Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gscimbom'daki belirli bir kitle.

emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi

emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık

duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.
O zaman onuruda alalım ne de olsa beleş.

1 yarı inanılmaz bir istatistik gördüm Kafa golü yememişiz bu sene enteresan

Iyi de bende onu diyorum niye Terim birşey yapınca vardır bir bildiği diye kestirip atıyorsunuz. O kadar şampiyonluk yaşaması yaptığı her şeyin doğru olduğu anlamını taşımaz(genel diyorum sadece Serdar olayı değil)

Yazmayayım diyorum da bunun malum siyasi görüşü paylaşıp herşeye tamam diyen kesimden ne farkı oluyor ki o zaman.

Terim de sonuçta bir insan ve hata yapabilir. Galatasaray taraftarı fikri hür vicdanı hürdür demiyor muyuz biz. Terim ne kadar başarılı olursa olsun yaptıkları ve yapacakları aman Terim yapıyorsa vardır bir bildiği ile geçiştirilmemeli.

Hocaya böyle anlamlar yükleyerek zarar veriyorsunuz aslında ama farkında değilsiniz.

Eren defolup gitsin ona birşey dediğim yok zaten, ben Serdarı sevmem ve beğenmem ama kadroda en fazla işe yarayan yerli oyuncu olduğunu da kesinlikle inkâr etmem, Ozan daha yeni ve genç olduğu için onu değerlendirme dışında bırakıyorum.

Erenin zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor onu salla gitsin ama Serdarın 2020 ye kadar mı ne sözleşmesi var ve bu adamı satarak para kazanma ihtimalimiz var az çok. Sen futbolcunu böyle itibarsızlaştırıp açık açık seni istemiyorum dersen kim para ödesin ki, sen kendi elinle bu kapıyı kapatıyorsun bir kere. Herkes leş kargaları gibi fesh etmemizi bekliyordur şimdi.

Illa yollayacaksan sezon sonuna kadar bekle ve zaman zaman kullan adamı. Maiconu da Feghouli yi de itin götüne soktular satamadıkları için ama ne oldu yine adamlara muhtaç kaldın oynattın. Açık söyleyeyim mesela Feghouli Tarık gibi yatabilirdi de adamı sildi resmen, adım gibi eminim bu kadar sakatlıklar ve cezalar falan olmasaydı mecbur kalmadığı için oynatmazdı.

Ek olarak yeni bir stoperin alınacağının garantisini kim verebilir ki, sonuçta 3 ay boyunca bir tane bile forvet bulamayan adamlar var başımızda.

sent via GSC

Bu sefer de ben bir alinti yapayim bakalim objektif karsiliklar gelecek mi , oncelikle terim konusunda ,hele hele terimcilik konusunda forumdaki elestirin kesinlikle dogru , hatta dogru oldugu gibi ,burada ekledigin "adama zarar veriyorsunuz" demen de ayrica dogru

peki birader ,hasbel kader biri aysalla ilgili elestirilemesi cok dogal bir sey yazdiginda ,daha gorur gormez "size vasatlar makbul" mealinde neden laf atiyorsun ? milletin terim icin yaptiklarini sen aysal icin "asla yapmadim.." diyebilir misin?

ikincisi , daha guncel olan .. 3-4 gundur bana serdar in bonservisiyle neden satilamayacagini , hatta bu yuzden bir an once en azindan maddi yukumluluklerden kurtulmamiz gerektigini anlatirken yine laf atiyorsun , laf atanlara begeniler atiyorsun

peki siyahlastirdigim kisim ne ? biz de onu diyoruz zaten ... gelinen durumda bu adami zorla tutup bonservisini vermemek ve kuluplerden bonservis odemesini beklemek hayal ve sacma bir risk demiyor muyum ben ?

ozetle , demem o ki , dogru seyler soyluyorsun , ama o dogru seyleri sevmedigin , ya da illa dalasmaya girmeye calistigin insanlar soyledigi zaman mutlaka bir sey icat edip o kisiye laf sokma derdindesin

mesela benim nasil kibir , hakir gorme su bu gibi irite edici huylarim varsa , senin de mutlaka kendini hoslanmadigin insanlara cevap verme , tutamama gibi bir sorunun var ...

mesela tarik transferini , mesela selcuk maasini kalkip yabanci limiti ile allayip pullamak ve aysali kurtarmaya calismak , aynen ama omerden iyi diye emre tasdemir transferini aklamaya calismaya benziyor .. hataysa hatadir kardesim ,soyleyeceksin , ozunle sozun bir olacak , sen de biliyorsun aysal in tonla yanlisini , ama ifade etmeye gelince sanki seni haksiz cikaracagi icin susuyorsun

demin adamin tekine ribery ile ilgili konustun durdun , link verdi , dikkat ettim hic cevap yok , gormedin filan degil gordun ... ama yanlis biliyormusum dememek icin senin icin o konu yokmus gibi davrandin

senin foruma katki vermeyen bos beles bir adam oldugunu dusunmuyorum ama milletle ugrasmak atismak gibi bir misyonun var , bugun sirf bugun 3-4 kisiyle atismalarini okudum , ben de onlardan biriyim ... yapiyorsun yani ..

gscimbom'daki belirli bir kitle.

emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi

emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık

duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.

Alibeykoy Mıstafa'yı gönderdi çökelim istersen.
Türkiye'de hangi küçük takım bir oyuncunun sözleşmesini beğenmeyip feshetmişse çöppün çöpüdür benim için Galatasaray'ın önünden geçmemelidir.

Site moderasyonu artık bu hafta da transfer gelmezse yöneticelere küfürü serbest bırakmalı.

emre taşdemiri aldıysak sıra kesin sağ bekte.Cunku biz ne lazım değilse onu alıyoruz keşke forvet lazım olmasaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt