- 16 Haziran 2010
- 202.392
- 154.203
- 6.838
O yalan haber cikti.Şu yapılandırma olayı var ya
Türkiye Bankalar Birliği'nden Açıklama Geldi - Ali Sami Yen Türk Futbol Forumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yalan haber cikti.Şu yapılandırma olayı var ya
O zaman onuruda alalım ne de olsa beleş.gscimbom'daki belirli bir kitle.
emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi
emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık
duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.
Gerçekten boylemiSana ne demiştim ben.
Boş işlerle gelme bana. Böyle salak salak şeylerle muhattap olmak istemiyorum.
sent via GSC
Kafa yi çözdük gobekten alıyoruz fernando çöpü yüzünden1 yarı inanılmaz bir istatistik gördüm Kafa golü yememişiz bu sene enteresan
1 yarı inanılmaz bir istatistik gördüm Kafa golü yememişiz bu sene enteresan
Iyi de bende onu diyorum niye Terim birşey yapınca vardır bir bildiği diye kestirip atıyorsunuz. O kadar şampiyonluk yaşaması yaptığı her şeyin doğru olduğu anlamını taşımaz(genel diyorum sadece Serdar olayı değil)
Yazmayayım diyorum da bunun malum siyasi görüşü paylaşıp herşeye tamam diyen kesimden ne farkı oluyor ki o zaman.
Terim de sonuçta bir insan ve hata yapabilir. Galatasaray taraftarı fikri hür vicdanı hürdür demiyor muyuz biz. Terim ne kadar başarılı olursa olsun yaptıkları ve yapacakları aman Terim yapıyorsa vardır bir bildiği ile geçiştirilmemeli.
Hocaya böyle anlamlar yükleyerek zarar veriyorsunuz aslında ama farkında değilsiniz.
Eren defolup gitsin ona birşey dediğim yok zaten, ben Serdarı sevmem ve beğenmem ama kadroda en fazla işe yarayan yerli oyuncu olduğunu da kesinlikle inkâr etmem, Ozan daha yeni ve genç olduğu için onu değerlendirme dışında bırakıyorum.
Erenin zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor onu salla gitsin ama Serdarın 2020 ye kadar mı ne sözleşmesi var ve bu adamı satarak para kazanma ihtimalimiz var az çok. Sen futbolcunu böyle itibarsızlaştırıp açık açık seni istemiyorum dersen kim para ödesin ki, sen kendi elinle bu kapıyı kapatıyorsun bir kere. Herkes leş kargaları gibi fesh etmemizi bekliyordur şimdi.
Illa yollayacaksan sezon sonuna kadar bekle ve zaman zaman kullan adamı. Maiconu da Feghouli yi de itin götüne soktular satamadıkları için ama ne oldu yine adamlara muhtaç kaldın oynattın. Açık söyleyeyim mesela Feghouli Tarık gibi yatabilirdi de adamı sildi resmen, adım gibi eminim bu kadar sakatlıklar ve cezalar falan olmasaydı mecbur kalmadığı için oynatmazdı.
Ek olarak yeni bir stoperin alınacağının garantisini kim verebilir ki, sonuçta 3 ay boyunca bir tane bile forvet bulamayan adamlar var başımızda.
sent via GSC
gscimbom'daki belirli bir kitle.
emre taşdemir bir takıma gider ve güzel oynamaya başlar > yönetim transfer yapmayı bilmiyor , aptal gibi şu adam boşken almadılar inanamıyorum , gerçekten bilmiyorlar bu işi
emre taşdemir bizimle sözleşme imzalar >> sakat adamı kakaladılar , komisyoncu bunların hepsi , cebe indirdiler , gerçekten yeter artık
duruma göre eleştirel bir kitle var , her durumda eleştiri yağmuruna tutmak için hazır bekliyorlar.
Cumartesi gecesine kadar gelmezse 7 dakikalık bir izin verilecek.
Benim sadece Abdürrahime küfürlerim 10 dakika sürer. 7 dakika çok yetersiz.Bunun başkanı asbaşkanı falan var dahaCumartesi gecesine kadar gelmezse 7 dakikalık bir izin verilecek.