Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
bugün bombanin patlayacagi dünden belliydi zaten .. Emre h.o ! ilk olarak göbek yapmali .. bizde yerli beklerin göbek sevdasi olmazsa olmazdir !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun hakkından evren geliyorA Spor'da Turgay Demir dun Savas Corlu'nun yaptigini yapmaya devam ediyor taraftarin huzursuzlugunu neden korukluyorlar amaclari ne acaba
Turgay Demir Galatasaray'in iyiligini hicbir zaman istemez
Küçük Snejder'i alabilirsin
Evt Liverpool'u degil de bizi tercih ettigine gore cok zor transfer olmus.
Iyi de bende onu diyorum niye Terim birşey yapınca vardır bir bildiği diye kestirip atıyorsunuz. O kadar şampiyonluk yaşaması yaptığı her şeyin doğru olduğu anlamını taşımaz(genel diyorum sadece Serdar olayı değil)Valla Serdari da , Ereni de sevmedigimden kendinize kulup bulun denmesi hosuma gitti.
Bu adamlari hemen transfer sezonu baslangicinda net bicimde yollamasinda yamuk bir durum gormuyorum.
Iceride neler yasadiklarini bilmiyoruz hicbirimiz. Bu operasyonu Terim degilde baskasi yapsa soru isareti olur, ama GS ın sampiyonluklarinin 3 te birine sahip adam yollayinca vardir bir bildigi demek lazim. Bir de saklasaydilar bu durumu takimda kalirlardi. Ben bunu buyuk ihtimal yonetime ve serdar ile erene baska secenek birakmamak icin aciklama yaptigina inaniyorum.
Serdar ve eren arkasindan aglayacak halimiz yok.
Şimdi taşlar yerine oturuyorSparta Prag, Semih Kaya'yı gönderme kararı aldı. [Express/CZ]
Semih Kaya'nın yıllık maaşı [1.5 milyon Euro] nedeniyle bonservisi düşük tutulacak.
emre tl cinsinden anlaşma yapılıcak zaten 1 + 1 yıllık olcakmış oynarsa kalır , az bi para veririz tutarsa iş yapar tutmassa gider zaten
Evt Liverpool'u degil de bizi tercih ettigine gore cok zor transfer olmus.
Ayni Dursun'un gecen sezon ki transferlerde yaptigi gibi, Galatasaray'in parasini basip aldi.
Sparta Prag, Semih Kaya'yı gönderme kararı aldı. [Express/CZ]
Semih Kaya'nın yıllık maaşı [1.5 milyon Euro] nedeniyle bonservisi düşük tutulacak.
Aman Terim duymasın.Sparta Prag, Semih Kaya'yı gönderme kararı aldı. [Express/CZ]