Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12-13 sezonu forvet rotasyonumuz :(

12-13.webp

ya hadi lyon neyse de diğerlerinin bulduğu topçuyu biz bulamıyosak harbiden söylencek söz yok
Kim ne buluyor ki ?

Çoğu scout transferleri kumar transferi ve bir çok kulüpte karavana yapmakta. Hem sportif başarısızlık hemde mali zararları oluyor.

Bilmem 100 kulüp ve Bin tane scout transfer arasında bir iki tanesi piyasaya verimli şekilde sunulması konudan uzaktan yakından bilgisi olmayan taraftarın hayalciliği gibi duruyor. Piyasada en göze çarpan yetenekleri zaten büyükler kapış kapış yarışıyor.

Taraftar yönetime el koyup transfer görüşmelerine başlamalıdır.

Forumda leipzig maçina gidecek varsa transfer gelse bile istifa diye bağırın 2 forvet gelmiş olsa ne olur o tarihe kadar ozan-maicon stoper ikilisini göŕünce deliriyorum ve maicon sakatlanmış yedeği ahmet ALLAH BELAMIZI VERMIŞ RESMEN..

Leipzig cok uzak bana yav daha yakin bir yerde olsaydi giderdim yoksa.

Ne oldu da banlandin
Gurbetçi lobisi.

Adamın tekine delirdin mi yahu forumu neden kapatalım dedim. Durduk yere ben senin askerlik arkadaşın mıyım dedi. Sonra ben de küfür etmeden tiye alır gibi konuştum kendisiyle.

Neymiş benim verimi ödüyorlarmış. Hahaha Allah'ım ya ilahi gurbetçiler.

Kim ne buluyor ki ?

Çoğu scout transferleri kumar transferi ve bir çok kulüpte karavana yapmakta. Hem sportif başarısızlık hemde mali zararları oluyor.

Bilmem 100 kulüp ve Bin tane scout transfer arasında bir iki tanesi piyasaya verimli şekilde sunulması konudan uzaktan yakından bilgisi olmayan taraftarın hayalciliği gibi duruyor. Piyasada en göze çarpan yetenekleri zaten büyükler kapış kapış yarışıyor.
yazmış adam yukarda işte genoa sampdoria salzburg falan

Kim ne buluyor ki ?

Ornekler ciddi scouting basarisindan ziyade tutacagi belli gibi olup tam buyuk adimi atmamis oyuncuya ara basamak olmaya dair

Hic izlemedim memo ama takip etmeye calisirim.

Fransa ikinci ligi yetenek kayniyor, Bundesliga takimlari fransa ikinci ligindeki altini gordu ve oraya yoneliyorlar. Bi bizimkiler goremedi gitti.
ligue 2 SENEGAL alt yapisi gibi birsey :D

Habib Diallo felan var, oda iyi golcu ama tipini pek begenmiyorum.

Gurbetçi lobisi.
Çomar olan gurbetçiler ağır bastı tabi Avrupa'ya uyum sağlayan tertemiz gurbetçilerimize göre.

Adamın tekine delirdin mi yahu forumu neden kapatalım dedim. Durduk yere ben senin askerlik arkadaşın mıyım dedi. Sonra ben de küfür etmeden tiye alır gibi konuştum kendisiyle. Kendisine ettiğim tek laf '' Kıro'' idi. Sonra tabi başka bir gurbetçi kırosu( @Can Muric) atladı ortaya. Ona da gram hakaret etmedim.

Neymiş benim verimi ödüyorlarmış. Hahaha Allah'ım ya ilahi gurbetçiler.

Yonetim af indirimi uygulamali bir sonraki cezan 2 gun kesilmeli hakkin yenmis gibi reis arkandayiz

dogrumu bu rakamlar ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tek basima scout ekbinden ve teknik heyetten dogru bir transfer politikasi izletebilirim.

Ornekler ciddi scouting basarisindan ziyade tutacagi belli gibi olup tam buyuk adimi atmamis oyuncuya ara basamak olmaya dair
Ve işte bu oyuncuları bize yedirmezler.

Bruma gibi 12 milyon verirsen olur ki oda belki.

Bu tür yetenekli oyuncuların ve menajerleri bizim gibi oyuncu gelişiminde vasat olan ülkeleri en son sıraya yazar maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt