkâr etmem, Ozan daha yeni ve genç olduğu için onu değerlendirme dışında bırakıyorum.

Erenin zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor onu salla gitsin ama Serdarın 2020 ye kadar mı ne sözleşmesi var ve bu adamı satarak para kazanma ihtimalimiz var az çok. Sen futbolcunu böyle itibarsızlaştırıp açık açık seni istemiyorum dersen kim para ödesin ki, sen kendi elinle bu kapıyı kapatıyorsun bir kere. Herkes leş kargaları gibi fesh etmemizi bekliyordur şimdi.

Illa yollayacaksan sezon sonuna kadar bekle ve zaman zaman kullan adamı. Maiconu da Feghouli yi de itin götüne soktular satamadıkları için ama ne oldu yine adamlara muhtaç kaldın oynattın. Açık söyleyeyim mesela Feghouli Tarık gibi yatabilirdi de adamı sildi resmen, adım gibi eminim bu kadar sakatlıklar ve cezalar falan olmasaydı mecbur kalmadığı için oynatmazdı.

Ek olarak yeni bir stoperin alınacağının garantisini kim verebilir ki, sonuçta 3 ay boyunca bir tane bile forvet bulamayan adamlar var başımızda.

sent via GSC

Sparta Prag, Semih Kaya'yı gönderme kararı aldı. [Express/CZ]

Semih Kaya'nın yıllık maaşı [1.5 milyon Euro] nedeniyle bonservisi düşük tutulacak.

emre tl cinsinden anlaşma yapılıcak zaten 1 + 1 yıllık olcakmış oynarsa kalır , az bi para veririz tutarsa iş yapar tutmassa gider zaten

Nagatomo 2 hafta yok deniyordu, 6 nasıl oldu. Gerçi turnuva herhalde, eleme durumlarına göre mi?

Emre iyi yedek olur ama bize forvet lazım forvet

Evt Liverpool'u degil de bizi tercih ettigine gore cok zor transfer olmus.

Ayni Dursun'un gecen sezon ki transferlerde yaptigi gibi, Galatasaray'in parasini basip aldi.

Melo, Sneijder, Drogba gibi oyuncular gerçekten yıldızdı. Hatta Eboue'de öyle, Muslera bize geldiğinde Dünyanın en iyi 7.kalecisiydi Fıfanın yaptığı sıralamada. Dursun yıldız diye 3.sınıf oyunculara bastı parayı. Fernando mesela fizik durumu müsait olduğunda cidden iyi oyuncu ama Melo'nun yanında Hürriyet güçer kalır kusura bakmayın. Belhanda, Maicon, Feghouli. Hadi Feghouli'yi biraz ayırabiliriz de o da eski halinden çok uzak. Sen 28 yaşında Sneijder'i sadece parayı basarak Türkiye'ye getireceğini düşünüyorsan futboldan baya baya bihaber olman gerekir. O yaşta bizden aldığının 2 katını alırdı katar veya uzakdoğu liglerinde.

Konula alakası yok ama çok güzel video olmuş Terim hocamla ilgili bi izleyin derim

Ömer gitsin Emre kalsın daha genç daha ucuza oynar Ömer tam bi bela

Semih bir şartla olur Ahmet Çalık out maicon out mangala in Semih Kaya bedelsiz 1 milyon Euro maaş bu şekilde olacaksa çöp sayısını azaltmış oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt