Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.728
- 13.724
- 1.498
Jardel transferi zirvedir yav. O yasda o formda birini alip getirmek dehset bi olaydi.
Şu an o konumdaki tek adam benzema o zaman ki jardel şimdiki benzema belki daha iyisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jardel transferi zirvedir yav. O yasda o formda birini alip getirmek dehset bi olaydi.
Umarim oradan Belcika veya Hollanda ligine transfer olur, yoksa bizimkiler alir vallah.
2 milyon euro vermişiz Can. İlk önce kiralamıştık, opsiyonu kullandık sonra. Adam 6 ayda bir kez maaş aldığı için şikayet edip gitti, tam bir rezalet. Tabii bizden kimse 40-50 milyona almazdı ama temiz 15 kazanırdık Ribery'den ki o dönem için efsane para.5 Milyon vermiştik Ribery için Metz'e yanlış hatırlamıyorsam.
Bu yüzden de kim bu yav da o kadar para veriliyor falan diye eleştiriler olmuştu.
sent via GSC
hayır ozana 1 milyon euro verelim illa birine 1 milyon euro verilecekse
34 yasindaki Drogba'ya 1.5 yilda 10m verdik, avrupa'da hangi takim bu parayi Drogba'ya verir? Çin'den geldi bu arada hatirlatiyim, Chelsea'den falan almadik.
Melo konusuna gelince, Melo mu Fernando mu diye sorsan kesinlikle yetenek ve oyun olarak Melo derim ama Melo'yu almadan once 2011'de yilin bidon(hayal kirikligi) listesinde yer almisti. Melo 27 yasinda geldi, Fernando ise 30. Ustelik bu kucumsedigin Fernando City'den geldi. City'de banko oynayan oyuncuyu mu transfer etmek daha kolay yoksa Juve'nin gondermek istedigi 27 yasindaki Melo'yu, yilin bidon oyuncu listesinde yer alan Melo'yu mu transfer etmek kolay?
Sneijder transferine lafim yok ama 15 dakikada aldim falan bunlar bos laflar, taraftara sirin gorunme cabalari. 28 yasindaki Sneijder Liverpool yerine Turkiye'yi tercih ediyorsa ve sende buna transfer basarisi diyorsan buna anca gulerim.
Ben hic bir transfere basari olarak bakmam. Ne Drogba transferinde, ne Sneijder, ne Melo, ne Feghouli, ne Fernando, para icin Turkiye'yi secen 28+ oyuncular icin ben transfer basarisi gozuyle bakmiyorum. Bunun en guzel ornegi de Pepe, PSG'de 2 yillik kontrat vermeyince Bjk'yi tercih etti. Oyle transfer basarisiymis falan gecelim.
Aynen Jardel de olabilir itirazım olmazJardel transferi zirvedir yav. O yasda o formda birini alip getirmek dehset bi olaydi.

Nasıl opsiyonu kullandık ya adam zaten kışın bize geldi 5 Milyona yazın da parasını vermedik diye kaçıp gitti işte.2 milyon euro vermişiz Can. İlk önce kiralamıştık, opsiyonu kullandık sonra. Adam 6 ayda bir kez maaş aldığı için şikayet edip gitti, tam bir rezalet. Tabii bizden kimse 40-50 milyona almazdı ama temiz 15 kazanırdık Ribery'den ki o dönem için efsane para.
Anelkayla kıyas muhabbeti vardı baya ikisinin fotosunu koyup aradaki yedi farkı bulun diye basmışlardı![]()
Uzatmak istemiyorum da Sneijder 2 sene önce dünya futbol tarihinin en iyi ikilisi denen oyuncuların önünde yılın orta sahası seçilmişti. Yani gel 5 milyon euroyu verelim bizde oyna ile Sneijder gelmez: ) Keza Melo bize gelmeden önceki sene 25 milyon euroya transfer oldu. 2009 yılında bu para ödeniyor hem de bir ön liberoya. Fernando iyi oyuncu tabi de ben potansiyellerini kıyasladım. Melo gerçekten çok daha önde, şu an bizdeki ilk senesi gibi top oynasa ve 27 yaşında olsa heralde 50 milyon falan bonservis bedelleri konuşulurdu. Drogba'yı da en iyi zamanında almadık ama formu baya iyiydi bize geldiğinde. Yaş olayına böyle futbolcularda çok takılmamak lazım, avrupada pazarlama, takım üstündeki etkisi, rakiplere tehditi bir ton şey var gerçek futbol fm'ye benzemiyor pek. Bir kere 10 numarada Sneijder forvette Drogba olan takıma karşı elini kolunu sallayarak kimse top oynayamaz bence, ki kimse oynayamadı zaten. Burak'ta o zaman en üst seviye zamanındaydı. Şu an yıldız dediğimiz oyuncuların ne somut olarak ne de soyut olarak hiçbir etkisi yok ki zaten o potansiyelde adamlar değiller.
Tamam da ben Sneijder veya Drogba kotu transfer, kotu oyuncu gibi cumleler kurmadim, bunu diyen olursa o kisi futboldan uzaktir zaten. Benim demek istedigim kuluplerin gondermek istedigi 28+ oyunculara parayi basip Turkiye getirmek bana gore bir transfer basarisi degil, derdimi anlatamadim galiba.
Yanlis anlasilmasin, Dursun'un gecen sezon yaptigi transferler kagit uzerinde iyi transferler evet ama hic biri transfer basarisi degil, aldigi oyuncularin cogu takimda dusunulmeyen oyuncular, maliyet konusuna girmiyorum bile.
Benim anlatmak istedigim, formda olan bir oyuncuyu 20-28 yas arasi Turkiye'ye getirirsen ozaman ben buna transfer basarisi derim.
Onur Kıvrak sözleşmesi feshedildi.Aspor