Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.001
- 33.496
- 3.073
12-13 sezonu forvet rotasyonumuz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim ne buluyor ki ?ya hadi lyon neyse de diğerlerinin bulduğu topçuyu biz bulamıyosak harbiden söylencek söz yok
Forumda leipzig maçina gidecek varsa transfer gelse bile istifa diye bağırın 2 forvet gelmiş olsa ne olur o tarihe kadar ozan-maicon stoper ikilisini göŕünce deliriyorum ve maicon sakatlanmış yedeği ahmet ALLAH BELAMIZI VERMIŞ RESMEN..
Gurbetçi lobisi.Ne oldu da banlandin
Hic izlemedim memo ama takip etmeye calisirim.@Yusuf Ciftci
Ibrahima Niane takimimiza 2ci forvet olarak muthis katki verir, kendisini takip etmeni tavsiye ederim.
yazmış adam yukarda işte genoa sampdoria salzburg falanKim ne buluyor ki ?
Çoğu scout transferleri kumar transferi ve bir çok kulüpte karavana yapmakta. Hem sportif başarısızlık hemde mali zararları oluyor.
Bilmem 100 kulüp ve Bin tane scout transfer arasında bir iki tanesi piyasaya verimli şekilde sunulması konudan uzaktan yakından bilgisi olmayan taraftarın hayalciliği gibi duruyor. Piyasada en göze çarpan yetenekleri zaten büyükler kapış kapış yarışıyor.
Kim ne buluyor ki ?
Çoğu scout transferleri kumar transferi ve bir çok kulüpte karavana yapmakta. Hem sportif başarısızlık hemde mali zararları oluyor.
Bilmem 100 kulüp ve Bin tane scout transfer arasında bir iki tanesi piyasaya verimli şekilde sunulması konudan uzaktan yakından bilgisi olmayan taraftarın hayalciliği gibi duruyor. Piyasada en göze çarpan yetenekleri zaten büyükler kapış kapış yarışıyor.
ligue 2 SENEGAL alt yapisi gibi birseyHic izlemedim memo ama takip etmeye calisirim.
Fransa ikinci ligi yetenek kayniyor, Bundesliga takimlari fransa ikinci ligindeki altini gordu ve oraya yoneliyorlar. Bi bizimkiler goremedi gitti.
Gurbetçi lobisi.
Çomar olan gurbetçiler ağır bastı tabi Avrupa'ya uyum sağlayan tertemiz gurbetçilerimize göre.
Adamın tekine delirdin mi yahu forumu neden kapatalım dedim. Durduk yere ben senin askerlik arkadaşın mıyım dedi. Sonra ben de küfür etmeden tiye alır gibi konuştum kendisiyle. Kendisine ettiğim tek laf '' Kıro'' idi. Sonra tabi başka bir gurbetçi kırosu( @Can Muric) atladı ortaya. Ona da gram hakaret etmedim.
Neymiş benim verimi ödüyorlarmış. Hahaha Allah'ım ya ilahi gurbetçiler.
Salzburg harcadığı parayı biz harcayamız.yazmış adam yukarda işte genoa sampdoria salzburg falan
Dur şimdi bi ceza daha kitlerler.Yonetim af indirimi uygulamali bir sonraki cezan 2 gun kesilmeli hakkin yenmis gibi reis arkandayiz

dogrumu bu rakamlar ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ve işte bu oyuncuları bize yedirmezler.Ornekler ciddi scouting basarisindan ziyade tutacagi belli gibi olup tam buyuk adimi atmamis oyuncuya ara basamak olmaya dair